Подреждане на балкони и лоджии

Подреждане на балкони и лоджии

При избора на апартамент, присъствието на балкон или лоджия заема последното място. Те се използват по различен начин: кой като килер, който като място за отдих или работа. За правилното почивка на балкона и лоджията е необходимо необходимото оборудване.

За да защитите мястото на почивка от слънчевата светлина и да създадете уют, се нуждаете от градинарство. За тази цел растенията се засаждат в кутии или в земята близо до смолата. При избора на растения се дава предимство на многогодишна намотка, с красиви листа. За нормален растеж на алпийските растения се изготвя рамка. За трупа с помощта на мрежа от тел или найлон, рейки и др. Г. Тъй като листата на растенията от средата на лятото с сгъсти подходящи грижи, създавайки щит слънце, а листата падат през зимата, което ви позволява да се увеличи слънчева стая използването на достъп на растенията е най-рационалното. Благодарение на растенията балконът е изолиран от улицата, създава се сянка и въздухът преминава. Растенията изпълняват декоративни функции.

За защита от слънчева светлина, в допълнение към зелени насаждения, палатки, пердета, рогозки, щори се използват също. При избора на слънцезащитни продукти се обръща внимание на възможността за фиксиране на структурите, ъгъла на въздействие на слънчевата светлина.

Ако използвате с балкон или лоджия Sun градинарство или други засенчващи устройства имат предвид безпрепятствено слънчева светлина през нощта на мястото, определено за слънчеви бани.



Така че балкони и лоджии обикновено са дребномащабно поставяне на плитчини върху тях е проблематично. Препоръчително е да се използват мебели, направени със собствена ръка или направени по поръчка, като се вземат предвид размерите, функциите и изискванията. Така например, ако зоната не ви позволява да инсталирате обикновена таблица, използвайте таблица за разгъване на малки размери. Често закачете рафтовете за списания, цветя, телевизор или вази с плодове.

За да използвате лоджия или балкон да се отпуснете или да работят в студа на техните изолирани с помощта на пяна листове (термос ефект е създаден), задайте рамка, стъкло, пластмаса обшивам. Подът е изолиран с отоплителна система. По този начин балконът или балконът се допълват към жилищната зона.

Подът на балкона или лоджията обикновено е бетон. Затова се препоръчва да се поставят керамични нехлъзгащи се плочки върху него или да се направи дървена или гумена настилка. Можете просто да поставите килим или килим.

Е, онлайн мебелен магазин на сайта internomarket.ru ще Ви предложи огромна гама от качествени мебели на разумна цена. Само там най-ниските цени и бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Озеленяване на двора на частна къщаОзеленяване на двора на частна къща
Как да промените интериора с помощта на закрити растенияКак да промените интериора с помощта на закрити растения
Завършване на вътрешния балконЗавършване на вътрешния балкон
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Минерални торове от growpro компанияМинерални торове от growpro компания
» » Подреждане на балкони и лоджии
© 2021 BggeHat.com