Мебели от лодки

Мебели от лодкиНа пръв поглед производството на мебели от бордовете изглежда невероятно. В края на краищата, лодките и другите лодки са постоянно в солена вода, подложена на стрес.

Ето защо материалът за корабите се избира много внимателно, използвайки трайни дървета. Предварително се грижат за най-качествените стволове. По време на обслужването на корабите те трябва да бъдат ремонтирани, често оцветени. Ето защо, водолюбивите птици могат да имат няколко слоя боя, с различни цветове.

Сръчно обработване на такива табели, например шмиргел или шмиргенен плат, можете да получите много екзотичен материал за мебели. С други думи, тя ще бъде уникална, светла и красива. И за риболов можете да си купите гумена лодка с мотор, която днес е по-практична. На сайта https://lodka-lodka.com.ua/boats/aqua-star/p111867 е представена лодката Aqua Star C-330 за 4 места. Онлайн магазинът Boat-Boat предлага различни видове лодки на достъпни цени.

Но обратно към мебелите. За да започнете, лодките се демонтират на отделни дъски. След това те се препращат до фабриката за мебели на производителя. Процесът е, както следва: на борда, се третира със специални вещества, дъб, където е необходимо, са подредени в зависимост от размера, текстура, оцветяване, се създаде набор от дъски, подходящи за оттенък. В заключение, от завършения подбран материал се създава мебел.

Благородните сортове дървесина, от които се произвеждат силни и надеждни кораби, включват манго, махагон, тиково дърво. Тези дървета растат в изобилие в Индонезия. Мебелите на индонезийските острови използват лодки, джонки, катамарани и други лодки, които вече не са подходящи за плаване. Какъв е този трик?



Мебелните производители наричат ​​материала три, четири, а понякога и повече пъти, всеки път, когато прилагат различен цвят на боята. След това изчакайте известно време, докато горните слоеве започват леко да покриват, а след това се смилат на повърхността, постигайки интересен модел.

При производството на мебели използвайте само сухо дърво. Това е изцяло ръчна работа. Всеки обект е изключителен, истински ръчно изработен. Няма да е възможно да намерите две еднакви маси или столове, нощни шкафчета или стойка. Малък съвет за тези, които решиха да се справят с този уникален бизнес: тъй като дървесните видове са силни, с отлично качество, вътрешната повърхност на произведените мебели не трябва да се шлайфа. В този случай можете да научите и запазите историята на материала.

Основният въпрос - къде да се вземат ненужни лодки, можете да разрешите чрез намиране на доставчици от Индонезия. Доставянето на лодки от такава далечна страна е доста скъпо, но местните породи дървета са много по-ниски от екзотичните сортове от тази страна. Индонезийските рибари работят за пари и ще се радват да продават, а не просто да изхвърлят крехката си лодка.

Следващата стъпка ще бъде всякакъв вид рекламиране на вашите мебели: създаване на сайтове, изложби, презентации.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мебелни мебели в КиевМебелни мебели в Киев
Рустикални мебели за беседкаРустикални мебели за беседка
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Как да изберем надуваема PVC лодкаКак да изберем надуваема PVC лодка
Венециански мебелиВенециански мебели
Как да изберем мебелите за дневната?Как да изберем мебелите за дневната?
Тайните на качеството на италианските мебелиТайните на качеството на италианските мебели
Мебели за поръчка на основни предимстваМебели за поръчка на основни предимства
Как да изберем подходящата спалня?Как да изберем подходящата спалня?
Какво е забележително за италианските мебелиКакво е забележително за италианските мебели
» » Мебели от лодки
© 2021 BggeHat.com