Марки на гнезда и превключватели на топ 7 най-добри производители

Ако говорим за качеството на електроуредите, най-добрите чуждестранни търговски марки и търговски обекти са проектирани от немски, френски и италиански производители, а Турция е най-близо до четирите. Върхът включва руския производител. Интересувате ли се от какво? Нека да говорим за него и други лидери на качествени обекти и комутатори.

Schneider Electric и неговото асоцииране в Русия - причините за лидерството на пазара

Професионалните монтажници се съветват да изберат дома и офиса на качествен немски производител Schneider Electric. Компанията работи от 1836 г. насам и от края на XIX в. Предприема твърд курс за износ на продукти.

Превключватели Schneider Electric

Превключватели Schneider Electric

Schneider Electric произвежда надеждни продукти, които имат следните предимства:

  • положителна обратна връзка от потребителите по света.
  • наличието на широка гама от модели и стилен дизайн;
  • прилагане на иновативни технологии за създаване на контакти и превключватели с висока степен на безопасност.
  • Простота на инсталиране без привличане на професионалния електротехник.
  • използване на скоби за качество и крепежни елементи;
  • наличието на завеси и щепсели на гнездата, което е особено важно, ако къщата има деца;
  • индикатор за сменяемо напрежение, затваря два контакта едновременно;
  • здраво закрепване на ключове за ключове, здрава конструкция на монтажа, използване на висококачествен термопласт;
  • изборът на подходящи за вътрешността на рамката на изхода и превключвателя, благодарение на подвижния дизайн и широк обхват.

Високите позиции на пазара се предоставят на руския производител Wessen. Според анализатори, всеки трети изход и превключвател, продавани на пазара, продуктите на компанията в малкия град Козмодемянск. От 2000 г. насам Wessen е част от Schneider Electric. Това ни позволява да използваме най-новите немски технологии за развитие, да произвеждаме стоки, които преминават строга експертна оценка с потвърждаване на сертификата за качество.

Изходи за Schneider Electric

Изходи за Schneider Electric

Асортиментът на компанията е представен от широк спектър от модели, сред които най-популярните серии премиера и медальон. Първият отличава с наличието на светещи индикатори и сребърни контакти, а вторият - на наличието на модели с водоустойчив калъф, който може безопасно да се инсталира в помещения с висока влажност (баня и тоалетна, мазе, гараж). Серията Rondo е проектирана за монтаж на флуиди, а в моделите ще намерите предпазни завеси, завеси и заземяващи щифтове, които повишават безопасността. Ето защо, преди да решите коя розетка е по-добра, анализирайте плюсовете и минусите.

Подобно на основната компания Schneider Electric, руският производител Wessen произвежда контакти и превключватели с подвижни рамки. Това прави възможно по всяко време да се направи замяна, за да се замени стария дизайн с нов. Цената на продуктите на Wessen е по-ниска от тази на Schneider Electric. Ето защо, за тези, които искат да спасят, но не губят качество, е по-добре да поставим Уесен.

Legrand - какво толкова е специално за този френски производител?

Основният конкурент на Schneider Electric на пазара на електротехниката е Legrand. Тази френска компания има дълга история, която наброява повече от 120 години. В началото на съществуването си Legrand специализира в производството на порцелан и по-късно започна да произвежда електрическо оборудване. Сега продуктите на компанията се транспортират до повече от 60 страни по света, сред които САЩ, Германия, Австралия, Китай, Русия. Сред разнообразието от владетели, поредица от изходи и ключове Легран Валена, най-често се среща в апартамента на руския потребител.



Концепцията за "качествени продукти" Legrand включва:

  • използване на трайни термопластични материали и материали;
  • прилагане на съвременни технологии за разработване на продукти;
  • възможност за замяна на рамки;
  • защита на контактите на гнездата с допълнителна захващаща пружина;
  • присъствието в обхвата на специализирани изходи, включително изходния кабел;
  • наличие на удобни метални крака, контакти от силен метал, гнезда със заземяване;
  • оборудването на моделите на превключвателите с пружинен механизъм за закрепване на сърцевината, което улеснява монтажа, не изисква допълнително използване на отвертки.

