Детски килим за пълзящи мамообйби сортове модели

Детски плетене на една кука за обхождане

Производителите на детски стоки активно развиват ниша и предлагат огромна гама от своите продукти. Така например, в продажба има детски килими за пълзящи, които са идеални за развитието на бебето, както и за предотвратяване и дори лечение на плоска стъпка. Продуктът помага за формирането на десния крак за деца от една година до 14 години. След като го купихте веднъж, можете да използвате оригиналния метод на физиотерапия в продължение на много години, без да посещавате специализирани лечебни заведения.

Новото изобретение беше строго тествано, патентовано и получило идентификационен номер. Продуктите нямат аналози на пазара, затова се радват на заслужена популярност.

Подробно описание

Какво представлява подложка за обхождане? Това е специално ортопедично платно, сглобено от отделни модули. Те са направени от нетоксични и безопасни за човешкото здраве материали, приятни на допир и без мирис. Има два вида килими за продажба:

  1. Разработване на безпроблемни модели. Те имат водоустойчива текстура, те не се охлаждат и се представят в голяма цветна палитра.
  2. Масажните постелки са твърди продукти, предназначени да предотвратят хоризонталните стъпала.
  3. Двете сортове имат различни цели и цели. Каква е разликата между двата модела?

Разтегателни рогозки

Едностранните рогозки за пълзящи мамбобаби са предназначени за деца от една година и по-големи. Те са изработени от безопасни материали, приятни на допир и много ярки. Продуктът има водонепропусклива безшевна текстура, големи размери (160 × 160 см) и богата цветова палитра. Продуктът може да бъде маркиран с различни картини - анимационни герои и други теми, които стимулират умственото развитие на бебето, както и развитието на органите на зрението и разузнаването.

Килимът почти нищо не тежи, може по всяко време да бъде навит и поставен в килера, а използването му е безопасно и удобно. В разширена форма платното се превръща в идеална платформа за обхождане и играене. Килимът може да бъде направен с вас в природата, където ще се превърне в надеждна защита срещу влажност и студена земя, ще позволи на майката да отвлече вниманието на детето от ръцете и да му даде възможност самостоятелно да опознае света по света.

Предимства на продукта

Кикотене смешно звяр

Подложка за обхождане за обхождане

Невъзможно е да се надценяват положителните качества на такъв килим:

  • Първо, материалите, използвани за производството на стоките, са екологично безопасни и чисти. Готовите продукти отговарят на държавните технически изисквания за безопасност на детските играчки. Всички продукти преминават през промишлени тестове и тестове.
  • На второ място, мат има свойства на защита срещу влага и топлоизолация. Основата на продукта е изработена от порест еластичен полиетилен, който помага за укрепване на гръбначния стълб. Долният слой е представен от полиестерно-алуминиев филм. Той е, който предотвратява проникването на влага. Здравината на килима е балансирана, така че тя може да се превърне в отлична платформа за пълзящи и играещи детето до по-голяма възраст. Такова нещо е незаменима при пътуванията до природата, така че е необходимо в комплекта от детската стая.
  • Трето, килимът може да бъде навит, поставен в кола, носена в количка, защото продуктът има незначително тегло.

Подложка за масаж за обхождане

На повърхността на масажната мат има твърди тубички, размерите на които са специално пригодени за крака на бебето. Колкото по-голямо е детето, толкова по-изпъкнала става масажът на туберкулите. Избирайки правилната версия на продукта, можете да правите превантивни упражнения без много усилия. Детето просто ще играе на килима и едновременно ще се масажира с различни части на тялото. В края на краищата, не само можете да ходите по платното - е приятно да лежите върху него, търкаляне по гърба.

Обърнете внимание! Тръбите насочват към тялото, стимулират кръвообращението. Невъзможно е да се надценяват ползите от такива професии.



Подложката има модулна система и се състои от 6 или 8 секции, които могат бързо да бъдат разглобени. Лесно е да се грижите за килимите - достатъчно е да ги избършете ежедневно с влажна кърпа.

На кого се показват тези продукти?

  • Нанесете подложка за масаж, за да обходите тези деца, които имат нарушения на опорно-двигателния апарат.
  • Експерти забелязали след използването на такива симулатори, очевидни подобрения при пациенти с аритмично и асиметрично ходене.
  • Мини-симулаторът може да сведе до минимум високите разходи за енергия за движение.
  • Той е ефективен за спиране на деформацията на крака.
  • Килимът може да се използва за рехабилитация след бързо или сложно консервативно лечение.

Съществуват практически никакви противопоказания за употребата на продукта, с изключение на кожни гъбични заболявания и открити рани по краката.

Комплекс от ефективни упражнения

Подложка за масаж за обхождане

Едностранно развиваща се мат

Дизайнът на масажния килим е разработен в изследователския център от група, включваща ортопедични лекари, професионални спортисти и учители по физическо възпитание. Пред тях беше поставена трудна задача - да се създаде продукт, който би съчетал вълнуваща игра и полезни спортни дейности. В продължение на две години имаше много работа, резултатът от което бе килим за бебета за масаж за лечение и предпазване от плоски крака.

Принцип на действие

Един твърд елемент за ограничаване на светлината - модул от детски килим - е в състояние да коригира височината на дъгата. Еднородното му влияние формира физиологичното положение на крака и облекчава стреса от него след натоварването.

Обърнете внимание! Полезно е да се практикува такъв килим, да се подлага на всеобхватно лечение и да се осигури превантивен товар.

Упражнете килима

Идеално пълзене за деца

Ето основните упражнения, които едно дете може да направи самостоятелно, ако вече ходи или с помощта на родителите си:

  1.  Упражнявайте се на килима. Необходимо е да се уверите, че краката под товара на тялото усеща всички туберкули.
  2. Упражнение две ходи отвън и от вътрешността на крака. Урокът може да се превърне в вълнуваща игра, която кани по-голям брат, сестра или децата на съседите - компанията винаги е по-забавна.
  3. Упражнението е третото - подвижване на крака от петата до петите.
  4. Упражнете четири - ходене с гърба си, на пръстите на краката си, по петите си.

Обобщение по темата

Асортиментът от продукти за деца ви позволява да решавате няколко функционални задачи наведнъж. Този прост обект като килим може не само да осигури надеждна, безопасна, суха и топла повърхност за пълзящи и играещи. В същото време тя позволява на детето да вижда ярки снимки, което предизвиква интереса на бебето в света около него.

Други модели се използват за ефективно предотвратяване на flatfoot, заболяване, което може да доведе до много хронични заболявания. Избирайки правилния модел, можете да разчитате на полезността и обосновката на приложението му.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дали детето се нуждае от подложка за обхождане?Дали детето се нуждае от подложка за обхождане?
Как да изберем подходящото подложка за детски игри?Как да изберем подходящото подложка за детски игри?
Какво е модулен мек под?Какво е модулен мек под?
Мека подова настилка за детски стаи, зали, офиси, магазини и складовеМека подова настилка за детски стаи, зали, офиси, магазини и складове
Детската подложка за пъзели за открито е удобна играчка за вашето детеДетската подложка за пъзели за открито е удобна играчка за вашето дете
Детски пъзели килими за пълзящи развиват бебеДетски пъзели килими за пълзящи развиват бебе
Бебешки килими на подовите материали и техните характеристикиБебешки килими на подовите материали и техните характеристики
Как да изберем екологични опънати таваниКак да изберем екологични опънати тавани
Как да изберем правилния килим?Как да изберем правилния килим?
Детски столовеДетски столове
» » Детски килим за пълзящи мамообйби сортове модели
© 2021 BggeHat.com