Ние защитаваме блока от къщи от външни влияния

Как да нарисувате блок от къща АААко къщата е украсена с дървена къща, тогава сградата изглежда много приятна. Представянето не е единственото предимство на материала, така че потребителите правят избор в своя полза. Но има и втора страна на монетата: дървото трябва да бъде защитено. Довършителните работи, направени от него, могат да станат жертва на гъби или насекоми. Следователно, преди онези, които са решили да използват материала, има логичен въпрос, отколкото да обработват блок от къщи навън, така че да продължи възможно най-дълго. Защитата на дървените панели, а оттам и увеличаването на експлоатационния живот, ще помогне да се осигури значителен брой импрегнации. Въпросът може да се постави: как да нарисувате блок от къщи навън, защото този материал може да бъде покрит с оцветяващи композиции, които променят естествения му цвят.

Средства с прозрачна текстура

обработване hausa отвън се произвежда от различни прозрачни лакове, лазурни, импрегнационни. Почти всички средства на тази група могат да се използват не само за фасадата на сградата, но и за вътрешни работи. В последния случай слоевете трябва да бъдат поставени по-малко.

импрегниране

Импрегнирането на блок къща включва разнообразни добавки, които предпазват дървото от гъби, мухъл и други нежелани гости. Но това не е единствената им мисия: както антисептиците, така и почвата под следващия слой. Собственикът на къщата, който реши въпроса как да покрие блока от къщи навън, в полза на импрегнация, по този начин намалява риска от образуване на пукнатини в него, появата на неестетично синьо.

Как да нарисувате блок от къща 1

В дългосрочен план импрегнирането ще удължи живота на панелите.

Петна, лак

Много потребители избират дърво, защото харесват външния си вид, текстура, миризмата и т.н. Такива хора се чудят как да нарисуват блока от къщи, за да ги спасят външните предимства на дървесината. За тази цел се създават лакове и петна. С тяхна помощ можете да оставите недокоснат естествен модел и да придадете на финала желания цвят.

Как да нарисувате блок от къща 2

Обработката на блока Hausa отвън и отвътре се извършва по следния начин. На първо място, преди да нанесете покритието върху панела, трябва да сте сигурни, че са сухи и чисти. Инструмент - маслена четка и пяна ролка. Първо, завършващият материал е покрит с тонизиращ слой петно. Ако става въпрос за боядисване на закрито, следващият слой ще бъде еднокомпонентен лак, нанесен от два слоя. Ако става въпрос за това как и как да се обработва блок от къщи отвън, тогава са необходими двукомпонентни лакове, броят на слоевете остава същият - два.

лазурен

В търсене на отговор на въпроса как да се покрие блок от къщи отвън, тези инструменти заслужават внимание благодарение на комбинираните свойства. Това е "две в едно", защото лазурното (друго наименование - изстъргващото съединение) е в състояние да замести както импрегнацията, така и лак. Това не е само защитава дървото, но също така го прави прекрасно блясък.

Лазур е висококачествен материал, но цената за неговата цена е доста достъпна. В зависимост от състава, лазурът е алкиден, алкиден уретан, алкидно масло, от гледна точка на създадения визуален ефект, съставът на покритието може да бъде гланциран, матов, оцветен. Azure може да получи различен цвят, налице е за оцветяване и е текстурирана боя.

Как да нарисувате блок от къща 3

Как да нарисуваме блок от къщи навън, ако е избрано леене? Направете това с маслена четка или пенообразен валяк, като използвате три слоя. Можете да използвате и пулверизатор, но без умения, е по-добре да не го приемате.

Средства с непрозрачна текстура

Можете да използвате инструменти с непрозрачна текстура, включително тези, които са били използвани от векове от различни народи за защита на дървените външни стени от времето и слънцето.

Боядисвайте във вода

С помощта на такива композиции е възможно да се накара блокът от къщи да играе с нови нюанси. Материалът може да бъде боядисан в цвят орех, дъб, клен, череша, махагон, абанос, в различни нюанси на лимон. Такава боя за блокадата може да се използва за вътрешни работи, тъй като се характеризира с голяма екологична чистота в сравнение със съставите, базирани на органични разтворители. Освен това е по-малко устойчив.

Боя на основата на органични разтворители

Такива състави могат да бъдат акрил, алкид, полиуретан, масло, емайл. Работата с тях е лесна и ефектът е много добър, покритието има отлични свойства. На обратната страна на монетата е изчезването естествено дърво рисуване, че не всеки ще хареса.



