Поставка за таван за LED лента разтвор светлина



Така се случи, че благодарение на съвременните технологии, въобще не е трудно да се оборудва дома с множество дизайнерски елементи, които помагат в ежедневието. Понякога е достатъчно просто да покажете въображение, а понякога можете просто да използвате готови образци, които до известна степен въвеждат нови цветове и украсяват интериора на стаята.
таванни первази за LED ленти
Ако говорим за осветление, можем да кажем с увереност, че е почти невъзможно да учудва никого днес нестандартни лампи, представени под формата на точки или елементи, като например LED лента в корнизите на тавана.
Ето защо възможните варианти за нестандартно подреждане на осветлението на тавана включват такова, което се характеризира със следните етапи на работа:
  • използване на няколко точки вместо едно осветително устройство;
  • разпределете ги в зависимост от цвета на блясъка.
Работейки по този начин, можете да изградите не само осветление, но визуално да разделяте зоните на помещението на зони, подчертавайки някои предимства на дизайна.
LED лента в перваз дъска
След това ще обсъдим как да подредим тавана за LED лентата, както и какви други начини да украсим тавана чрез осветление.

Варианти на осветлението за тавана на стаята

Необходимо е да се разбере по принцип примерите за устройства за осветление, които се различават от стандартните и познати на всички принадлежности и полилеи, както и техническите характеристики, които притежават.
Осветителните устройства могат да бъдат:
  1. LED лента. Тази твърда конструкция е лека, не консумира твърде много енергия, но в същото време произвежда толкова светлина, колкото е достатъчна, за да изолира желания обект. В допълнение, такава лента не е склонна към прегряване или загряване на съседни повърхности или предмети, така че елиминира риска от запалване.

    Предимства на LED лентата:

    - въпреки факта, че стандартния за такава лента са проби с дължина 5 m, ширина 10 mm и 3 mm дебелина, е разрешено почистване лента, която се извършва обикновено с оглед на неговото инсталиране в ограничителната област и не могат да се оборудват такива параметри снимки mesta-
как да се определи таван первази борда за LED лента със собствените си ръце
- Източниците на захранване на LED лентата са традиционни батерии с капацитет от 12 волта или 24 волта. Разбира се, се използва по-LED лента, за по-силна трябва да бъде на батерията, че винаги можете да скриете или на рафт или на всякакви други предмети в стаята, тъй като тя не разполага с батерия с внушителни размери (да се чете: "LED лента на опъвам таван") -
- простота на фиксиране. След като сте инсталирали обект, като например перваза под LED лентата, закрепването на самата лента е много лесно, особено благодарение на частта, която се намира върху нея, като двустранна лента,
- функционалните възможности на устройството. Тъй като лентата има редица настройки за регулиране, с които можете да промените Hue Saturation, да добавяте или да намали определени цветове, както и лесно да се даде възможност и самата забраните панделка за своята работа, се контролира от дистанционно управление, за да следи не само удобен, но и добър ,

  • Система, наречена duralight. Неговият дизайн е подобен на дизайна на LED лентата, но разликата е, че диодите се поставят в специална тръба. Най-често такова осветление може да се намери на различни рекламни табели, но за вътрешна украса може да се използва и duralight. Основното предимство е способността да се прилага широка гама от цветове. Разбира се, цената на такова оборудване ще бъде по-висока.
    как да изберете таван первази за LED лента
  • Неоново оборудвана гъвкава тръба. Благодарение на структурата си, такова осветително тяло лесно може да се монтира на повърхност с почти всеки контур, освен това има богат избор от цветови решения тук. Основният недостатък на неоновата тръба е необходимостта от специално оборудване за нейната инсталация, както и известен опит с такова устройство.
  • Лампи на базата на LED. Тези устройства са оборудвани с различни цветни светодиоди и могат да се използват както самостоятелно, така и заедно с LED ленти.
  • Въпреки това разнообразие от цветови решения за помещението, при прилагане на осветление с три или повече цвята, трябва да се помни, че понякога тази опция може да не подобри интериорния дизайн, а по-скоро да превърне тавана в нестабилна и груба структура. Ето защо, ако има някакво съмнение, струва си да разгледате предварително снимките на всички устройства или да поканите професионален дизайнер да ви помогне.

