Реконструкция или ремонт в салон за цветя

1По правило малките стаи или павилиони са избрани за салона с цветя. Трябва да има витрина с букети, чаша с декоративни елементи, ракла с пощенски картички, дузина външни вази с различни видове цветя и растения. Но такива неща като хладилници за цветя най-вероятно се намират в задната стая. Първото правило при започване на ремонта или реконструкцията ще бъде способността да се осигури голямо количество естествена светлина. Вижте къде можете да направите допълнителен прозорец, където можете да направите друга стъклена стена в павилиона. В края на краищата, стаята ще трябва да се охлажда през цялото време, ненужни лампи в залата не са необходими. Да, и модерните модели, които дават малко топлина, могат да изкривят диапазона на цветовете, така че дневната светлина да се грижи на първо място.

Втората точка, на която трябва да обърнете внимание е цветната скала за стени, подове, тавани. Подът трябва да бъде направен в неутрални цветове, не тъмни и не леки. Това не трае повече, не е нужно да се измива всяка минута. И на светлината или на тъмно има мръсни разводи след всеки посетител и не е необходимо да се избърсва пода, тъй като салонът се разроши стържещо в същия момент. И какво да правите, когато има много посетители, особено преди празниците? След втория човек салонът няма да изглежда много приятно, така че е по-добре да вземете всичко предвид предварително. Но стените и таванът трябва да бъдат направени по-светли, бежови, млечно-кафени тонове ще създадат топла и приятна атмосфера. Ярките цветове ще донесат хладилник за цветя със стъклена врата, инсталирана точно в залата. Той няма да тича след всяко растение в помещението и да украси магазина достойно.



Също така, ако е възможно, трябва да определите специална област, в която цветарникът може безопасно да направи букети. В идеалния случай един работник трябва да продава готови композиции и отделни растения, а вторият трябва да може бързо да направи букети по поръчка. Така че няколко квадратни метра за цветар могат да играят голяма роля в оборота на магазина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Простри тавани палитра от цветове и широк асортиментПростри тавани палитра от цветове и широк асортимент
Оформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобствоОформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобство
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
10 Готови цветя за кухнята10 Готови цветя за кухнята
Как да промените интериора с помощта на закрити растенияКак да промените интериора с помощта на закрити растения
Вази за цветя аксесоари, които дават чар на къщата и личносттаВази за цветя аксесоари, които дават чар на къщата и личността
Цвят в апартаментаЦвят в апартамента
Артистични продукти в интериораАртистични продукти в интериора
Декоративни лампи във вътрешността на къщатаДекоративни лампи във вътрешността на къщата
» » Реконструкция или ремонт в салон за цветя
© 2021 BggeHat.com