Atlas concorde sinua плочки за кухнята и не само

Най-добрият материал за довършване на кухнята са керамичните плочки. Това важи за стените и пода. Той отговаря на всички изисквания, които са необходими за проектирането на помещенията. Тя е присъща на висока якост, лекота на поддръжка и нисък коефициент на абразия. Керамичните плочки за кухнята са предназначени за продължителна работа и имат повишено ниво на влагоустойчивост. Но, според експерти, всяка плочка има свои собствени технически характеристики. Следователно, нейният избор трябва да бъде насочен отговорно и задълбочено. Не се ръководвайте само от атрактивен дизайн.

Как да изберем плочка

Техническите характеристики се определят от няколко параметъра. Първо, е необходимо да се оцени устойчивостта на износване. За кухнята ще се поставят плочки от трета категория. Вижте плътността на продукта и неговата дебелина. Колкото по-високи са тези цифри, толкова по-силен и по-надежден е продуктът. Обърнете внимание на твърдостта на повърхността на продукта. Оценява се на 10-точкова скала. За кухнята са достатъчни 3-4 нива. Трябва да се отбележи, че плочките трябва да бъдат устойчиви на химични влияния, така че дават предимство на класа "АА" или просто "А". Всеки производител предлага 3 вида продукти: първият (маркиран в червено), вторият (син) и третият (зелен).

Атлас Конкорд - италианско майсторство и руска сила

Особено популярна е плочката на Atlas Concorde, която е известна от 1993 г. насам. През дългите години от своето съществуване марката успя да заеме водеща позиция на световния пазар, а през 2008 г. започна производството в Русия с участието на местни специалисти. Ето защо много от колекциите му са стандартизирани за използване в местния климат и ежедневието. Дилърската мрежа на Atlas Concorde обхваща цялата територия на Руската федерация. Независимо от колекцията, която избирате, можете да сте сигурни, че преди да сте висококачествен продукт, който може да се използва във всяка стая. Можете да научите за асортимента на производителя, като кликнете върху връзката.

Предимства на продуктите на Atlas Concorde:

  • Красив дизайн. Колекциите са предназначени специално за руския пазар. Марката успя да обедини уникалния италиански стил и високо руско качество.
  • Широка гама от продукти. Компанията предлага подови и стенни плочки за всяка стая, изработена в различни стилове.
  • Високо качество. В производствения процес се използват усъвършенствани мощности и уникални иновационни технологии. Марката контролира всеки етап от производството и осигурява дългосрочна гаранция за всички видове плочки.
  • Фокусирайте се върху клиентите. Специалистите на компанията са проучили спецификата на пазара и постоянно слушат желанията на дилъри и клиенти. Това ни позволява да произвеждаме нови колекции, които са съобразени с вкусовете на нашия вътрешен потребител.

Atlas Concorde Sinua - плочки за кухня, баня и всекидневни



Една от най-важните серии, която предлага търговска марка, е Atlas Concorde Sinua, състояща се от керамичен гранит с матова повърхност и гланцови плочки. Серията се допълва от декорации и граници с различни размери. С негова помощ можете да украсите класически или модерен интериор във всеки дом. Atlas Concorde Sinua се отличава с елегантност и безупречен дизайн. Тя се характеризира с комбинация от перлени орнаменти и спокойна цветова схема. С помощта на серията можете да украсите трапезарията, кухнята, хола, хола и да направите стаята рафинирана и уникална. Резултатът ще надмине всички очаквания!

Atlas Concorde Sinua - две отделни колекции

Atlas Concorde Sinua се състои от две уникални колекции - Sinua Floor и Sinua Wall. Серията е представена в четири естествени нюанса и е направена в кремаво-кафяв цвят. Основната керамика за стени и подове е снабдена с модел и текстура, които са присъщи на италианския травертин. Стенната лъскава плочка е изработена от избрана бяла глина. Декорът е украсен с магически цветен модел. Печатът съчетава матова и гланцирана повърхност, отделни елементи са подчертани от отразяващо огледално огледало.
Atlas Concorde - плочките, за които сте мечтали!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Керамични подови плочки за кухня причина за популярността на материала и разнообразието муКерамични подови плочки за кухня причина за популярността на материала и разнообразието му
Керамични подови плочки, предимства и недостатъци на материалаКерамични подови плочки, предимства и недостатъци на материала
Как да изберем подходящата керамична плочкаКак да изберем подходящата керамична плочка
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Керамични керемиди предимства на използванетоКерамични керемиди предимства на използването
Характеристики на керамичните плочкиХарактеристики на керамичните плочки
Как да изберем керамични плочкиКак да изберем керамични плочки
Керамични плочки и предимстваКерамични плочки и предимства
Как да изберем подовата плочка?Как да изберем подовата плочка?
Керамични плочки Характеристики и характеристикиКерамични плочки Характеристики и характеристики
» » Atlas concorde sinua плочки за кухнята и не само
© 2021 BggeHat.com