    Категории тавански первази

    Тези елементи на таванския дизайн са оптимални в случай, че се предвижда да скрият осветителните устройства на базата на светодиоди, а с помощта на гъвкав цокъл може да изберете една или друга желана част от тавана.
    В допълнение, таванът на перваза на LED лентата държи твърдо устройството сам по себе си и не изисква инсталиране на допълнителни отвори, предназначени за осветителни тела.
    таванни первази за монтиране на LED ленти
    В зависимост от тези или други технически характеристики се разграничават следните опции за таванно окачване:
    • в зависимост от типа. Оптималното решение е да се използват первази с минимална ширина 40 мм. В случай, че оборудва повърхност е плоска и няма кривина или огъване, материалът за цокъл може да действа пяна, в друг случай е за предпочитане да се използва полистирол. Като алтернатива можете да използвате первази от дърво, но работата с горните материали е много по-удобна;
    • в зависимост от дизайнерската идея. Например, за ясно разделяне на периметъра на целия таван е подходяща таванна перваза, оборудвана с нисък фланец. Но ако светещ таван е напрежение, в този случай височината на ръба няма да играе никаква стойност, тъй като самият филм на тавана може да отразява светлината. Въпреки това, цокълът може да бъде избран според вкуса му, основното е, че целият дизайн на тавана изглежда хармонично и привлекателен (прочетете:Окачен таван под окачен таван");
    • в зависимост от нуждата от боядисване на основата. Много често собствениците, желаещи до известна степен да украсяват бедните по отношение на цветовото решение на стаята, като наричат ​​цвета, тъй като значението се играе не само от нюансите на светодиодите, но и от самия борд. С меки тонове е възможно да се осигури отражение на светлината от нейните източници, а тъмните и дълбоки тонове, напротив, ще абсорбират светлината колкото е възможно повече. За да предотвратите всякакви грешки, правилното решение е да използвате пластмасова леща, специално разработена за панделките в основата. Базата му е бял пластмасов кабел, чиято отразяваща сила е много висока (вижте също: "Фиксиране на кабелите") -
    LED лента в таванско окачване
  • в зависимост от възможните решения. Днес, например, можете да намерите в продажба на первази, вече веднага снабдени с вградени LED ленти. Можете също така да използвате тръби от неон в същите цокли, с помощта им, осветлението ще стане по-наситено. Стаята с такива устройства за осветление, разбира се, ще се различава малко повече изразителност и акцент.
  • Как да свържете LED лента, подробно видео:

    Закрепване на таванна перваза

    Правила за фиксиране на перваза на LED лентата на тавана:
    1. Тъй като лентата трябва напълно да се скрие зад дъската, тогава самата перваза не може да бъде залепена към тавана или повърхността на стената. Фиксацията в този случай трябва да се извършва само на стената с интервал от максимум 20 сантиметра от тавана. Ако таванът е нисък, това разстояние трябва да е още по-малко, а первазът да е най-тесен.
    2. че фиксиране на таванни первази минавайки без проблеми, трябва да изберете лека перваза, чийто край на докинг ще бъде доста широк. Най-често готовите проби вече са оборудвани според подобна схема.
    3. Плотът трябва да бъде фиксиран директно към стената без тапет. Ако материалът е експандиран от полистирол или полистирен, тогава като крепежни елементи е по-подходящо да се използват течни нокти, а дървото е най-подходящо за самозатягане на винтове.
    таван первази за LED лента функции
  • Прилагайки готови за монтаж проби от первази, е необходимо предварително да се свържете помежду си или елементарно за запояване на контактите.
  • Сформирана между первази ставите трябва да бъдат ремонтирани, и то трябва да се направи всичко, на същия принцип, както преди: пяна или стиропор - течни пирони, дърво - специално дърво замазка. След изсъхването на материала е излишно да се обработват вградените шевове, като се шлайфа.
  • По този начин, можем да заключим, че използването на светодиодна лента, прикрепена към корнизи на тавана - е един модерен и модерен решение, с което можете да предоставите за оборудване на помещението уникален дизайн и ще даде на целия интериор на хармонично и естетичен външен вид, който да отговаря на желанията на собствениците.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Осветление на тавана по периметъра - оригинално и хармоничноОсветление на тавана по периметъра - оригинално и хармонично
    Монтаж на LED лента на тавана - технологияМонтаж на LED лента на тавана - технология
    LED осветителни тела за опънати таваниLED осветителни тела за опънати тавани
    Опции за опъване на таванно осветлениеОпции за опъване на таванно осветление
    Таван на гипсокартон в коридораТаван на гипсокартон в коридора
    LED таван панели - модерно осветлениеLED таван панели - модерно осветление
    Таван за осветяване на хармонията на светлинатаТаван за осветяване на хармонията на светлината
    Осветлението на тавана Zakarniznaya е грандиозно и необичайноОсветлението на тавана Zakarniznaya е грандиозно и необичайно
    Нанасяне на LED осветление в интериораНанасяне на LED осветление в интериора
    Светодиодна лента светлинаСветодиодна лента светлина
    » » Поставка за таван за LED лента разтвор светлина
    © 2021 BggeHat.com