Заслужава ли да се прави спорт в упорита работа?

Започвайки от детството, ние сме убедени, че само с помощта на физическото възпитание и спорта можете да поддържате здраво и силно тяло. Понякога физическата работа се приравняваше с това.

С помощта на такава работа, както мнозина вярват, можете да развиете система от мускули, да овладеете човека. Но това не е съвсем вярно. Извършването на физическа работа е най-вероятно да доведе до липса на пропорционалност в развитието на отделно разположени мускулни групи, а здравето от това само се влошава. Ефектът от физическата работа се счита от много изследователи за съмнителен. Спортните упражнения, особено под ръководството на треньор и с използването на спортно хранене тук, допринасят за по-равномерно и активно развитие на мускулите.

Кой работи, тези не се зареждат

Много от тези, които се занимават с тежка физическа работа, смятат, че не е необходимо да правят спортни упражнения - товарите на работното място правят възможно поддържането на добра форма. Както учените от Хърватия са решили през изминалата година, това не е вярно.

Същността е, че в повече изпълнения изпълнява упражнения по време на движение, за разлика от упражнения не е избрана въз основа на обема, интензивността, продължителността. Тоест човек, който мисли, че прави упражнения на работа само докато стои, върви, вдига тежести или работи с ръцете си. В резултат на това мускулите се развиват на ръцете, а някои мускули може да имат по-лошо здравословно състояние, отколкото тези, които извършват работа в кабинета, без да правят физически упражнения.

В експериментите на експертите на Хърватия участваха мъже от двадесет до шестдесет години, които бяха разделени на групи, различаващи се в интензивността на работното натоварване на работното място.



За да изпробвате силата и еластичността на мускулите на тези, които взеха участие, предложи да изпълнява някои упражнения, само един от тях по време на пръстите на компресиране, тези, които са ангажирани в тежък труд, може да покаже по-голяма сила в мускулите.

Струва си да се помни, че експертите на Световната здравна организация определят състоянието на здравето като щастливо състояние, а не само при отсъствие на болести или дефекти.

В много случаи няма да има полза от физическите упражнения. В допълнение към всичко, което ще помогне в борбата срещу допълнително тегло, с помощта на физически усилия, рискът от атеросклероза, други васкуларни и сърдечни заболявания намалява.

Но в някои случаи, за да живееш дълъг живот, трябва не само да се занимаваш със спортни зали, да се изчерпиш със състезания, плувайки в студена вода. Много, за които като по-добър симулатор, който ще осигури здравословно състояние за дълго време, можете да намерите почивка на дивана, изпълнявайки любимото си упражнение - през целия ден сън.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дали детето се нуждае от подложка за обхождане?Дали детето се нуждае от подложка за обхождане?
Детска площадка в странатаДетска площадка в страната
Какво отличава спортен линолеумКакво отличава спортен линолеум
Как да изберем подови настилки за фитнесКак да изберем подови настилки за фитнес
Как правилно да пробиете метал Научете как да правите дупки с различни диаметриКак правилно да пробиете метал Научете как да правите дупки с различни диаметри
Мека подова настилка за детски стаи, зали, офиси, магазини и складовеМека подова настилка за детски стаи, зали, офиси, магазини и складове
Детски килим за пълзящи мамообйби сортове моделиДетски килим за пълзящи мамообйби сортове модели
Детски пъзели килими за пълзящи развиват бебеДетски пъзели килими за пълзящи развиват бебе
Средства за септични ямиСредства за септични ями
Как да решите и изберете подходящия матракКак да решите и изберете подходящия матрак
» » Заслужава ли да се прави спорт в упорита работа?
© 2021 BggeHat.com