Прозорец рамки разнообразие от материали и свойства на всеки от тях

рамки за прозорциМного хора оценяват прозорците и техните термофизични свойства. Самата рамка е от десет до тридесет процента от общата повърхност. Не е ново за никого, че материалът има ефект върху ефективността. Прозоречните рамки са важна част от прозореца по отношение на общата енергийна ефективност. Прозоречните рамки се предлагат в различни материали, включително дърво, винил, фибростъкло и алуминий. Всеки от горните материали има своите предимства и недостатъци. Време е да изберете материала, който е най-подходящ за вас.

дърво

Дървото е лесно достъпен избор в прозореца от векове насам и до днес е най-разпространеният избор за дом. Дървени прозорци са оборудвани с много съвременни функции. С течение на времето те се износват. Дървесината е силна и лесна за работа, тя е естествен изолатор и допълва много форми на традиционна архитектура на къщата. Предимствата на дървените прозорци са, че поддържат температурния режим по-добър от други.

винил

Винилните прозорци могат да бъдат евтини, издръжливи и изключително енергийно ефективни. Те имат определени предимства в сравнение с алуминиевите дограми. Винилните прозорци са изработени главно от PVC (PVC), предлагат се в широка гама от стандартни размери. Този материал има много предимства.

Фибростъкло плат



Фибростъклоът е материал от рамки, известни със своята производителност, издръжливост и здравина. Рамка от фибростъкло - без метални и гумени тампони. Фибростъклото е най-стабилният материал, който е идеален за пълна гама от покрития. Стъклените влакна се използват за производството на лодки и мостови съоръжения, които са изправени пред много напрежения и напрежения, причинени от корозивни материали като солена вода.

алуминий

Термично подобрено качество - най-добрите алуминиеви рамки. Алуминият е много конкурентен в сравнение с дървото.

Фибростъкло е непроницаема за вода, студ, топлина, насекоми, солен въздух. Фибростъкло рамки също са популярни, защото фурнир може да допълни интериора.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървени прозорци по поръчкаДървени прозорци по поръчка
Предимства на технологията за производство на дървени европрозорциПредимства на технологията за производство на дървени европрозорци
Европрозорци дървениЕвропрозорци дървени
Използване на платна в дървена къща на пластмасови прозорциИзползване на платна в дървена къща на пластмасови прозорци
Какво да имате предвид при избора на рамки за прозорциКакво да имате предвид при избора на рамки за прозорци
Основни правила за грижата за пластмасови прозорциОсновни правила за грижата за пластмасови прозорци
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Инсталиране на устройства за защита на прозорциИнсталиране на устройства за защита на прозорци
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Фактори за екологична безопасност на PVC прозорциФактори за екологична безопасност на PVC прозорци
» » Прозорец рамки разнообразие от материали и свойства на всеки от тях
© 2021 BggeHat.com