Скулптура в къщата



1От самото начало на появата на планетата на човешката култура хората се опитват да изразят своите чувства в живописта, както и в скулптурата. В началото това бяха обикновени скални резби и прости фигури от камък. Вървяхме бавно век, човешкия живот става по-сложна, а сега древните египтяни украсени домовете си занаяти на чисто бял цвят на слонова кост и злато, като се използват по-малко ценни сребро. Всъщност това бяха прости образи на старите богове.
За украса на жилища със скулптура и модни барелефи беше много привързан към древните гърци. Те прославяха красотата на обучено човешко тяло и изображения на такива хармонично изградени хора бяха украсени с луксозни гръцки дворци, светилища и площади. Върхът на разцвета на изкуството на скулптурата естествено попада в древното време в Древна Гърция. Досега човечеството се възхищавало на гръцките кариатиди, често притежаващи перфектни женски форми и атланти, зашеметяващ атлетизъм на идеалното им тяло.
Демократичните гърци не са жадни за лукс в ежедневието, така че от съществено значение интериор на домовете си, за да малък по размер скулптури, които са копия на популярни творби са в светилищата и барелефи - мраморни плочи с издълбани скулптури - по стените на домовете.
Римляните правят скулптура на луксозна декорация на интериорна декорация, то използването на различни от мрамор, бял цвят на слонова кост, скъпоценни злато и скъпоценни камъни.
С течение на времето, Ренесанса и развитието на "народните занаяти" съвпадна с модните тенденции в играчката Bogorodskaya, статуетки от Gzhel, matryoshkas. по-късно, с появата на интерес към Изтока, в руските апартаменти има костни и бронзови статуи на Буда.
Прототипи за скулптури от малки форми, използвани в интериорен дизайн, хора, животни: коне, кучета, котки. Декоративните птици също са доста обща история за скулптурата.
Уважаваният шкаф допълнително ще облагородява черната мраморна скулптура, особено благоприятно в комбинация с бронзова свещ и мебели от естествен дървен материал.
Ето защо, независимо какви принадлежности или украсяват дома си, голяма стойност има усещане за умереност, стил и личен артистичен усет. Повярвай на вкуса си и къщата ти ще придобие индивидуалност и истинско очарование, тъй като те обикновено създават само такива красиви "малки неща".

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декоративни подови вази назначения, области и правила за ползванеДекоративни подови вази назначения, области и правила за ползване
Видове външни огледала, история, съвети за изборВидове външни огледала, история, съвети за избор
Стил на империята в интериораСтил на империята в интериора
Хоумстед дизайнХоумстед дизайн
Създаване на скулптури от бетон със собствени ръцеСъздаване на скулптури от бетон със собствени ръце
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Създаване на интериорни стиловеСъздаване на интериорни стилове
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Класически стил на ландшафтен дизайнКласически стил на ландшафтен дизайн
АвангардАвангард
» » Скулптура в къщата
© 2021 BggeHat.com