Характеристики на радиаторите от стоманен панел

стоманени панелни радиаториПанелните радиатори са съвсем ново изобретение на пазара на домакински уреди. Те са били изобретени преди около 15 години. Популярността им отбеляза много бързо и запази вечния интерес на купувачите досега. От какво са направени?

В основата на дизайна на панелния радиатор са листовете от високоякостна стомана, заварени по специален начин, както и специален антикорозионен слой.

Ако сравните панелните радиатори с всички обикновени обикновени батерии, те имат много значителни предимства. Въпреки че те прекарват по-малко вода през себе си, те раздават повече топлина. Коефициентът на ефективност може да достигне 92-95, поради което нагряването на помещението до желаната температура се извършва изключително бързо. Също така важна характеристика и в същото време важно предимство е възможността да инсталирате на панела радиатор на различни устройства, с които можете автоматично или ръчно да регулирате температурните условия.



Що се отнася до избора на такова устройство, производителите не икономисвайте от различни опции, като например радиатори, с различни характеристики и цена. Например, панелни радиатори https://kupiteplo.com/market/radiatory/stalnye_panelnye_radiatory/ са по-малки в сравнение с тези от алуминий или биметал. По-евтини стоманени чугунени радиатори, които бавно, но сигурно напускат пазара.

Важните предимства на панелните радиатори са техният малък размер и тегло. Това прави възможно инсталирането на устройства практически при всякакви условия, на всяка повърхност, без да се страхуваме, че няма да издържи много на тегло и дори не използва никакви допълнителни крепежни елементи. Ширината на типичния панелен радиатор е 0.3 - 04 метра, височината - 0.3 - 0.9 метра. По-скоро важен етап в производството на радиатори е процесът на тяхното боядисване. Тук най-важната цел е да запазите устройството от корозия. В този случай боядисването се извършва на три етапа: нанасяне на грунд, обработка с термичен втвърдител и нанасяне на самата боя.

Изборът на панелен радиатор, освен външния вид, трябва внимателно да инспектира вътрешната повърхност. Трябва да има идеална равномерност, без дупки. За да сте сигурни, че радиаторът не може да бъде корозирал за по-дълго време. Производителите съветват да не се оставя дълго време, без да се напълва с охлаждаща течност. Необходимо е да се избегне използването на охладители с ниска киселинност. Ако стойностите на този индикатор са твърде високи, вътрешната повърхност бързо ще предаде ръжда.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кои добри радиатори могат да се използват за отопление на жилищни райониКои добри радиатори могат да се използват за отопление на жилищни райони
Схема на свързване за отопление на батериитеСхема на свързване за отопление на батериите
Отоплителни радиаториОтоплителни радиатори
Характеристики на радиаторитеХарактеристики на радиаторите
Как да изчислим радиаторитеКак да изчислим радиаторите
Какви са радиаторитеКакви са радиаторите
Стоманени радиаториСтоманени радиатори
Стоманени радиаториСтоманени радиатори
Алуминиеви радиаториАлуминиеви радиатори
Как да изберем радиатори?Как да изберем радиатори?
» » Характеристики на радиаторите от стоманен панел
© 2021 BggeHat.com