Гъвкава изолираща тръба изопекс

Тръби IsopexТръбното оформление и неговото инсталиране изискват не само безопасен, лек и издръжлив материал. Желателно е тръбата да има гъвкавост и изолация. За това може да дойде метална пластмаса, има минимална гъвкавост и лесно се изолира.

Но всъщност за изолация е необходимо да се закупят материали и да се извърши работа. Не е ли по-лесно да комбинирате всички необходими качества в един продукт. изолирани Isopex тръби от силен полиетилен, който е новост на пазара, вече са придобили своите клиенти. Обмислете всички техни предимства и начини на инсталиране.

Характеристики на изолационната тръба Isopex

Isopex схема схемаЗа производството на тръби се използва пероксидно омрежване на полиетилен. Това удължава живота на продукта до най-малко 50 години. По принцип такива тръби се полагат в земята. Те не могат да бъдат корозирали и развалени, те са неутрални до агресивна среда и поддържат натоварването на земята и натоварването от температурните колебания.

Поради гъвкавостта тръбопроводът може да се движи под натоварени участъци, като например магистрали и паркинги.
Вътрешната повърхност на тръбите е гладка. Градусът е седемдесет пъти по-малък от аналоговия металопластичен. Подобен индикатор дава възможност да не се потишва налягането в тръбопровода.

Също така, по-малко седимент се утаява по стените, запушвайки тока, което прави възможно намаляването на диаметъра на продукта. За подобен стоманен тръбопровод изчисляването на диаметъра на тръбопровода взема предвид запушването му и намаленото му изчистване.

За да се поставят тръби, е необходима по-малка ширина на изкопа. Това дава предимство в скоростта на полагане. Също така, методът за доставяне на продукта позволява да се инсталират двама души. Заливът идва с големи кадри. Това предпазва от използването на свързващи фитинги. Всъщност в районите на съседство се появяват пориви и течове.



Работната температура варира от -100 до + 95 ° C. Такива температурни ефекти не могат да издържат на всеки материал. В тестовия режим тръбата може да издържи на кратко повишаване на температурата до + 110 ° C, без да променя свойствата. Тестовете показват също, че продуктът може да издържи на 100 цикъла замразяване-размразяване без загуба на еластичност и напукване. Това дава възможност да се използва тръбопроводът в условията на улиците и замръзналата земя в северните райони.

За допълнително нагряване на конструкцията в тръбата между тръбопровода и топлоизолационния слой, кабелът е монтиран. Този продукт е свързан към 220-волтова мрежа. Елиминирането на повредата на потребителя от ток се основава на изолацията на кабела и ниската електрическа проводимост на тръбния материал.

Монтаж на тръби Isopex

Монтаж на тръби IsopexМонтажът може да се извърши както подземно, така и въздушно. Полагането по подземния път се извършва в окопа. Параметрите на вдлъбнатината са по-малки от тези за подобен метален продукт.

Тръбите Isopex не изискват допълнителна изолация, което повишава производителността. В тях има и няколко свързващи елемента. Първо, тръбата се доставя на площадката с голям отпечатък. Заливът е удобен за транспортиране и лежене. На второ място, тръбопроводът е увеличил гъвкавостта, което ви позволява да прегъвате препятствията, без да компрометирате целостта на структурата.

Съхранявайте тръбите на място в помещение, защитено от влага и ултравиолетови лъчи. Смолата се развива непосредствено преди полагането. Дългосрочното наличие на полиетилен под слънчевите лъчи не е желателно, тъй като натрупването се извършва веднага след полагането.

Isopex тръбата не трябва да се разтяга. Тя трябва да бъде освободена, за да се избегнат пориви по време на работа. През зимата, преди инсталацията, тръбите трябва да се загреят до + 40 ° С.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на тръби за отоплителната системаИзбор на тръби за отоплителната система
Разнообразие от тръби за отоплителна системаРазнообразие от тръби за отоплителна система
Пластмасови тръби за отоплениеПластмасови тръби за отопление
Стоманени тръби за отопление и фитингиСтоманени тръби за отопление и фитинги
Топлоизолация на отоплителни тръбиТоплоизолация на отоплителни тръби
Как да изолираме правилно системата за водоснабдяване?Как да изолираме правилно системата за водоснабдяване?
Поцинковани тръби за отоплениеПоцинковани тръби за отопление
Омрежен полиетилен за отоплениеОмрежен полиетилен за отопление
StenofleksStenofleks
Топлоизолация за тръби MIRLONТоплоизолация за тръби MIRLON
» » Гъвкава изолираща тръба изопекс
© 2021 BggeHat.com