Opoczno е най-добрата керамика в света

1Един от най-старите довършителни материали, използвани от хората по време на строителството, е керамичните плочки. Керамичните плочки са все още много популярни сред строителите, особено, тъй като този материал се подобрява с течение на времето. Сега керамичните покрития не само учудват красотата и разнообразието, но и придобиват уникална издръжливост и практичност. Керамични плочки - стандарт на чистота и хигиена, и следователно е толкова популярен за довършителни повърхности на бани и кухни. Освен това, грижата за керамиката е много проста и с правилната грижа, жизнеността на керамиката може да се оцени в десетилетия. Е, за да могат продуктите да издържат колкото е възможно по-дълго, предпочитание трябва да се дава само на най-добрите марки. Например, компанията Opoczno - един от водещите производители на керамика.

Продуктите на Opoczno са едни от най-известните керамични покрития в света. Това се потвърждава от дългогодишния опит на компанията, тъй като историята на Opoczno е повече от 125 години. Дейността на компанията през цялата й история бе заслужено белязана от множество награди и награди. Сред тях бяха дори като златен медал на изложението (Киев, 1897), сребърен медал на изложението (Париж, 1900), Gold изложба (Брюксел, 1903), златен медал изложба (Ekaterinoslavle, 1909).



Един от невероятните факти в историята е, че дори през Втората световна война производството и продажбата на плочки не спира. Оттогава технологичните производства са се придвижили далеч напред. Днес Opoczno е творчески екип, близки връзки с известни италиански дизайнери, най-новите производствени технологии. Всичко това допринася за производството на широка гама от керемиди и порцеланови каменинови изделия, които са лесно подходящи за всякакви помещения. При разработването на нови продукти не се взема предвид само пазарът на керамични покрития, а всички най-нови тенденции в световната мода в областта на интериорния дизайн.

За всеки тип помещения се разработва характерен и уникален вид покритие. Например, за банята се произвежда колекция "Zebrano", отличителна черта на елементите на дантела, бродирани със сребърни нишки. С помощта на него можете да създадете както атмосфера на домашен уют, така и атмосферата на райския остров. За кухни има и най-популярната си колекция - "Salisa". В комбинация със специален интериор колекцията дава огромен брой комбинации от красив дизайн на работната площ на кухнята.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Керамични подови плочки за кухня причина за популярността на материала и разнообразието муКерамични подови плочки за кухня причина за популярността на материала и разнообразието му
Керамични подови плочки, предимства и недостатъци на материалаКерамични подови плочки, предимства и недостатъци на материала
Не преминава мода за керамични плочкиНе преминава мода за керамични плочки
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Керамични керемиди предимства на използванетоКерамични керемиди предимства на използването
Как да изберем правилната италианска плочка?Как да изберем правилната италианска плочка?
Керамичната мозайка не е нищо, стилът е слънцеКерамичната мозайка не е нищо, стилът е слънце
Керамични плочкиКерамични плочки
Керамични плочки красота и надеждностКерамични плочки красота и надеждност
Модерни керамични плочкиМодерни керамични плочки
» » Opoczno е най-добрата керамика в света
© 2021 BggeHat.com