Стълби към къщата Какво да направите?

Стълбища за къщата. Какъв избор да направите?

Съгласете се, стълбата отдавна е престанала да бъде само обект, с който можете да се движите от един етаж в друг. Днес е един от най-централните и забележими елементи на интериора, затова е необходимо да се отнасяме с него с пълна отговорност и грижа.

Има готови варианти с различни размери. Съществуват и такива модели, които трябва да се събират директно на сайта. Първо направете основата на бетон, и само след това инсталирате поход и перилото. Една от ключовите точки е изборът на материал.

Често се предпочита да бъдат направени стъпала от гранит, мрамор или керамични плочки. Въпреки това, напоследък е станало модерно да се отрежат стъпките със стъкло. Ако говорим за по-класически варианти, един от тях, несъмнено, се доставя от едно дърво. Той е покрит с лак, който предпазва и придава на материала богат и дълбок цвят. Трябва обаче да запомните, че с дървото трябва да сте много внимателни, защото поради влажността, независимо дали са твърде ниски или високи, ще се влоши.



Ако направите цялата структура на стъклото, дизайнът ще изглежда малко студен, но, разбира се, ще изглежда лек и проветрив. Най-успешните материали за комбинацията, това е камък, но с дърво такава комбинация ще изглежда малко нелепо.

Естествено, всяко стълбище има парапет. По принцип те се разполагат на доста близко разстояние един от друг. Говорейки за нововъведения, е възможно да се отбележат стелажи от метал или низ. Поради факта, че диаметърът е малък, такава стълба ще изглежда по-лесно. Като ограда можете да използвате и стъкло. Единственото изискване е дебелината да е най-малко 7 мм.

Ако сте в търсене на външна стълба, е желателно тя да е направена от неръждаем материал, като правило тя е стомана. Той идеално се комбинира с дърво и стъкло. Ако искате спирално стълбище, тогава дървото не е най-успешният вариант, но месингът или стоманата са точно от това, от което се нуждаете. Между другото, вие също трябва да се грижи, че металът не е корозирал. Един такъв материал е алуминият, който има висока еластичност и издръжливост. И ако решите да го използвате за перилата, лесно можете да играете с цветовата схема. Просто обръщайте внимание на изковаването, което също изглежда доста добре.

Е, ако се интересувате от цените на стоманата - посетете invest.severstal.com. Само там ще намерите най-добрите цени за стомана с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Спирално стълбище, докато рисувате собствени рисунки и събирате безопасна конструкцияСпирално стълбище, докато рисувате собствени рисунки и събирате безопасна конструкция
Стълби към втория етаж на къщатаСтълби към втория етаж на къщата
Стълбата на металната рамка как да създадете красив дизайн?Стълбата на металната рамка как да създадете красив дизайн?
Местоположение на стълбите в къщатаМестоположение на стълбите в къщата
Бетонови стълбиБетонови стълби
Не преминава мода за керамични плочкиНе преминава мода за керамични плочки
Използвайте при строителството на керамични плочкиИзползвайте при строителството на керамични плочки
Дървени стълбища в интериораДървени стълбища в интериора
Дървени стълбиДървени стълби
Строителен материал и конструкция на стълбищаСтроителен материал и конструкция на стълбища
» » Стълби към къщата Какво да направите?
© 2021 BggeHat.com