Декорация на маси със салфетки, майсторски клас

Всяка домакиня в празнична храна се опитва да донесе някаква миризма. Някой ще готви необичайно ястие, някой ще помисли за оригиналната сервиса на ястия, но и двете не трябва да забравят за обслужването на празничната трапеза. И най-простото е украсата на масата със салфетки. Пръстени от салфетки, направени от собствените си ръце, несъмнено ще добавят изключителност към всеки празничен празник. Представям на вашето внимание майсторски клас за създаване на салфетки, които могат да се използват с бели и сини салфетки. Но все пак можете да изберете всеки цвят. Основното нещо е вдъхновение!

Декорация на маси със салфетки

За да направите пръстени за салфетки, ще ви трябва следните материали:

необходимите материали

1. горещо лепило;
2. Нож за канцеларски материали;
3. картонени пръстени;
4. Сатен панделка с бял цвят с ширина 2,5 см;
5. дантела от син цвят с ширина 3,5-4 см;
6. Тънка сатенена панделка от бяло и синьо;
7. Мънички със син и бял цвят.

Декориране на маса със салфетки в урока по фотография

правим пръстен от картон

Като основа за пръстена и от картон ще широк пръстен 4 см. Тези пръстени могат да бъдат намалени с помощта на нож канцеларски от картонена ролка хартиени кърпи или от храна фолио. Вътре в картонената халка на ръба с лепило, налейте малко лепило.

рамка картон с бяла лента

Залепете бялата сатенена лента от другата страна. Когато лепилото е напълно сухо, започнете да опаковате картонената халка с лента. Лентата трябва да е добре опъната и обикаляща - около половината от ширината й.

премахнете екстра

Когато пръстенът е напълно увит с лента, нанесете малко лепило на върха му. Сгънете лепилото на лентата с лепилото в пръстена и го натиснете. Нарежете излишната лента в пръстена. Основата на салфетката е готова.

декор на основата

Нека започнем да декорираме пръстена. Нанесете тънка лента лепило в средата на пръстена. На лентата с лепило внимателно залепете синята дантела. защото дантела има пореста структура, трябва да се уверите, че лепилото не се появи на повърхността. Обвийте дантели пръстен. Отново залепете пръстена с лепило и лепете дантела от другата страна. Прекъснете излишъка. Нарежете около 9 см тънка синя лента. Разстилайте го с лепило в средата.

вземаме синя лента

Залепете лента със синя лента върху пръстена. Сгънете и лепете краищата на лентата в пръстена.



стъпка по стъпка снимка

Залепете бялата тънка лента по-близо до горния край на пръстена, оставяйки края му около 10 см. Покрийте пръстена около бялата лента и го залепете отново в кръстовището. Нарежете допълнителната лента, оставяйки сегмент на около 10 см.

смазвайте с лепило

Залепете пресечната точка на лентите с лепило и обвийте един от краищата на бялата лента нагоре. Вторият връх на бялата лента е залепен по същия начин като първия.

създайте лък и добавете мъниста

Изпълнявайте окото на носа от върха на бялата лента. И второто ухо на носа е залепено на първия. Поставете голямо синьо топче в центъра на носа. На синята лента на пръстена, на еднакво разстояние един от друг, лепило 3 бели мъниста. За да не изгорите пръстите си с горещо лепило, е удобно, когато използвате перли, за да използвате пинсети.

Декорация на маси със салфетки

Оригиналната украса на масата със салфетки е готова!

Още няколко идеи за вдъхновение ...

Декорация на маси със салфетки

украса на празнична трапеза

настройка на таблицата

Както можете да видите, по-примитивните декорации за салфетки не изглеждат по-лоши от декорациите със сложни елементи. Дори простата каишка или лента, прилепнала върху салфетка, може да изглежда скъпа и с добър вкус.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се измие тавана, като се вземат предвид материалите, от които е направенаКак да се измие тавана, като се вземат предвид материалите, от които е направена
Рецепта за топло и студено пилешко пилешко крилоРецепта за топло и студено пилешко пилешко крило
Пушенето на риба с течен дим с помощта на скумрия като примерПушенето на риба с течен дим с помощта на скумрия като пример
Пушенето на син меджид и неговите полезни свойстваПушенето на син меджид и неговите полезни свойства
Кухни в провинциален стилКухни в провинциален стил
Decoupage орехова орехова маскаDecoupage орехова орехова маска
Decoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслиниDecoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслини
Русанска закачалкаРусанска закачалка
10 Готови цветя за кухнята10 Готови цветя за кухнята
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
» » Декорация на маси със салфетки, майсторски клас
© 2021 BggeHat.com