Инсталация при отлив на пластмасови прозорци

Коминът играе много важна роля при хидроизолацията на прозоречната система. Поради тази малка част, сняг и вода не се натрупват върху рамката. Инсталация при отлив на пластмасови прозорциЗачервяването ще предпази прозорците от появата на мухъл и значително ще удължи живота на конструкцията.

Монтирането на отклонението към пластмасовите прозорци се извършва непосредствено след монтирането на основната част на рамката, но се случва, че системата за хидроизолация на прозореца трябва да се смени поради неизправност. В такива случаи е изготвен следният член.

Както ще научите малко по-късно, инсталирането на нисък отлив е много проста задача, която не изисква специални инструменти или умения. Ето защо, разкомплектоването на тази метална част ще бъде лесно.

Как да разглобим старата вълна?

Схема за прозорци и изходящи потоциЩе ни трябва:
- Ръкавици.
- Отвертка или отвертка.
- Hammer.
- Канцелария или обикновен нож.

Ако живеете в многоетажна къща и нямате достъп до прозорец от страна на улицата, трябва да премахнете крилото на прозореца и за сваляне на единица с двоен стъклопакет.

В горната извита част на плочата има няколко винта. Това е основното закрепване на прилежащата към прозореца кутия. Развийте винтовете с отвертка или отвертка.

Структура на ниския прилив в профила

След това трябва да приложите натиск върху отклонението отгоре и да го издърпате отново. За по-голям ефект можете да докоснете отдолу с чук. Това е необходимо за унищожаването на монтажната пяна, която може да служи като допълнително закрепване за монтиране на изхода на пластмасовите прозорци.

На този етап приливът вече не е закрепен към профила и долния наклон. С двете ръце вземете металната плоча и я издърпайте рязко.
Остатъците от монтажна пяна се отстраняват от ножица или конвенционален нож. Долната есенция е защитена от кал. Ако е необходимо, можете да скриете видимите дефекти на наклона с шпакловка.



Също така, експертите съветват да се третира повърхността на прозореца с антисептичен или обикновен грунд. Това ще ви помогне да избегнете вид на гъбички върху пластмасови прозорци.

Как да инсталирате прилив на пластмасови прозорци?

Ще ни трябва:
- Ръкавици.
- Пробийте и тренирайте за метал.
- Отвертка.
- Защитна облицовка.
- 3 винта с дължина 1,5 - 2 см.
- Дифузна лента.
- PSUL (саморазширяваща се лента за бариери срещу пара)
- Монтажна пяна.

Един от първите и най-важните етапи от инсталирането на калай върху пластмасови прозорци със собствените си ръце е сравняване на размерите на завършената метална плоча и долния наклон на прозореца. При инсталиране на нов пластмасов прозорец се обръща особено внимание и всички размери се отчитат на етапа на измерването. При смяна на старата вълна с нова, няма съмнение за подобна грижа, така че най-добре е да проверите всички стандарти преди монтажа.

Размери на приливите

За да не се наранява отстрани, се носят защитни тампони. Те не само ви защитават по време на монтажа, но също така предпазват приливите от корозия.
В горната извита част на металната плоча са направени три отвора: две на всяка страна, една в средата. Диаметърът на отвора трябва да съответства на размера на винтовете.
За хидроизолацията на склоновете и на самия прозорец по време на монтажа се използва дифузионна лента. Изработва се от типа мембрана: позволява влага и пара да се натрупват в сглобяемия шев, но в същото време предотвратява влагата от улицата. Когато инсталирате ново преформатиране, може да се наложи да актуализирате слоя дифузионен ремък.
Отстранете останалата част от лентата и отново лепете долния край на прозореца. Ако ширината на лентата не е достатъчна, можете да я слоете.

В средата на долната страна на склоновете една лента от PSUL лента е залепена. В този случай тази лента служи като уплътнител. Освен това значително намалява шума от дъжд и сняг и изпълнява допълнителна функция за хидроизолация.

Гнездото се подава към изтичането. Затегнете винтовете в предварително подготвените отвори.

Ако дизайнът на приливите не означава, че долният ръб е наклонен надолу, е целесъобразно допълнително да се маркира шевът между наклона и металната плоскост.

Как да проверите правилната инсталация на приливите?

Инсталиране на отливВ края на всички описани по-горе етапи е необходимо да изчакаме около час, преди пяната да се втвърди и PSUL леко да се разшири. След това докоснете ниския прилив. Той трябва или да не се огъне въобще, или веднага да влезе в стартовата позиция.
Най-ефективният и безпристрастен контрол на качеството е, разбира се, време. Гледайте как приливът се държи след всеки дъжд и градушка. На повърхността му не трябва да има следи. В рамките на няколко минути след като дъждът е спрял, цялата влага трябва да се отцеди от металната плоча.
Уверете се, че сте обърнали внимание на целостта на защитния слой на наклона. Дори и най-малкият дефект може да доведе до корозия на метала.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасови прозорци съгласно нормите на ГОСТПластмасови прозорци съгласно нормите на ГОСТ
Инсталиране на пластмасов прозорец стъпка по стъпка инструкция за самополаганеИнсталиране на пластмасов прозорец стъпка по стъпка инструкция за самополагане
Монтаж на алуминиева дограмаМонтаж на алуминиева дограма
Основни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонтОсновни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонт
Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?
Защо на пластмасови прозорци се нуждае от микро-вентилацияЗащо на пластмасови прозорци се нуждае от микро-вентилация
Колко правилно да инсталирате ebbs на Windows?Колко правилно да инсталирате ebbs на Windows?
Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?
Защо е необходимо да инсталирате пластмасови прозорци през зиматаЗащо е необходимо да инсталирате пластмасови прозорци през зимата
Основни правила за грижата за пластмасови прозорциОсновни правила за грижата за пластмасови прозорци
» » Инсталация при отлив на пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com