Как да нарисувате блок от къща с непрозрачна боя

Ето защо, въпросът за това как да се покрие един блок от къщи отвън, много предпочитат да решат по различен начин.

Рецепти "от хората"

Ето някои народни рецепти за защита на дървените външни стени на жилищните помещения. Те са тествани чрез вековна експлоатация в най-суровите климатични условия на Русия и Скандинавия.

... от руснаците

Въпросът как да нарисуваме блок от къщи отвън или отвътре, по разбираеми причини, не стоеше пред нашите предци. Но опитът им до този момент е ценен, защото те са в продължение на много векове построени къщи и други конструкции от дърво и знаеха това. През това време се появиха много рецепти за хора, които правят възможно спасяването на къщата.

Как да нарисувате блок от къща Русия

Традиционните средства за тези цели са глина и вар. В различни региони дойде със собствените си рецепти, така че няма никой. Можете да подготвите например такъв дървен консервант. Ще ви трябва глина (74 части), сол (4 части) и чиста вода - всичко това е смесено. Покритието трябва да има консистенция на заквасена сметана.

... от финландците

Въпреки че има мнение, че Тикукурила е най-добрата рецепта за финландците, не всички използват тези средства. Има хора, които не търсят лесни начини, и да се подготвят своя собствена структура - например, както следва: необходимост от ръжено брашно (720 гр), сол (360 ж), желязо сулфат (1560 гр) варовикови пигмент (сух), 1560 гр , В 6 литра вода се разбърква брашното, съставът се филтрира и готвене.

Как да нарисувате блок от къщи фин

Вземете паста, която има консистенция на заквасена сметана. Тя трябва да се разбърква непрекъснато. След това последователно добавете сол, железен сулфат, варовиков пигмент в точните количества. След това е необходимо да отделите 3 литра вода отделно и бавно да я добавите към получената смес. Квадратурата на квадратен метър отнема 300 грама готово импрегниране.

... от шведите

Има блок от къщи - какво да обработваме? Шведите отговарят на този въпрос почти по същия начин, както финландците, но има и различия. Според тяхното рецепта, трябва всички същия ръжено брашно, но 580-600 грама, 250-260 грама на железен сулфат, същото количество червен железен оксид, 240-250 грама ленено масло, 250-260 грама сол. Той също така ще се нуждае от 4,5 литра вода. Смята се, че тази доза трябва да се спазва стриктно.

Импрегнирането ще има жълтеникав оттенък, но за да придаде различен цвят, можете да включите в състава сухи пигменти. Пригответе го така: в 3 литра вода изсипете брашното, като разбърквате непрекъснато, гответе, като се уверите, че няма бучки. Продължавайки да се съхранява на печката, изсипете vitriol и сол, кипете, докато всички кристали са разтворени. Тогава идва ред на восък, след като добавянето на масата трябва да се даде хомогенно състояние. Все още напускайки плавателния съд, най-накрая се налива масло и 1,5 литра вода.

Как да нарисувате блок от къща 4

Необходимо е тази смес да се затопли, не можете да я охладите. На "площада" на стената трябва да отиде около 250 грама. Импрегнирането на боядисване се извършва в един слой- най-удобно е да използвате четка.

По този начин отговорите на въпроса как да нарисувате блок от къщи отвън и с интериорна декорация могат да бъдат много различни. Всички средства имат свои собствени заслуги, всички имат нюанси на приложение. И само след като сте изучили всички налични опции, можете да продължите да променяте "външния вид" на стаята.

Екатерина Невзорова, Минск, 2014 г.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да нарисувате лигавицата в стаята ефективни методи за защита на дървотоКак да нарисувате лигавицата в стаята ефективни методи за защита на дървото
Размери и сортове модерен блок къщаРазмери и сортове модерен блок къща
Ние покриваме къщата с дървени материали и облицовкиНие покриваме къщата с дървени материали и облицовки
Пластмасов дървен винил блок къща под логаПластмасов дървен винил блок къща под лога
Как да изолирате къща от външен бар с минерална ватаКак да изолирате къща от външен бар с минерална вата
Стоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дървоСтоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дърво
Срокът на експлоатация на дървена къща, както и по-дългият срокСрокът на експлоатация на дървена къща, както и по-дългият срок
Процесът на изолация на къщата с екструдиран полистиролПроцесът на изолация на къщата с екструдиран полистирол
Как мога да изолирам дървена къща отвътре и навън?Как мога да изолирам дървена къща отвътре и навън?
Как да актуализирате стара къща за мисленеКак да актуализирате стара къща за мислене
» » Ние защитаваме блока от къщи от външни влияния
© 2021 BggeHat.com