Как да почистите водата с силикон?

Все повече хора започнаха да мислят за здравето си, особено когато става въпрос за водопроводна мрежа. Не е тайна, че поради проблемите с основните водни артерии на града - централните магистрали, има много съмнителна течност, която тече в къщите на хората. Той съдържа ръжда, твърди соли, опасни хлорни съединения, предназначени за борба с бактерии и вредни микроби, както и с други вещества. Пиенето и използването на такава вода за готвене е много опасно. Мнозина могат да кажат, че пречистената вода може да бъде закупена в магазините. Ежедневната консумация на вода, която е само за пиене и готвене, може да достигне 10 литра на семейство. Тук също така се изчислява, какви разходи се получават за един месец само на една вода. Не искате да харчите пари? Има изход - силиций за пречистване на водата. Днес ще разкажем не само за този чудесен минерал, но и как да почистим водата със силикон.

силиций за пречистване на вода

силиций за почистване на чешмяна вода

Какво е силикон?

Силиконът е един от основните елементи в периодичната таблица на Менделеев. В началото на XIX век двама френски учени са могли да го разграничат за пръв път. Те са получили минерала в свободна форма чрез действието на метален калий върху съединение от силициев флуорид. Името му произлиза от гръцката дума за "скала, скала".

В природата силиций никога не се намира в чиста форма и винаги влиза в връзка с други елементи. Това е вторият най-популярен химически елемент, който се намира на Земята. Във всяка скала, с изключение на карбонатите, има силиций. Клей, кварц, пясък, опал, яспис са всички сортове силициев диоксид, в които силиконът е най-богат. Той се среща не само в почвата, но и в животните и дори в растенията. Това показва голямото значение на този елемент за всички живи организми.

Силиций се използва в различни отрасли. Например, силициевият карбид, съединение от кокс и пясък, е много твърдо вещество. Използва се за шлифоване и полиране на метала. Всеки метал, обогатен със силикон, придобива допълнителни полезни свойства: повишена електрическа проводимост, устойчивост на корозия и много други. С помощта на силиций дори водата се пречиства, която придобива абсолютно невероятни качества и има благотворен ефект върху човешкото тяло.

Колко полезна е пречистената вода до силиций?

Полезните свойства на водата, пречистена от силиций, бяха познати на нашите прадеди. В Русия, специално постави дъното на кладенеца със силиций, за да получите чиста и чиста вода без микроби. Благодарение на активирането на водата от силиций, той става по-вкусен и може да се съхранява дълго време, без да се променя състава му. В силициевата вода животът на вируси, патогенни паразити и гнилостна микрофлора е просто невъзможно. Силиконът абсорбира вещества, които са опасни за човека, като соли на тежки метали, пестициди, различни химически елементи, техните продукти за разграждане и т.н.

силиций за пречистване на вода

правилно пречистена вода - гаранция за здравето

От особено значение е водата, вливана с оал-халцедонов силиций. Благодарение на това не само пролетна чистота, прозрачност и свежест, но и придобива лечебни свойства и не се влошава дълго време. Силиконът е мощен и най-важен катализатор за много процеси на окисляване и редуциране и участва в непрекъснатия метаболизъм в организма. Благодарение на този минерал тялото на възрастен човек е в състояние да абсорбира около 50 от най-важните витамини и микроелементи. Ето защо силиконът за пречистване на водата е толкова популярен.

Ежедневната консумация на вода, активирана от силиций, значително подобрява подвижността на всички вътрешни органи и дава сила и сила за целия ден. Силиконовата вода благоприятства най-добрия синтез на колаген, укрепва силата и еластичността на сухожилията, хрущялите и съдовете и задейства процеса на подмладяване на тялото.

Как да почистите водата със силикон в къщи?

За да почистите водата в дома си със силикон, трябва да я купите в аптека или да я събирате сами и да направите следното:



1. Изплакнете силикона под течаща вода.

2. Поставете стъклени или емайлирани чинии.

3. Изсипете вода от изчисляването на 10 g минерал на литър вода.

4. Покрийте с марля и я поставете на тъмно място, далеч от слънчева светлина.

5. Напомпете за 2-3 дни.

В края на процедурата, получената силиконова вода трябва да се източи, но не напълно. Останалият слой вода, покриващ камъните (3-4 см), трябва да се излее. Това е важно да се прави постоянно, защото там се натрупват вредни вещества от водата. След почистване един или два пъти, камъните трябва да се измиват с течаща вода и да се поставят на въздух в продължение на 2 часа на чист въздух.

Важно е да запомните, че получената силициева вода не може да се съхранява в хладилник или да се варе. По-добре е да го оставите в помещение при температура не по-ниска от +10 ° С.

Колко често трябва да променям силиконовите камъни?

Пълната работа на силиконовия активатор трае шест месеца. След това, силицийът за пречистване на водата е по-добре заменен с нов. За да подобрите работата на полезен минерал, препоръчваме да го използвате заедно с кварцов активатор. Това ще подобри лечебните свойства на силиций и ще отнеме живота му.

Кой силикон е подходящ за пречистване на питейната вода?

В природата има различни видове силиций. В по-голямата си част това е смес от аморфен и кристален силициев диоксид: opal, халцедон и кварц. С цвят, силиконът е разделен на черно, червено и кафяво. Най-често срещаният е кафяв силикон. Неговите полезни свойства не са толкова изявени, колкото например в черно. Черният силиций е най-редкият и много древен минерал, който носи "паметта" на водата от онова време. Благодарение на уникалните си лечебни и лечебни свойства, този тъмно сив минерал има невероятен ефект върху тялото. Водата, активирана с черен силиций, е в състояние:

- изчиства тялото от токсини и холестерол,
- заряд с енергия и веселие,
- увеличаване на регенеративните функции на тялото,
- подобряване на здравето на кожата, ноктите и косата,
- подпомагане на възстановяването на пациенти с хипертония, стомашно-чревни и жлъчни заболявания, възпаление на бъбреците и пикочно-половата система и много други заболявания.

Силиконовата вода е гаранция за дълголетие, добро здраве и добри спиртни напитки. Редовно използвайте пречистена вода със силикон и след това тялото ще ви отговори с любов. Бъдете здрави.
Много е полезно да научите как да ремонтирате миксера със собствените си ръце.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да смекчи твърдата вода?Как да смекчи твърдата вода?
Пречистване на вода от желязо от добре ефективните методи за отстраняване на примеситеПречистване на вода от желязо от добре ефективните методи за отстраняване на примесите
Как да платите за вода без броячКак да платите за вода без брояч
Пречистване на вода от кладенец в селска къща пием чиста водаПречистване на вода от кладенец в селска къща пием чиста вода
Подготовка на отоплителната водаПодготовка на отоплителната вода
Бактерии за септични ямиБактерии за септични ями
Септичен микробСептичен микроб
Силикон на фасадата, в която се използват материалитеСиликон на фасадата, в която се използват материалите
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Филтри за вода под мивкаФилтри за вода под мивка
» » Как да почистите водата с силикон?
© 2021 BggeHat.com