Тротоарни плочи

Тротоарни плочи

Често в ежедневието хората слушат фрази за това колко е трудно за тях да се ориентират в бизнеса. Някой се оказва лесно и добре, а някой идва в рейката и резултатът от работата иска да знае най-добре. Тук това не е въпрос на съдба или късмет, а по-скоро се дължи на факта, че работникът не знае за предстоящата работа. Няколко тайни за производството на тротоарни плочи със собствени ръце:

Как да смазваме плесени за тротоарни плочи?

Емулсол - използва се за смазване на кофража на строителни обекти. Тази опция е най-правилната и е в голямо търсене сред компетентните строители. Формите практически не се развалят, не се налага да се измиват. Ефективността на емулсола е отлична. Случва се, че има съвсем различни описания за състава за смазване на кофража. Не се страхувайте, защото почти всеки от тях има еднакъв състав със същите свойства. Емулсолът може да бъде закупен от всяка сграда на многоетажна сграда.

Солен разтвор - макар и широко разпространен, но все още не желателен (съмнителен) метод. Най-често срещаната сол се разрежда в контейнер, след което формулите се къпят, преди да се поставят на вибрираща маса. Вече на завършените плочки има слой сол. Следователно, не може да се каже, че този метод ще съкрати времето за измиване и измиване на матрицата. Соленият разтвор може да бъде евтин, но не е много ефективен. Вие ще трябва да се справят с проблемите на почистване на матрици за тротоарни плочи, и сами плочки ще се окаже неуспешен.



Сапунен разтвор - метод, използващ течен сапун. Предимството е малко - можете да използвате течност с различни миризми, но това не важи за процеса на работа. Инструментът е гъба за измиване на съдове. Формовете след работа стават мръсни и ефективността - ниска.

Използваното масло е моторно масло, което е било използвано няколко пъти преди това. Разбира се, това е един от най-лесните начини. В края на краищата в повечето случаи това е безплатно. Може да се нанася с ненужни парцали или гъби. Най-големият недостатък е разводът след работа.

Абсолютно необходимо е да си спомним времето. Изтеглете продуктите след максимум 3 дни. Ако държите под формата на плочки повече от седмица, ще трябва да се справите с проблемите на изсъхването на бетона. Ще бъде много трудно да откъснете плесените.

Всеки, който се опита да направи самата плоча, знае за появата на мехурчета на повърхността. За да ги избегнем, е необходимо смолата да се смаже с Emulsol. Трябва да вземете пластификатор. За да се постигне плътност в разтвора, трябва да се използва сложна добавка D5.

Е, ако се интересувате от компанията "Absolutstroy" - посетете сайта a-s.by. Само там ще ви помогнат да изберете и купите PVC Windows Salamander за удобство и уют във вашия дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Формите за тротоарни плочки го правите самиФормите за тротоарни плочки го правите сами
Видове ключалки и общ преглед на смазочните материали за кофражВидове ключалки и общ преглед на смазочните материали за кофраж
Форми за изкуствен камък от какво и как да направите себе си?Форми за изкуствен камък от какво и как да направите себе си?
Полагане на тротоарни плочи върху бетонната основа със собствените си ръцеПолагане на тротоарни плочи върху бетонната основа със собствените си ръце
Пластификатори за тротоарни плочиПластификатори за тротоарни плочи
Слепият район около къщата, изработен от тротоарни плочиСлепият район около къщата, изработен от тротоарни плочи
Плъзгащ кофражПлъзгащ кофраж
Пигмент за тротоарни плочиПигмент за тротоарни плочи
Как да изберем плочатаКак да изберем плочата
Венецианска теразотова мозайкаВенецианска теразотова мозайка
» » Тротоарни плочи
© 2021 BggeHat.com