Гипсокартонни стени с ниши

Гипсокартонни стени с ниши

Модерните дизайнери препоръчват използването на прости стени като оригинална интериорна декорация. И този ефект може да бъде постигнат с помощта на гипсокартон, от който се изработва оригинален, много стилен и атрактивен дизайн, който идеално се вписва във всеки интериор. Гипсокартонът е много лесен за използване, има отлични технически характеристики, лесен за нарязване. За да се изчисли необходимата сума от този материал, не са необходими дисконтови коефициенти или други сложни формули.

 След като определите и зададете място, където ще се намират ниши, важно е да определите точния им размер. На първо място, това е повлияно от това, което ще се съхранява там. Но не забравяйте, че тяхната ширина, дълбочина и височина трябва да се изчисляват с малка разлика. Изчислете количеството на материала, което е просто, за това нямате нужда от сложни изчисления. Купуването на материали е необходимо с марж. След това, на хартия, трябва да направите много подробен чертеж на бъдещата гипсова картонена стена с ниши и след това да прехвърлите точната проекция към истинската стена.



 За точно измерване на ширината на стената от гипсокартон, на тавана и пода е необходимо да се отбележи размера на вдлъбнатината на нишата, която се планира да бъде създадена. Сега с помощта на метални профили трябва да монтирате конструкцията на планираната стена. Дължината на профилите може да се регулира с ножици за метал или български. Първо трябва да фиксирате профилите към тавана, стените и пода, и само тогава всички останали, включително и в нишата. По-добре е да фиксирате профилите с винтове. По време на работа, не забравяйте за такъв инструмент като нивото, а след това дизайнът ще бъде гладък и красив на външен вид.

 Сега трябва да шиете произтичащите дупки за нишите с гипсокартон. Първото лепило към обичайната стена на стаята е необходимо, за да се фиксират стените на нишите. След това е необходимо отново да се измерят страничните стени, така че по време на инсталацията им да не се работи така, че при изчислението да се използва дисконтов процент. Страниците също се закрепват, като се използват винтове с резба. След като нишите са готови, гипсовата плоскост трябва да бъде изшита от предната страна на цялата конструкция. Добре и в края на всяка работа ще е необходимо да се занимавате само с довършителни работи. За това трябва да използвате шпакловъчния материал, той се прилага в два слоя. Първият тон на всички нередности и стави, а вторият е край, дава завършен декоративен поглед към цялата стена с ниши.

Е, ако се интересувате от цената на гранит развалини - посетете сайта alyansstroi.ru. Само там ще намерите качествен гранит чакъл на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изчислите квадратните метра на подаКак да изчислите квадратните метра на пода
Изграждане на гипсокартонИзграждане на гипсокартон
Стълби към втория етаж на къщатаСтълби към втория етаж на къщата
Как правилно да се определи количеството тухли в зидариятаКак правилно да се определи количеството тухли в зидарията
Конструкции от гипсокартон ще изградим всяка структура!Конструкции от гипсокартон ще изградим всяка структура!
Как да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуванеКак да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуване
Разумна консумация на тухли на 1 куб.м зидария при построяването на къщаРазумна консумация на тухли на 1 куб.м зидария при построяването на къща
Как да изчислим ламинат за стая с калкулатор онлайнКак да изчислим ламинат за стая с калкулатор онлайн
Дизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилникДизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилник
Залепени сме заедно с тапети от гипсокартон и нюансиЗалепени сме заедно с тапети от гипсокартон и нюанси
» » Гипсокартонни стени с ниши
© 2021 BggeHat.com