Bticino или ANAM - изключителен дизайн срещу класиката

Искате ли да купите необичайни електрически инсталации и не знаете кои контакти и ключове най-добре да изберете? Обърнете внимание на Bticino. Фирмата е лидер на италианския пазар за производство на електрически инсталации, а от 1989 г. Bticino е част от асоциацията Legrand. Bticino е изключителен дизайн, който, заедно с качеството на продуктите, е основното му предимство. Водещите модели на пазара са Bticino Axolute и Bticino Living.

Bticino превключватели

Bticino превключватели

В продуктовата гама ще намерите:

  • високо качество, съответстващо на международните стандарти;
  • стилен и модерен дизайн;
  • устройства за системата "умни къщи";
  • лесна инсталация без участието на електротехници;
  • широка гама от цветове, както и имитация на естествени материали и скъпоценни камъни - алуминий, титан, антрацит, злато, сребро, матирана рубин, сапфир, порцелан, стъкло, дърво, стомана, и повече;
  • прозрачни материали за тялото;
  • различни рамки с геометрична форма (правоъгълник, кръг, квадрат, овал).

Добрите розетки и превключватели с ограничен дизайн се предлагат от южнокорейската компания ANAM, която се занимава с производство на електрически продукти от 1977 г. насам. През 1994 г. ANAM започва да влезе на световния пазар и през 1999 г. става част от Legrand. Въпреки че фирмата произвежда продукти от икономичния клас, тя има приятна стойност за парите. Много модели превключватели и изходи ANAM нямат изящен дизайн, имат широки полета, големи бутони за включване и обикновени форми, стандартният цвят на слонова кост. Въпреки това, преди да изберете изводите и ключове на друга компания, струва си да обърнете внимание на новата колекция Anam-Legrand Zunis, която се различава значително от предишния дизайн.

Ключове и контакти ANAM

Ключове и контакти ANAM

Акцентите на ANAM гнездата са квадратната единица. За разлика от други производители, тя не е сглобена от владетел, но е групирана в монолитен квадрат. Друга особеност е комбинацията от гнезда с и без земя в една единица.

Турски Makel и Viko - как влияе достъпността върху качеството?

С търсенето на евтини и висококачествени обекти и превключватели руските потребители предпочитат турската компания Makel. Защо да го избера? В допълнение към достъпни цени, електрически Makel има топлоустойчив керамично ядро, което пречи на системата прегряване и късо съединение, позволява да се свържете с висока мощност електрически уреди. Монтажът на конструкцията не е по-малко удобен. Шкафовете и превключвателите са снабдени с удобни крепежни елементи, проводниците са подчертани в различни цветове, което също спестява време. Обхватът на продуктите е голям избор от подменящи се рамки. Друго предимство пред другите производители е възможността за свързване на единична линия без използване на кутии за свързване. Въпреки това, има една муха в меда - крехкостта на модели с керамична основа и сложността на инсталиране на два проводника, поради липса на място за втора скоба.

Друг турски производител, който утвърди позицията си в висококачествения бюджетен сегмент - компанията Viko. Той е на световния пазар от 1990 г. насам. Конзолите и превключвателите Viko съчетават широка гама от форми, цветове и функционално оборудване. В допълнение към стандартните кремави и бели цветове модерните модели на Viko имат дизайн, който имитира дърво, метал, както и палитра от ярки и наситени нюанси. Като основен материал за производство се използва устойчив термопластичен материал, предназначен за продължителна експлоатация на електрическо оборудване. Популярен на руския пазар е серията Carmen. Приставките и превключвателите на тази колекция имат квадратурна форма със заоблени ъгли и изрязани краища.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избереНай-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере
Известни чуждестранни и местни производители на биогориваИзвестни чуждестранни и местни производители на биогорива
Оценка на най-добрите пластмасови прозорци в МоскваОценка на най-добрите пластмасови прозорци в Москва
Новини за технологии, оборудване за заваряване и рязанеНовини за технологии, оборудване за заваряване и рязане
Техническите врати трябва или са излишни?Техническите врати трябва или са излишни?
Немски rasch тапетНемски rasch тапет
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Полезен електронен търговец на електронен магазинПолезен електронен търговец на електронен магазин
Разделени системи За да изберете това?Разделени системи За да изберете това?
Най-добрите фабрики за мебели в ИталияНай-добрите фабрики за мебели в Италия
» » Марки на гнезда и превключватели на топ 7 най-добри производители
© 2021 BggeHat.com