Светлини на улицата

Лампи улица стена - това е един вид осветление, което е инсталирано извън помещенията. Във връзка с целта такива лампи трябва да имат устойчивост на влага и здравина и следователно са произведени с материали с висока якост. Тези модели се инсталират не само на веранди и беседки, но и по периметъра на къщите, могат да се използват и като архитектурна декорация. Поради голямата здравина на материала, възможно е да се монтират такива лампи навсякъде, без опасения и рискове. Уличната лампа има редица предимства в сравнение със стенните лампи и подовите лампи, предназначени за помещения.

живот

Ако инсталирате обикновена балдама извън стаята, можете да се сблъскате с неприятни изненади. Такива приспособления не са предназначени за използване на улицата или на верандата и следователно с висока степен на вероятност трябва да се очаква поне загуба на привлекателност на външния вид на осветителното тяло. В най-лошия случай може да възникне късо съединение, или осветлението да попадне в неизправност. По-добре е да купите осветителни тела за улични стени, които са по-надеждни поради качеството на използваните материали и други технически въпроси, които се вземат предвид при проектирането. Животът на такъв осветител ще бъде много по-голям.

Специално покритие



За да може уличната лампа да запази девствената си красота и да не се проваля под въздействието на метеорологичните условия, тя е покрита със специална боя или друго защитно покритие. Такива покрития предпазват осветителното тяло от дъжд, сняг, вятър, топлина и минус температури. Дори най-тежките метеорологични условия не разрушават външния вид на лампата и не водят до механична повреда. Дървените модели обикновено са покрити със специален защитен лак, а металните - с хромирани или антикорозионни покрития. За да защитите плафони от външни стимули, използвайте специални бои, които не се счупват и не губят цвета си.

Устойчивост на влага и топлоустойчивост

Водоустойчивостта и устойчивостта на температурни промени се осигуряват от специални производствени технологии, производствени материали, както и от покритие на осветителното тяло. Осветителното тяло е монтирано по такъв начин, че водата да не попадне в устройството и да не повреди частите и резервните части. Тъй като такива модели могат да бъдат поставени навсякъде - под покрива, на верандите, в беседките, в градините и парковете.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Индустриални таванни светлини, правилният изборИндустриални таванни светлини, правилният избор
Как да използваме фасадните фасади за декорация на фасадитеКак да използваме фасадните фасади за декорация на фасадите
Dimmer за прилагане на LED лампи, спецификация, цениDimmer за прилагане на LED лампи, спецификация, цени
Осветителни устройства и техните източници на светлинаОсветителни устройства и техните източници на светлина
Ролята на подовата лампа във вътрешността на стаятаРолята на подовата лампа във вътрешността на стаята
Декоративни лампи във вътрешността на къщатаДекоративни лампи във вътрешността на къщата
Лампи в интериораЛампи в интериора
Осветление със светодиодиОсветление със светодиоди
Предимства на уличното осветление на слънчев панелПредимства на уличното осветление на слънчев панел
Осветление в трапезариятаОсветление в трапезарията
» » Светлини на улицата
© 2021 BggeHat.com