Как да поставите плочките сами

Как да инсталирате тротоарни плочи самостоятелноПодреждането на обекта на къща или парцел в страната е не по-малко важно от изграждането на самата къща.

Вградената къща ще играе с по-ярки цветове, когато територията около нея ще бъде оборудвана. Основните елементи на пейзажа са тротоарни пътеки, които могат да бъдат изработени от различни материали. Подреждането на пистите може да стане не само на определен етап от строителството, но и да улесни реализацията на възможностите на собственика на къщата. Ако са разрешени материални средства, можете да си купите специална плоча или да го направите от по-евтин материал.

Цялата необходима работа ще бъде извършена от строителния екип, но за техните услуги ще е необходимо да платите значителна сума пари. Ако обаче материалните възможности са ограничени, тогава работата може да се извърши самостоятелно, основното е, че има определени умения за извършване на строителни работи.
За заданието са необходими следните инструменти:
- ръчно подгъване;
- рулетка;
- гумен чук;
- ниво на сградата.

Започнете работа с маркирането на обекта с помощта на колчета, въжета и лента. Каналът се простира на същата височина като нивото на бордюра. След това те започват да изграждат основа за бъдещия път. За тази цел премахнете горния слой на почвата, поставете колчетата и издърпайте въжето, за да определите границите на тротоара.



На подготвената основа се изсипва слой пясък с дебелина 5 см, който се навлажнява и внимателно се набива. По-добре е, ако основата е направена с лек наклон, за да може водата да тече.

След това направете суха циментова замазка, за която се смесват цимент и пясък. Излива се върху пясък. След това можете да продължите към пътеката на тротоара. През целия периметър на пистата поставете бордюрите и започнете да оформявате плочките.

Днес една от най-честите грешки, които повечето хора правят, които решават самостоятелно да наемат апартамент в Москва, става ненужна жажда за евтиност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инженерно и геодезическо проучванеИнженерно и геодезическо проучване
В коя фирма можете да си купите най-добрите вили?В коя фирма можете да си купите най-добрите вили?
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
Как да поставите паветата правилно със собствените си ръцеКак да поставите паветата правилно със собствените си ръце
План за състояние на парцелаПлан за състояние на парцела
Ние сме свързани с инженерните комуникации в селска къща с електричество и газНие сме свързани с инженерните комуникации в селска къща с електричество и газ
Слепият район около къщата, изработен от тротоарни плочиСлепият район около къщата, изработен от тротоарни плочи
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?
Отърви се от боклука след ремонт, без да нарушава законаОтърви се от боклука след ремонт, без да нарушава закона
» » Как да поставите плочките сами
© 2021 BggeHat.com