Grundfos hydrojet

За да се увеличи налягането в системата, в автоматичното водоснабдяване, помпените станции Grundfos hydrojet са идеално подходящи, тъй като те са напълно оборудвани и готови за употреба.

С помощта на такива станции, възможно е да се осигури водоснабдяването на селски къщи или вили ферми за напояване, попълване на необходимите способности и общо домакинство далеч от електрическата мрежа централни вода.

благоприятно качество

Голямото предимство на тези устройства е дълъг експлоатационен живот, тъй като повечето от елементите на инертни материали, изработени от хром-никелова стомана: жилища, тръби връзка, операционна вал. Също така с развитието на Grundfos хидроджет помпени станции са адресирани тези нужди като увеличаване на скоростта на абсорбция с максимална височина на водоснабдяването. Това стана възможно благодарение на оборудване с ежектори и увеличаване на антикорозионната защита.

Марка Grundfos се занимава с производството на повече от 10 стандартни моделни помпени станции. Но най-популярните и подходящи модели са JP помпата база и компактни MQ станции. В този случай всяка от сериите има свои собствени предимства.



Например помпената станция Grundfos Hydrojet JP е оборудвана с мембранен резервоар и JP помпа, която има дизайн, който няма аналози. Функционалността на мембранния резервоар е неговият междинен механизъм. Когато кранът е затворен, заводът не спира дейността си и продължава да изпомпва вода в резервоара до определено предварително зададено налягане. И едва след това помпата спира да работи.

Ако кранът е включен, водата идва от напълнения контейнер през тръбопровода и едва след това помпата възобновява своята функционалност. Помпата не е подложена на скала, тъй като вътрешната й повърхност е покрита със специален състав от корозия. В този случай количеството на изпомпваната течност е равно на 35 литра в минута, с глава на 40 метра, дълбочина в осми и с мощност от 0,8 kW.

Използването на помпени станции е безопасно, тъй като те са оборудвани с интегрирана защита срещу празен ход и прегряване. Ако няма течност, устройството автоматично ще се изключи и след два часа ще извърши пробно пускане за повторно набиране. Ако водата не пристигне в рамките на един ден, стартирането, без човешко участие, става невъзможно.

Ако има ситуация с прегряване, помпата ще се изключи и рестартира след половин час. Това е необходимото време за охлаждане, което се получава при изпомпване на студена вода. Благодарение на тази конструктивна мисъл помпата работи в почти пълна тишина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правилно проектираната схема на водоснабдяване и обезвреждане на вода гарантират издръжливост и…Правилно проектираната схема на водоснабдяване и обезвреждане на вода гарантират издръжливост и…
Закон за водоснабдяването и канализациятаЗакон за водоснабдяването и канализацията
Водоснабдяване на апартаментаВодоснабдяване на апартамента
Монтаж на системи за водоснабдяванеМонтаж на системи за водоснабдяване
Помпени станции за водоснабдяване за частни схеми за свързване на къщиПомпени станции за водоснабдяване за частни схеми за свързване на къщи
Налягане във водоснабдителната системаНалягане във водоснабдителната система
Водоснабдяване на вилатаВодоснабдяване на вилата
Изчисляване на водоснабдителната системаИзчисляване на водоснабдителната система
Избор на канализационна помпаИзбор на канализационна помпа
Канализационни помпени станции cnsКанализационни помпени станции cns
» » Grundfos hydrojet
© 2021 BggeHat.com