Fraser bosch gof 2000 ce

Търговската марка Bosch от Германия е известна, вероятно за всички хора, които се занимават с електрически инструменти за домашни нужди. Продукти на тази фирма спечели водеща позиция на световния пазар: талантливи дизайнери и инженери са постоянно излизат с нови модели на надеждни и висококачествени инструменти. Новото развитие, което е вертикална мелница Bosch GOF 2000 CE, е предназначено за обработка на дървесина в лични условия.

Bosch GOF 2000 CE е с компактен размер и висока мощност: има мотор с мощност 2 кВт. Мощният двигател е в състояние да изпълнява различни задачи и все още работи по-тихо в сравнение със сходни устройства. Капацитетът е достатъчен за работа с мелници с голям диаметър, без да се намалява производителността. При празен ход на рутера е от 8 до 21 000 оборота в минута. Частите на двигателя са изработени от висококачествени материали, способни да носят значителни товари, така че експлоатационният им живот е много дълъг.

Работа с комфорт

Производителят на Bosch се стреми да осигури удобни условия на работа. Електронната система позволява самостоятелно увеличаване на товара, за да се регулира броят на оборотите. Това означава, че фрезовият инструмент за всяка сложност на извършената работа ще поддържа висока производителност. Броят на оборотите може да бъде коригиран за всяка конкретна задача - производителността се увеличава едновременно и фрезовият инструмент става по-управляем.



Bosch отдавна използва SDS системата за премахване и смяна на работния инструмент, което значително намалява времето за смяна. С помощта на такава система всяко лице може да се справи с техниката, не е необходимо това да бъде професионално.

Като всяка модерна машина за фрезоване, мелница Bosch GOF 2000 CE има функция за пълнеж, но смилането на потапяне е възможно да я деактивирате, което е много удобно, и прави устройството по-комфортен.

Също така има функция за регулиране на дълбочината на обработка до десета от милиметъра, което е удобно за точна работа. Дръжте инструмента чист, ще позволи на системата да премахне праха - механизмът не е запушен и внезапният счупване не го застрашава.

Може да се отбележи, че мелницата на Bosch GOF 2000 CE, подобно на всички други продукти на този производител, е добро средство, висококачествено и икономично.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Устройството с най-висока точност лазерно ниво бошУстройството с най-висока точност лазерно ниво бош
Лазерното ниво се научава да избира измервателната техникаЛазерното ниво се научава да избира измервателната техника
Общ преглед на лазерните инструменти и други популярни моделиОбщ преглед на лазерните инструменти и други популярни модели
Електрически триони за газобетон изберете инструмент за дома и работаЕлектрически триони за газобетон изберете инструмент за дома и работа
Смазка за редуктора Български кой да избере?Смазка за редуктора Български кой да избере?
Септик ГрийнуейСептик Грийнуей
Septic RotecSeptic Rotec
Прахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберетеПрахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберете
Видове дърводелциВидове дърводелци
Как да изберем кухненски роботКак да изберем кухненски робот
» » Fraser bosch gof 2000 ce
© 2021 BggeHat.com