Препарат против паразити

Снимка на молдовски репелер на слънчеви батерииМали и други малки вредители не са необичайни в селските райони. Те копаят култури, крадат кореноплодни растения, унищожават земните червеи, необходими за разхлабването на почвата. Как можете да се справите с нежеланите гости? Не искам да нарани невинни малки животни, но не искам да живея с тях в квартала. Тогава просто трябва да си купите krotootpugivatel

(antikrot) и се отървете от любимите, но вредни посетители завинаги.

Соларен механизъм

Antikrot е тръба с върха под формата на слънчева батерия. Тръбата може да бъде метална и пластмасова с антикорозионно покритие. Слънчевата батерия може да работи дори и в дъждовен ден, защото не изисква много ултравиолетови лъчи. Така че не е нужно да се притеснявате за спиране на защитата в дните на затегнатото небе.

Тя изплаква антипротопа на животните с помощта на колебания на вълни, които се поставят в почвата. Колебанията са асиметрични, така че вредителите не могат да се адаптират към тях. За домашни любимци и хора, устройството е напълно безопасно. Krotopootivatel работи тихо, защото не причинява неудобства и е напълно невидим.

Действието на устройството се простира приблизително на 1000 m2, което позволява да се освободи достатъчно голяма площ от морски нападения. Презаселването на подземни жители няма да се случи веднага, но с течение на времето. Всеки от тях разполага с оборудвана дупка и те ще могат да се оттеглят от местата си само когато разбират безнадеждността на ситуацията. Тъй като устройството трябва да се държи дълго време. Отстраняването на паразитите става в рамките на шест седмици, от времето на действието на антипода.

Спасителят действа не само на къртици. Той също така ще помогне в развъждането от мястото на воле и мол плъхове. Тъй като тези "деца" също ще се опитат да отнемат нещо за себе си от вашата градина. Но това са къртиците, които не попадат в хибернация, което им позволява да марауд през цялата година. Тъй като дори оранжерии и зимни оранжерии не са имунизирани от проблеми, свързани с плетени дупки.

Устройство на митератора Антикот



Писане на молУстройството се състои от тяло, капак и корк, със заострен край. Вътре има два дъски с фиксирани контакти. На капака има пружина, фиксиращо устройство.

За работата на ретлера за митер са необходими четири захранващи елемента. Инсталирането на батериите трябва да се извършва в съответствие с правилата. Ако се инсталира правилно след няколко секунди, вибрацията се усеща от устройството.

Поставете устройството в земята не трябва да бъде с механично въздействие. Необходимо е да изкопаете дупка и да потапяте устройството в него. За по-добър контакт със земята е необходимо да се уплътни почвата около молекуляря. Горният капак, с поставена в него батерия, трябва да се издигне над нивото на почвата с 5 см.

Устройството не работи чрез препятствия в земята. Следователно, ако има кладенци, основи или други бариери в района на действие на антипода, трябва да се използват няколко инструмента. Също така е необходимо да следите степента на зареждане на акумулатора. Когато устройството е разрешено, зоната на неговата работа намалява.

По-близо до началото на студеното време устройството трябва да бъде премахнато. През лятото молдопочителят трябва да се държи на сянка. При интензивна слънчева светлина вътре в соларната кутия на акумулаторната батерия се образуват кондензации, които развалят механизма.

Когато антикортата работи, трябва да смените мястото на монтаж. Радиусът на пермутация на антипода не е голям, той е 5 м. Ако не искате проникването на къртиците в сайта си, трябва да поставите krotootpugivatel (антипротектор) около периметъра. След това животните ще разменят вашата градина, без да причиняват проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Варианти на парцела 8 хектараВарианти на парцела 8 хектара
Слънчево отопление на домаСлънчево отопление на дома
Планиране на сайта 20 хектараПланиране на сайта 20 хектара
Гъвкава изолираща тръба изопексГъвкава изолираща тръба изопекс
Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?
ВсекидневнаВсекидневна
Монтирайте мрежата против комари на врататаМонтирайте мрежата против комари на вратата
ОтверткаОтвертка
Красива страна парцел как да направя?Красива страна парцел как да направя?
Слънчевите батерии се запознават със сортоветеСлънчевите батерии се запознават със сортовете
» » Препарат против паразити
© 2021 BggeHat.com