5 Уроци по интериорен дизайн

За да се осигури духовна и физическа почивка в къщата трябва да царуват красота и комфорт. И за това не е необходимо да извършвате скъпи ремонти или да променяте мебели, всичко е много по-лесно.

1. Точно като началото на театъра - от закачалката и дома - от миризмата. На входа на къщата, без да има време да премине прага, се усеща уханието на дома. Миризмите оказват влияние върху здравето, настроението: облекчава стреса, евкалиптът добавя жизненост, иланг-иланг е освободена чувственост. Можете да добавите ароматно масло във водата с любима миризма и поръсете около стаята. Отлични лекарства за депресия са миризмите на мандарина (или оранжево) и оранжево.

2. Цветът е в основата на интериора. От цвета, който преобладава, зависи, ще може да се отпусне или, напротив, да се развесели. Ако се чувствате неудобно, трябва да обърнете внимание на цветовата резолюция в къщата. Най-функционалният тон в интериора е бял. Ако се отегчи, не можете да пребоядисите стените, а просто дайте тон на стаята чрез мебели и текстил. Всеки интериор винаги има способността да променя общата посока на цветовете, като използва завеси, екрани, покривки за покривки, покривки за маса и т.н. В допълнение към цвета, светлината също е важна. С помощта на красива лампа винаги е възможно да направите стаята по-уютна, а правилната посока на светлината ще подчертае всичко красиво в интериора. На сайта fotodekora.ru ще намерите снимки на интериора, което ще ви помогне да направите своя избор за вашия апартамент.

3. Добавете естествена частица към дома си. От градската суматоха идва умората и наистина искат да докоснат природата. Настроението се повишава благодарение на зелените растения, домашен фонтан, аквариум и други радости. Дори и с липсата на време за грижи, не се лишавайте от радост: да купувате непретенциозни цветя, да поставите аквариум без риба.



4. Чрез оригиналните предмети в интериора отразява природата на домакина, хоби, възбуда е развълнувана и настроението се издига, дори и да има несъгласие с цялостния дизайн на стаята.

5. Направете възможно най-просторните помещения, изхвърлете ненужните мебели и предмети. Изчистете мецанина, поставете нещата в ред в дрешките, поставете малки неща в красиви кутии.

Ако стаята е твърде стеснена, сменете мебелите колкото е възможно по-компактни. Можете да използвате ъглови мебели, както и многослойни в интериора: легла под тавана, мецанини, модния подиум с чекмеджета и много други.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Палетите от бои за стени се научават да комбинират правилно цветоветеПалетите от бои за стени се научават да комбинират правилно цветовете
Цветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдатЦветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдат
Модерни стилове в интериорния дизайнМодерни стилове в интериорния дизайн
Цветове в интериораЦветове в интериора
Цвят в апартаментаЦвят в апартамента
Как да направите холКак да направите хол
Тайните на интериорен дизайн в апартаментаТайните на интериорен дизайн в апартамента
Проектиране проект на основата на качествени ремонтиПроектиране проект на основата на качествени ремонти
Фън Шуй в интериораФън Шуй в интериора
Как да подготвим правилно къщата?Как да подготвим правилно къщата?
» » 5 Уроци по интериорен дизайн
© 2021 BggeHat.com