Как да изберем надуваема PVC лодка

За да изберете лодка, трябва да определите къде ще се използва. Неговите функции са различни: риболов, лов, транспорт на големи товари и малки. Решете кой резервоар ще бъде приложен. Това е изборът, който ще повлияе на цената на надуваема поливинилхлоридна (PVC) лодка.

При работа с лодка е необходимо да се вземат предвид някои точки. Ако отидете на определени места в него, трябва да помислите колко хора отиват на пътуване, за какъв период, количеството запаси, разнообразно оборудване. Тук е необходима обемна лодка. Друг аспект е просто риболовът, когато всичко остава на брега, в палатка или в център за отдих. След това в същата лодка ще се настанят четирима рибари, тъй като няма нужда да носите допълнителни неща. Тук надуваемата PVC лодка в Санкт Петербург е добър пример за качество. На сайта lodki-piter.ru можете да си купите надуваеми PVC лодки.

Определете дължината на лодката. Например, двигателят не може да бъде монтиран, ако дължината му е до два метра. Използвани са гребла. Двуместната лодка, предназначена за монтаж на двигателя, трябва да бъде 230-300 сантиметра, четири места - от 330 до 400 сантиметра.

Когато купувате лодка, обърнете внимание на товароподемността му. Ако пишете в характеристиките на лодката, че тя е предназначена само за четирима души, всъщност тя ще седи на шест. Само тогава ще бъдете глобени за транспортиране, дори ако товарният капацитет позволява. Ето защо трябва незабавно да решим колко хора се нуждаят от лодка.



Визуализирайте визуално лодката, дъното на лайнера, цилиндрите трябва да бъдат внимателно зашити и залепени. Голям брой слоеве показват надеждността на лодката. По принцип стандартният брой слоеве е седем. При избора на важен производител, който може да бъде Русия, Съединените щати, Корея. Ако платното е дебело, лодката ще бъде тежка и следователно високо ниво на износване на тъканта.

Когато избирате мотор за надуваема лодка, обърнете внимание на допустимата мощност. За лодки с дължина от 310-360 см се използват 15-20 литра. s, 290-300 са подходящи за 10 литра. с. 230-270 см стандарт 5 литра. а. В характеристиките на мотора може да се посочи "препоръчителната" мощност и "максимумът". Безопасно и максимално допустимо е препоръчителната мощност. Ако изберете мотор с повече мощност, това ще доведе до повреда на лодката и до проблемите, свързани с нейната регистрация.

Крайният етап при избора на надуваема PVC лодка е нейното дъно. Използват се алуминиеви и дървени подове. Това е удобно, защото лодката не се върти по време на движението. По време на риболов можете да се изправите върху него. Теглото на лодката се увеличава, но е много по-лесно, се оказва, за плъзгане. Минус в алуминиевото дъно, че се загрява в горещо време, ако се намокри - тя се изплъзва.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите езерце в страната със собствените си ръце е по-лесно, отколкото изглеждаКак да направите езерце в страната със собствените си ръце е по-лесно, отколкото изглежда
Рецепта за салата от палачинка с пушено пилеРецепта за салата от палачинка с пушено пиле
Най-икономичния котел за отопление на газНай-икономичния котел за отопление на газ
Пушенето на риба на риболовно пътуванеПушенето на риба на риболовно пътуване
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Закупуване на полилеиЗакупуване на полилеи
Как да изберем климатик и да не правим грешкаКак да изберем климатик и да не правим грешка
Мебели за баняМебели за баня
Как да изберем лаптоп масаКак да изберем лаптоп маса
Мебели от лодкиМебели от лодки
» » Как да изберем надуваема PVC лодка
© 2021 BggeHat.com