Дървени прозорци по поръчка

Дървени прозорци по поръчка Отдавна минава бумът на пластмасови прозорци, хората отново се стремят да придобият продуктите, които са ни представени от самата природа.

Дървени прозорци станаха особено популярни, когато беше обявено, за опасностите от пластмаса, от разрушителните пари и докато някои PVC производителите твърдят обратното, броят на тези, които желаят да закупят дървена дограма по поръчка не намалява.

Структурата на дървото е такава, че може да се използва за направата на голямо разнообразие от нестандартни прозоречни рамки: триъгълни, трапецовидни, кръгли и др. Но преди да се свържете с производствена фирма или дилър, препоръчваме ви да научите някои важни характеристики на тези продукти.

3 атрактивни прозорци, които запазват здравето и отличното настроение

"Аз не съм толкова богат да си купя евтини неща"

Барон Ротшилд

Много хора купуват прозорци от пластмаса, обяснявайки, че недостатъчното количество пари не позволява да се купи качествен продукт. Нека открием тайната: експлоатационният живот на пластмасовите прозорци е наистина висок и тяхната цена понякога е десет пъти по-ниска. Те обаче никога няма да могат да приближат за миг качествата, които дървените им колеги дават.

  1. Най-важното е времето в къщата! Оказва се, че дървените прозорци са отличен естествен антисептик, който насърчава увеличаването на имунитета, което е ключът към доброто настроение. Само не забравяйте този приятен аромат от прясно дърво.
  2. Кажете "Не!" Излишък на влажност. Благодарение на уникалната структура на дървото, оптималният микроклимат в къщата се запазва, което означава, че е осигурен комфорт. Дървесината е с умерена плътност, осигуряваща добър въздушен обмен в стаята.
  3. Сбогом на тревогата за суровите зими! Дори нашите предци са знаели две важни особености на дървото - висока топлоизолация и топлинна мощност. Според статистиката в прозорците се наблюдават около 40-50 топлинни загуби. И в това отношение дървото също се показва от най-добрата страна, като помага да се спести повече топлина за по-дълъг период от време.

Кой материал да избера?

Дървени прозорци по поръчка Някои смятат, че не е възможно да купуват дървени прозорци в Москва евтино, а ако това се случи, то уловът е в качеството на материала. Днес са известни достатъчно ниски дървесни видове, които служат като суровина за производството на продукти на цена, дори по-ниска от тази на пластмасови профили.

  1. Иглолистни дървета срамежлив - това е евтино, но вкусно. Ако сте ограничени във финанси, но ценим здравето си, по-добре купете прозорци, изработени от бор или смърч. И въпреки че имат сравнително кратък период на действие, освен цената, има и други качества, които спорят за техния избор. Например, борът е достатъчно лек, което означава, че натоварването на фитингите ще бъде минимално. Плюс - много по-лесно се измива.
  2. Широколистните дървета са много по-скъпи, но те са по-силни и следователно ще продължат по-дълго. Но бъдете разумни, когато купувате прозорци от дъб, защото е доста тежък и е желателно да закупите осветителни тела, така че да няма натиск върху хардуера. Неправилното сушене на дъб също ще окаже неблагоприятно влияние върху издръжливостта на прозореца, така че е необходимо да изберете качествен производител. На пазара на строителни материали дървените прозорци на Финландия са се доказали.

Търсенето се радва на дърво от тропическото дърво Meranti и нашата руска лиственица.

Как да направя прозореца да продължи по-дълго?



Дървени прозорци по поръчкаПовечето производители на пластмасови рамки се опитват да окажат натиск върху сравнителна липса на дървесина, както цял живот-зависим му чувствителност към подуване от влага, пукнатини и малки вредители, които обичат да дъвчат дървесина. Днес обаче тези фактори изчезват и ако купите вратата на надежден производител, срокът на експлоатация на продукта ще зависи повече от това как се борави.

  1. Периодично измивайте рамката с мек сапун, който не съдържа абсорбенти. Това ще спести на прозорците не само от замърсяване, но и на малки насекоми, дърводелец, ако дървото не е била предварително подготвена със специален импрегниране ги плаши. Например дървените прозорци от лиственица вече имат естествена смола в състава си (естествен продукт на самото дърво), като по този начин се предпазват от насекоми. Ако не сте сигурни за производителя, препоръчваме Ви да се опрете повече към избора на рамка от лиственица.
  2. Ако е възможно, поръчайте инсталирането на прозорци в една и съща фирма, откъдето са закупени. Организациите, които продават прозорци, често извършват работа по инсталацията си. Чрез възлагане на инсталация компанията, продавачът, позволявате на професионалисти, които да работят с най-известните продукти от тях, които очевидно се подобрява качеството на инсталацията, както и тяхната отговорност в случай на дефектен работа.
  3. Провеждайте периодична вентилация на стаята. Въпреки факта, че дървените прозорци "дишат", за разлика от пластмасовите им колеги, все пак се нуждае от естествена вентилация. В противен случай продуктите вече няма да осигуряват равномерни температурни условия вътре и извън помещението.
  4. Не забравяйте понякога да проверявате хардуера на прозореца. В случай на най-малката неизправност, ще бъде по-лесно да се оправи, отколкото по-късно, когато проектът най-накрая се провали.

Закупуването на дървени прозорци по поръчка трябва да се разбира, че такива превантивни работи са задължителни. Само тогава животът им може да бъде до 50 години или повече.

Не позволявайте натрупване на прекалено големи количества прах, изтрийте своевременно прозорците си и те ще задоволят вашето семейство повече от десетилетие.

Митове за дървени прозорци

Дървени прозорци по поръчка Появата на пластмасови профили допринесе за появата на редица басни за дървени прозорци, въпреки че доскоро те се считаха за скъпи луксозни стоки.

Мит 1. Дървените рамки са краткотрайни, бързо набъбват от влага и пукнатини от сухота. Преди това това твърдение беше вярно. Но съвременните технологии осигуряват специални импрегнации, които поддържат дървото в определено състояние, като същевременно поддържа температурния режим. Освен това, с компетентно дърво производство с възли и джобове смола не се взима предвид.

Мит 2. Вътрешните прозорци не са добри, по-добре внесени. Това важи преди около 10 години. Днес руските производители са се научили да създават отлични дървени профили, не по-лоши от продуктите на чуждестранни колеги.

Мит 3. Дървени прозорци са много скъпи. False. Ако решите да купите дървена дограма за вилата, цената ще бъде по-ниска от пластмасовия профил, ако изберете евтино дърво (например лиственица).

Мит 4. Дървените профили изискват скъпоструващи грижи. Отново минало. Достатъчно е да се обърне внимание на изследването веднъж годишно. Вземи комплект за първа помощ и ще бъдеш щастлив.

Опитайте се да бъдете внимателни към съветите на производителите, четох форумите признания на хора, които вече са закупили природните профили, се стараят да бъдат внимателни при справянето с дървени рамки и той ще бъде запазен в дома си уют и добро настроение за години напред.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Използване на платна в дървена къща на пластмасови прозорциИзползване на платна в дървена къща на пластмасови прозорци
Как да изберем прозорциКак да изберем прозорци
Бърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца pБърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца p
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Основните предимства на дървени прозорциОсновните предимства на дървени прозорци
Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Предимства на дървени прозорциПредимства на дървени прозорци
Фактори за екологична безопасност на PVC прозорциФактори за екологична безопасност на PVC прозорци
» » Дървени прозорци по поръчка
© 2021 BggeHat.com