Завийте извивките

Баловете са устройства, предназначени за свързване на тръбопроводи. Основната им задача е да променят посоката на движение на работната среда в тръбопровода.

Кранове са разделени на няколко вида:

- заварени;

Използва се в големи тръбопроводни мрежи за монтаж на безшевни стоманени тръби. Издръжливи, надеждни, издръжливи, имат висока производителност. На сайта otwod.ru можете да си купите PPU лакти на достъпна цена.

- огънат;

Използва се в линейни тръбопроводни системи. Имайте вид на огънати тръби.

- стръмно извита;



Те са подобни на огънати завои и са разнообразието им, но все пак имат известни разлики. Използва се в тръбопроводни системи с неагресивни вътрешни носители (системи за вода и пара).

Съществуват редица изисквания за подслушване:

1. Пълно съответствие с GOST;
2. Използвайте за подрязване, само висококачествени материали.

Най-практичният материал за направа на завои е стоманата. Този материал има няколко предимства. Тази надеждност, издръжливост, устойчивост на въздействието на силни и продължителни товари, универсалността на приложението. Стоманени завои имат широк спектър от приложения. Използват се в петролната и газова и химическата промишленост, във водоснабдяването и газопреносните системи.

За да се определи обхватът на кранове, изработени от стомана, трябва да се вземат под внимание от диаметъра, на ъгъла на сгъване, номинално налягане и температурата на работната среда вътре в тръбопровода. Ъгълът на огъване е от 15 до 90 градуса. Завоят от стомана на 90 градуса е най-популярен. Служи като тръбен съединител под прав ъгъл. Обхватът на стоманения кран от 90 градуса е машиностроенето, фармацевтичната, химическата, енергийната и хранителната промишленост.

Оттегляне пяна се състои от обвивка на стоманената тръба, изолация пяна и проводник-индикатора. Външно този клон изглежда като огъната част на тръбата. В двата края е възможно свързването на тръбите. Основната функция на крановете е връзката.

Нанесете лактите PPU в случая, ако трябва да промените посоката на движение на съдържанието на тръбите. Потоците от вода, нефт, газ могат да се обърнат в обратна посока или да се разклоняват през различни тръби. За осъществяването на съвместни дейности е необходима изработка на PPU. За инсталирането на тръби по подземни и сухоземни методи са необходими топлоизолирани колена с различни диаметри, които отговарят на стандартите и изискванията на GOST.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тръби за водоснабдяванеТръби за водоснабдяване
Кои отоплителни тръби са по-добри?Кои отоплителни тръби са по-добри?
Стоманени тръби за отопление и фитингиСтоманени тръби за отопление и фитинги
Компресионни фитинги за тръбиКомпресионни фитинги за тръби
Видове и приложения на тръбопроводитеВидове и приложения на тръбопроводите
Стоманени завои и обосновка на тяхното използванеСтоманени завои и обосновка на тяхното използване
Избор на канализационни тръби за къщатаИзбор на канализационни тръби за къщата
Качествени и надеждни полипропиленови тръби от алтернативни пластмасиКачествени и надеждни полипропиленови тръби от алтернативни пластмаси
Избор на тръби за баня пластмаса или мед?Избор на тръби за баня пластмаса или мед?
Предимства на качествен сферичен кранПредимства на качествен сферичен кран
» » Завийте извивките
© 2021 BggeHat.com