Тръби от кръстосано свързан полиетилен

Тръби от кръстосано свързан полиетилен

Монтаж на тръбопроводи, отоплителни системи включва използването на не само метали, метални и полипропиленови тръби, но също и тръба достатъчно скъп материал, който се нарича омрежен полиетилен.

Като суровина за производството на омрежен полиетилен се използва полиетилен с висока плътност, който има конвенционална линейна структура. Омрежването е специален процес за обработка на налягането при високи температури, както и методът на излагане на въздействието на електрониране. Когато някои съединения се добавят към суровината по време на този процес, възниква процес на омрежване - молекулните вериги на полиетилена образуват плътна триизмерна структура. Омрежването се осъществява с помощта на екструдер при формиране на тръба или след образуване на електронен лъч чрез облъчване на вътрешната повърхност с електронен сноп.

В допълнение към факта, че този материал има повишена якост и ударна якост, той също има полезни свойства, които са недостижими за други материали.

Основното предимство на тръби от омрежен полиетилен - имат молекулно механични памет. Това означава, че ако тръбата се деформира фрактура, припокриване, или в резултат на замразяване, след отстраняване на причината на деформационната тръба ще дойде в неговия оригинален вид, за които е необходимо да се нагрее сграда с помощта на сешоар. При нагряване, материалът е под формата, че има на изхода от екструдера. Характеристики, което е важно, след възстановяването не е намалена.



Той казва, че на първо място, че тези тръби не се страхуват от студеното време - дори и в случай на замръзване на водата в тръбите, тя няма да се повреди и ще се нуждаят от подмяна.

Трябва също да се отбележи, че вътрешната повърхност на тръби от омрежен полиетилен различен от техните партньори, които са оформени на нея жлезите и варовикови отлагания. За монтиране на система за отопление, това е предимство за поддържане на ефективността на системата за отопление за целия период на експлоатация, както и в случай на водоснабдителната система на това предполага, че тръбите не са запушени и изключва развитието на бактерии.

И разбира се да не говорим за факта, че този тип тръба е здраво закотвена с различни санитарно оборудване - фитинги, колена и съединители могат да бъдат монтирани без гумено уплътнение. Всичко това прави кръстосано свързания полиетилен идеален материал за инсталиране на водоснабдителна и отоплителна система в частен дом.

Е, ако се интересувате от проекти на къщи от пяна блокове - посетете сайта afproject.ru. Само там ще намерите всичко, за да създадете луксозна къща от пяна блок.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Каква трябва да бъде тръбата за топъл подКаква трябва да бъде тръбата за топъл под
Каква е разликата между тръба, направена от омрежен полиетилен за топъл подКаква е разликата между тръба, направена от омрежен полиетилен за топъл под
Кои тръби са по-подходящи за отопление на частна къща?Кои тръби са по-подходящи за отопление на частна къща?
Тръби за подово отопление на съществуващи продуктиТръби за подово отопление на съществуващи продукти
Тръби за отоплениеТръби за отопление
Тръби за водоснабдяванеТръби за водоснабдяване
Изборът на материал, който тръби е по-добре за топъл подИзборът на материал, който тръби е по-добре за топъл под
Разнообразие от тръби за отоплителна системаРазнообразие от тръби за отоплителна система
Пластмасови тръби за отоплениеПластмасови тръби за отопление
Кой полипропилен е по-подходящ за отопление?Кой полипропилен е по-подходящ за отопление?
» » Тръби от кръстосано свързан полиетилен
© 2021 BggeHat.com