Септик Твър

Животът в селска къща е приятно по различни причини, но цялата радост може да разваля проблемите при събирането и изхвърлянето на битови отпадъци.

Ако няма връзка с жилището към централизираната канализационна система, най-добрият начин за излизане от тази ситуация ще бъде поставянето на най-новите почистващи устройства. Сред наличното изобилие на пазара, септичните резервоари Tver са най-надеждното и висококачествено решение за изхвърляне на отпадъци, което се отличава и с простотата на монтажните работи.

Съвременните потребители ще могат да избират модели от този тип от широк спектър от устройства. Всеки от тези септични ями е изчислен за определен брой хора, живеещи в сградата, а също така има и индивидуални размери.

Преди закупуването е важно да се вземе предвид броят на дренажите за домашна употреба, които се произвеждат през деня.

Има 4 основни вида септични ями под марката Tver. Всеки от сортовете е в състояние да се справи с различни обеми от отпадъчни води и да има собствено етикетиране.

Серия P-серия

Серията P-серии, произведени с помощта на полипропилен, а устройствата могат да се похвалят с демократична ценова категория:

  • Tver 0,35 от P-серията е в състояние лесно да изпълни задачите в жилището, което е дом за до 2 души. През деня устройството може да преработи около 0,35 кубически утайки от силите си. Цената на решението е около 65 000 рубли;
  • Tver с възможност за обработка до 0,75 кубични фута на ден се изчислява за тези къщи, където живеят 2 или хора. Цената на този продукт е в диапазона от 80 хил. Рубли;
  • Septic Tver 1 и 1,5 от P-серията са отлични за почистване на големи количества отпадъчна вода. Septic 1P може да изгони около хиляда само за един ден. Този модел напълно ще задоволи нуждите на всяко малко семейство, а по-продуктивен 1.5 ще се справи с 1500 литра на ден. Цената на тези модели е около 95 и 118 хиляди рубли. съответно.

PN серията включва подобрени единици с полипропиленова обшивка. Тяхната отличителна черта е качествена дренажна помпа, която може да изпомпва чиста вода. Tver са етикетирани в съответствие с нивото на обработените битови отпадъци в диапазона от 0.35-6.

Tver модел 1 от серията PN е в състояние да удовлетвори исканията на пет човека. За да проучите характеристиките на тази септична яма, можете да гледате видеоклипа. Septic е в състояние да обработва до хиляда литра на ден. Инсталирайте устройствата на трудно облекчени терени.

Цената на решението е в рамките на сто хиляди рубли. Подобно на другите модели от поредицата с други характеристики, той има високо ниво на ефективност и надеждност. Уредът почиства 98% от отпадъчните води без проблеми.

Tver 2 от същата серия може да почисти повече от две хиляди литра на ден, а също така изчислява за броя на жителите на къщата не повече от дузина души.

Септичният резервоар, чиито снимки са показани по-долу, позволява да се отделят отпадъците, без да се влошава природата.

  1. Дизайн характеристики и нюанси на работа

Модифицирана серия PM

Модифицирана серия PM

Редица модели от серията PM също са разнообразни, както в горната серия. Устройствата са маркирани в зависимост от обема на обработените отпадъчни води през деня. Важна особеност на тях е модифицираната инсталация с използване на технологии за увеличаване на ребрата.



Септичен резервоар с цена на монтаж до ключ, подобно на останалите модели в тази серия, е напълно адаптиран към климата на Руската федерация. Производителите на тези септични резервоари гарантират правилната работа на Tver дори при много тежки студове или в горещи летни дни.

Ревюта на Septic Tver - това е ефективно устройство за почистване на вода, без да се използват специални помпи. Те се инсталират там, където типът на подземните води е много висок.

Почистващи средства NP-серия

Почистващи средства NP-серия

Septic NP с обем от 1, както и подобни модели с други обеми позволяват пречистване на битови отпадъчни води с отлична ефективност. Всяка единица от NP-серията е изработена от най-новия полипропилен и е допълнена от ребра с твърдост от метал. Тази серия устройства се характеризира със специална помпена камера за отстраняване на пречистена или избиста вода.

Предимствата на септична яма са прегледите на недостатъците, показани във видеото.

Дизайн характеристики и нюанси на работа

Дизайн характеристики и нюанси на работа

Всеки Tver е оборудван с многокамерна структура. Тези септични резервоари са пълномащабни почистващи устройства. Преминавайки през всички камери, течността се подлага не само на механично, но и на биологично пречистване. Всички единици се характеризират с шест камери.

Първата се занимава със замърсен ресурс, оставяйки тежки отпадъци. Втората е предназначена да превърне тези отпадъци, които трудно се окисляват. Aerotank смесва вода и утайка.

Вторичният избистък съдържа както чист, така и изяснен ресурс. Собствениците на Septic Tver преглеждат. В тази камера се намира варовик, който отстранява фосфата от водния състав. Последният етап на пречистването е ямка от третичен тип. Ако съдържа таблетки, съдържащи хлор, ресурсът ще бъде на максимално ниво на пречистване.

  1. Гравитационно уреждане в клетките един, четири и шест. Потокът от отпадни води към големи и малки отпадъци е разделен на естествен начин, при който тежестта на всеки от елементите играе роля.
  2. Ферментация на анаеробни видове, преминавайки във втората камера. Цялата вода от отпадъчните води влиза в близки взаимодействия с редица специфични бактериални форми на живот.
  3. Биологично почистване в третата и петата камари. Насищането с кислород на водата се допълва от елемента. Най-важната характеристика на представените единици е, че всеки от процесите минава без използване на помпи, като се разчита изцяло на правилно изчислената система от преливници.

Можете да поставите видовете агрегати, представени ви сами, за които е достатъчно да изучите секцията с инструкциите. Процесите не предполагат сложно инженерно оборудване.

Septic Tver недостатъците могат да се обслужват не по-често от 1 път на 1 година. Важно е правилно да изпълните всеки от правилата за работа: Не изхвърляйте хигиенни продукти, не използвайте голям брой перилни препарати. Почистването може да бъде направено лесно от себе си.

Цената за монтаж на септична яма Tver с инсталация "до ключ" се изчислява индивидуално и зависи от условията на обекта, от конструкцията на септичния резервоар, от използвания материал.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кой септичен резервоар е по-добър?Кой септичен резервоар е по-добър?
Септична графикаСептична графика
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Мини септична ямаМини септична яма
Septik ekorosSeptik ekoros
Септик АспенСептик Аспен
Септични AcoСептични Aco
Септична алта биоСептична алта био
» » Септик Твър
© 2021 BggeHat.com