Светодиодна лента светлина

Светодиодна лента светлина

В дизайна често се използва декоративно осветление, което се отнася до интериора и декорацията на фасадата. Подсветката ви позволява да създавате определена атмосфера, да подчертавате индивидуалността или да носите преки функции - предупреждение за нещо или предупреждение. Във всеки случай, избора на LED лента не е толкова лесно, така че трябва да използвате препоръките как да изберете правилната лента от светодиодите.

Първо трябва да разберете какво е LED лентата. По същество, както всяко осветление, е необходима светлинна лента за декоративни цели или за привличане на внимание. В ситуация с декоративно осветление, трябва да разчитате само на вашия вкус и на концепцията за дизайнерското решение. За да привлечете вниманието, трябва да отделите време, за да оцените и анализирате функционалността на продукта, който падне в ръцете ви. Лентите идват в различни цветове и нюанси и могат да включват топли и студени нюанси на бяло, синьо, червено и зелено. За да получите бяла светлина, трябва да приложите фосфор към синия диод, но в крайна сметка покритието ще изгори и лентата ще загуби яркостта на осветлението.

Тези светодиоди, които се използват в инструмента, помагат да се определи яркостта на светлината. Размерът им варира - 5 * 5 или 2.8 * 3.5. При по-големи диоди се използват три кристали, а в малки - 1, което значително различава тяхната яркост и функционални характеристики.



Яркостта на осветлението също зависи пряко от броя на използваните светодиоди. Уредът може да включва от 30 до 120 осветителни елемента, а колкото повече от тях, толкова по-висока е цената на такава лента. За да направите светлинно фоново осветление, можете да използвате лента с по-малко диоди. Така например, голям брой диоди в лентата правят възможно използването му като източник на осветление.

Ако купите LED лента, трябва да обърнете внимание и на начина, по който тя е защитена от външни фактори като прах и влага. Незащитени устройства се използват в жилищни помещения, защитени с епоксидни, инсталирани в помещения с високо ниво на влажност - басейн, сауна, баня. Напълно защитени диодни ленти могат да се използват почти навсякъде.

Напрежението на такива устройства е типично, 12 и 24 V. При организиране на допълнително или декоративно осветление, трябва също така да се грижите за наличното захранване. След като прегледате препоръките, можете спокойно да отидете за закупуване на LED палатки.

Е, ако имате повреда на електроенергия у дома или в друго съоръжение, тогава определено се нуждаете от дизелов генератор с мощност 100 kW. Научете всичко за неговите свойства и характеристики, които можете да намерите на сайта dguspb.ru.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
LED лента под опциите за окачен таван за ефективни помещения за осветлениеLED лента под опциите за окачен таван за ефективни помещения за осветление
LED таванно осветление - практично и функционалноLED таванно осветление - практично и функционално
Диодно осветление на тавана - оригинална декорацияДиодно осветление на тавана - оригинална декорация
Нанасяне на LED осветление в интериораНанасяне на LED осветление в интериора
Вътрешна украса с аксесоариВътрешна украса с аксесоари
Светодиоден светлинен източник на светлинаСветодиоден светлинен източник на светлина
Интериорът на аптеката, какво да търсите?Интериорът на аптеката, какво да търсите?
LED осветление функции и предимстваLED осветление функции и предимства
Как да направите холКак да направите хол
LED подсветкаLED подсветка
» » Светодиодна лента светлина
© 2021 BggeHat.com