Sml стъклени листове разглежда приложението в декорацията на фасадите

SML листа от стъкло-магнезий - рецензии за приложението в декорацията на фасадата 1Стъкло-магнезий листове са отличен избор за грубо довършване на фасадите. Фасадите на листовете LSU се използват при строителството на жилищни комплекси, промишлени сгради, търговски помещения, промишлени обекти и производствени цехове. Използването на CM-листа в фасадната декорация се използва както за нови къщи, така и за обновяване на стари къщи. За LSU стъкло-магнезиеви листа отговорите на собствениците са изключително положителни и това е оправдано, защото практически нямат недостатъци.

Тази статия представя предимствата на довършителните фасади с помощта на SM листа, както и обратната връзка от страна на собствениците за този материал.

Функции на фасади от стъкло-магнезиеви листове

Според характеристиките на листа от стъклен магнезит, с тяхна помощ е възможно да се реализира широк фронт на работа:

  • защита на стените на къщата от влага, високи и ниски температури, прах;
  • допълнителна топлинна защита;
  • защита на бетона и армировката от корозия;
  • подравняване на геометрията на външните стени;
  • звукоизолираща защита.

За да разберем до каква степен тези характеристики на продукта, декларирани от производителя, съответстват на реалността, нека разгледаме листовете от стъкло-магнезий за прегледите на LSU на собствениците, които ги използват за довършителни фасади.

SML листа стъкло-магнезий - прегледи за приложението при декорирането на фасадите 2

  • Тези, които са използвали LSU листове за довършителни фасади, се оплакват, че този материал се страхува от влага и не е в състояние да му се противопостави дълго време:

- Стана така, че пакетът от стъклени магнити, които купих, лежеше в двора в дъждовете в продължение на една седмица. На място, където опаковката не е запечатана, някои от листовете са импрегнирани с вода. От това заключавам, че измръзванията не преживяват такъв лист, той се нуждае от защита отгоре. Това лято използвах тези листове за довършване на газобетонни стени. Листовете бяха закрепени с дюбели. Инсталацията е проста, материалът е добре нарязан и закрепен. Те покриват листовете с грунд отгоре, абсорбираха ги перфектно. Всички шевове между листовете се намазват с акрилен уплътнител. Общата цена на фасадата на квадратен метър заедно с работата ми струва 420 рубли. На този етап ми харесва всичко, но за начина, по който листите прекарват зимата, се боя. "

"За стъклените листове LSU прегледи сред продавачите бях много подкупен. Поставих го на фасадата и, трябва да кажа, мокро LSU мокро от дъжд и влажност. След изсъхването става трудно като камък, няма гъвкавост и няма реч.

За довършителни работи не е подходящо, защото абсорбира боята, е необходимо да се започне грундиране и шпатлева. Стигнах до заключението, че е по-лесно да се покрие с гипсокартон.

Много отровна - в очите му дойде петно, възникна силно възпаление. "



SML стъкло-магнезиеви листове - рецензии за приложението при декорирането на фасадите 3

"Ако четете промоционалната статия за тези неща, изглежда, че това е уникален материал, подходящ дори и за космическата промишленост: температурата, при 1200 С запазва влагата и не е ужасен, а звукът прекъсва ... Възможно е в три слоя, за да обшивам космически кораби и могат да бъдат в космоса, евтини и ядосани. Но сериозно, с този материал сме ушили съоръженията за обработка. Три месеца след инсталацията фасадите се срутиха в парцали.

"Осем милиметрови листа абсорбират добре влагата и се превръщат в прах и без никаква студ. Качеството е нестабилно дори в една партида. При инсталирането на листовите проводници, прахът от рязане причинява ужасна кашлица, скърцане, хрема. Измъчвах се и хвърлих всичко, което си купих. Продавачите настояват, че 8 мм не е подходящ за фасади и трябва да вземете 10 мм. Вече не им вярвам.

SML стъкло-магнезиеви листа - рецензии за приложението в декорацията на фасадата 4

  • Част от обратната връзка показва, че материалът е много слабо поддържан във форма след поставянето му:

"LSU, който си купих, ми причини най-голямото разочарование. Купих го за моя хижи в градината на фасадата. Завърших къщата ми с размери 3 х 5 метра за 1 ден. За зимата ляво без shpatlevki. През лятото, след като се наливаше дъжд, върху листовете се появи фибростъкло. Остана зимата за друг сезон. В резултат на това цялата фасада се измива с 50, губи еластичността, набъбва, отива настрани. Опитвах се да натопя подутите места - това е безполезно, парчетата на LSU паднаха с малко влияние върху материала. Абсолютно цялата площ на фасадата беше покрита с пукнатини, забележими, ако се виждат близо. Резултат: Не препоръчвам на никого. "

- Брат ми направи фасада от ЛСУ и водка. Отне две години, листите се движеха и огъваха вълни. В местата за закрепване, листът се спука, стрехите излязоха от корена и паднаха на земята. Къщата приличаше на бомбардировка. Брат ми взе всичко и го облича с тухли. В къщата под тапета всичко е хубаво.

- Преди четири години имах гараж, облицован. През първата пролет листите станаха тъмни, абсорбираха влагата и загубиха силата си. До лятото на повърхността им имаше вълни, между листата с пролука от 1-2 см. Всяка година външният вид се влошава и се влошава. Един лист вече е паднал, въпреки че е бил фиксиран с винтове. Сега от тях започна да се изсипва прах, всичко на земята беше разпръснато. "

SML листа стъкло-магнезий - прегледи за приложението при декорирането на фасади 5

  • Фенове на LSU листа смятат, че всички отрицателни прегледи са свързани с факта, че те са злоупотребили:

- Листата от стъкло-магнезий не са еднакви. Взех материала от клас Premium, той не се деформира от влага, това е това, което трябва да се използва на фасадите. Взех чаршафи от клас Standard, те бяха много меки, стигнах до извода, че те са само за декорация на интериора. "

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове фасадни остъкленияВидове фасадни остъкления
Стъкло-магнезиев лист технически характеристики, приложение в фасадите на къщиСтъкло-магнезиев лист технически характеристики, приложение в фасадите на къщи
Външно покритие на снимки на фасади на къщаВъншно покритие на снимки на фасади на къща
Характеристики на материала с гладки стъклаХарактеристики на материала с гладки стъкла
Стъкло-магнезиевият лист на фасадата разглежда използването на стъкло-магнезитСтъкло-магнезиевият лист на фасадата разглежда използването на стъкло-магнезит
CSP загрява мнения за приложението на фасадите на частни къщиCSP загрява мнения за приложението на фасадите на частни къщи
Най-добрите бои за фасадите на дървени къщиНай-добрите бои за фасадите на дървени къщи
Какво представлява фасадната плоскост и как се използва?Какво представлява фасадната плоскост и как се използва?
Мебелни фронтове от естествени дървени предимстваМебелни фронтове от естествени дървени предимства
Изкуствен камък за фасадатаИзкуствен камък за фасадата
» » Sml стъклени листове разглежда приложението в декорацията на фасадите
© 2021 BggeHat.com