Подхранващо корито за риба автоматично

Имате ли аквариум? Тогава неизбежно ще срещнете задача - кой ще повери техните любими за времето на тяхното отсъствие. Тези, които не знаят за съществуването на такъв прекрасен медицинска сестра, като устройство за автоматично подаване, управляван от роднини и приятели, с надеждата да се прикрепят към тях своите домашни любимци. Тази статия ще ви разкаже за този уникален "помощник".

Това подаващо устройство напълно ще се справи с процеса на хранене по време на Вашето отсъствие.

Има много видове такива хранилки. Те работят почти всичко от батериите.

Помислете за подаващото устройство Aqua Pro. Това е един от най-лесните в грижите и прилагането на хранилки. 2 батерии тип AA са необходими за захранването. Оборудван е с два режима на хранене (12 и 24 часа). Това подаващо устройство надеждно ще предпази храната от влага. Цената на това хранилище е около 1200 рубли.

Имат професионален акваристи, които имат къщи на няколко аквариуми, а може би едно езерце, времето е ограничено, те могат да се интересуват от програмируем автоматично листоподаващо устройство за риба с различни нововъведения: цифрови дисплеи, компресор, разнообразие от начини на предлагане на храни и т.н. Такива хранилки обаче не са евтини.



Следователно, тези, които имат само един аквариум, а в отпуск те напускат не повече от веднъж в годината, могат да се опитат да направят подобно захранващо устройство себе си. Мисля, че особено собствениците на първия аквариум в този живот ще се интересуват от него!

Нека се опитаме да приложим плана! Първо, ще открием часовника механизъм (можете да използвате стари ненужни часовници) на батериите. Това е най-важният детайл на бъдещото ни захранване. Сега ще открием контейнер за емисия. За тази цел могат да се използват правоъгълни кутии или кръгли контейнери. Следващата стъпка е да направите дупка за обрива на храната, а след това да инсталирате преграда за поетапното разгръщане.

Сега в центъра на кутията пробийте дупка, която съвпада с оста, за да завъртите часовата ръка. С помощта на лепяща лента, прикрепете подаващото устройство към стрелката на часовника. Окачваме цялата конструкция на краищата на аквариума и автоматичното подаващо устройство за риба е готово!

Въз основа на примера, даден от нас, можете, като покажете фантазия, да направите захранващото устройство. Достатъчно е да се разбере принципът на функционирането на такива хранилки. И тогава въпросът за технологията. Можете да покажете уменията си или да използвате конструкциите, изложени в интернет.

Обобщавайки, можем да заключим, че ако пътувате често или по работа, а рибата си за дълго време остава без надзор, автоматично подаване купуват без колебание. Все пак, за да спаси препоръчваме да се опита да направи птица подавач от наличните инструменти. Повярвайте ми, това ще ви достави удоволствие!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите оригинален захранващ механизъм за птици със собствените си ръце от дървени…Как да направите оригинален захранващ механизъм за птици със собствените си ръце от дървени…
Как да изберем multivark?Как да изберем multivark?
Ibp за отоплителни котлиIbp за отоплителни котли
Студено пушене през зимата на улицатаСтудено пушене през зимата на улицата
Декор отопление на батериитеДекор отопление на батериите
Как да изберете отвертка за вашия домКак да изберете отвертка за вашия дом
Препоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш изборПрепоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш избор
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
Как да изберем сграда thermofanКак да изберем сграда thermofan
Детски столовеДетски столове
» » Подхранващо корито за риба автоматично
© 2021 BggeHat.com