Онулин и керамопласт

Ondulin и ceramoplast са два модерни покривни материала, които са много сходни, но въпреки това са различни по отношение на свойствата, състава и характеристиките. За да изберете един от двата най-популярни, трябва да представите добре всеки един от тях.

Керамопласт се произвежда в различни текстури, цветовете му също са различни. Покритие цялата дебелина на листа не е склонна към избледняване, и на листа може да понесе тежестта на възрастен мъж, и тя не се нуждае от изграждане на допълнителна рамка или летви. Така keramoplast като материал за покриви е много, много силно и това е достойнство му позволява използването му в различни ситуации, както и в екстремни климатични условия. Също така едно от предимствата на keramoplasta се нарича и пластичност - чрез загряване на материала може произволно промени своята форма, която след охлаждане се поддържа без допълнителни ощипвам.

Инсталационните работи по изграждането на покрив от керамични пластмаси обикновено се извършват по такъв начин, че материалът да се припокрие. Лист кералопласт трябва да бъде закрепен на десет точки, а за обработка е възможно да се използва обикновен ръчен инструмент. Керамопласт е също огнеупорен - изгаря лошо, огънят на практика не се разпространява и се разгражда.

Керамопласт е нов материал, но производителите казват, че неговият експлоатационен живот е около четиридесет години.



Ондулин също има редица предимства - например, не избледнява, когато са изложени на слънчева светлина до самия край на живота. Те произвеждат ондулин от различни цветове, което го прави привлекателна от естетическа гледна точка. Тегло надолулин е по-малко от седем килограма, което е дори по-лесно от керамопласт.

Ондулин много еластична По време на инсталацията се наведе във всяка форма и един лист за около двадесет крепежни елементи. За да я поставите, са необходими специални материали и инструменти, защото покритието е много вискозно.

Неговата безопасност - спорно, тъй като този материал е импрегнирана със специален съединение, което го предпазва от огъня, но самия материал е в състояние на горене. Животът на ондулин е средно около петнадесет години.

Ако погледнете обективно, keramoplast по-изгодно и удобно, но в зависимост от условията на най-подходящия материал също може да бъде Ондулин.

Е, ако имате продължителна строителство и имате нужда от един блок от метален контейнер - посетете dvk-modul.ru. Само там можете да поръчате най-добрите контейнери на достъпни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние избираме покривните материали керамопласт за надежден покривНие избираме покривните материали керамопласт за надежден покрив
Монтаж на мембранни покривиМонтаж на мембранни покриви
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Покривни материалиПокривни материали
Направете покрив от шистиНаправете покрив от шисти
Как да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решениеКак да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решение
» » Онулин и керамопласт
© 2021 BggeHat.com