Стени и оградни конструкции на тавана

Стени и оградни конструкции на таванаРолята на основните стени в тавана се извършва от покривните наклони. Но обичайните вертикални опори тук приличат само на крайните стени (наричани гилди). На фронтовите стени има високи изисквания. Те трябва да бъдат много надеждни, здрави, предназначени за тежки товари, тъй като служат не само за предпазване на помещенията от вятър и дъжд, но и като допълнителен елемент за подпомагане на покрива на сградата.

Бензиновите генератори са единици, в които се комбинира електрическа машина с бензинов двигател, предназначена за генериране на електрическа енергия. Принципът на действие на такова оборудване е да прехвърли ротационните движения на коляновия вал на двигателя с вътрешно горене през връзка с вала на електрически генератор, който произвежда ток. Е, когато се интересувате от бензинови генератори за непрекъснато захранване на вашия строителен обект - посетете сайта kilovatt-nn.ru/katalog/benzinovye-generatory/. Само там ще намерите генератори и друго строително оборудване на достъпна цена.

Най-често срещаният вариант в къща с мезонет е покривът на стената. В този случай, формата на фронтона ще бъде триъгълна, така че е по-трудно да се изпълни конструкцията му, отколкото изграждането на обикновена стена. Понякога обаче има възможност да се приложи по-лесен метод. Ако е зидария, то във всеки следващ ред броят на блоковете или тухлите се намалява и краищата се запълват с циментобетонен разтвор. Недостатъкът на такава зидария е, че тя не осигурява необходимото ниво на топлоизолация. В допълнение, стабилността на структурата като цяло намалява. Експертите препоръчват друга опция. Необходимо е да отрежете крайни блокове или тухли под подходящ ъгъл.



Разбира се, този подход изисква точност и точност. За да постигнете това, трябва първо да извършите маркирането. За целта в средата на бъдещата стена на фронтона се монтира дървена релса. От горната си част до краищата, опъващи шнурове. След това основната част от подпората се поставя и спира, като не достига до решетките за около един или два зидарски елемента. За укрепване на съпротивлението на зидарията се поставя специална подсилваща клетка на всеки четири реда. Тогава те правят един вид монтаж. С помощта на "сух" блок или тухла (т.е. без използване на решение) се изчертава линия, като се отчита дебелината на зидария. Тогава ъглите се нарязват с циркулярен трион или болгарка. Така ще се запълнят зидарията на цялата плоча. Решението на ръба не се запълва, а се изравнява.

По дългата страна на тавана често няма стени, а покривът е само на тавана. Но това е удобно само ако ъгълът на покрива е най-малко 45 градуса. В противен случай гредите са леко повдигнати, а за това се издига таванска стена. Ако височината му е до 0.8 м, тя може да бъде сгъната в тухлите и блоковете. Ако имате нужда от голяма височина, ще трябва да инсталирате допълнителни стоманобетонни стълбове, за да укрепите структурата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вятърни генератори силата на природата в услуга на човекаВятърни генератори силата на природата в услуга на човека
Газови топлинни генератори за отопление на въздухаГазови топлинни генератори за отопление на въздуха
Най-важното нещо за индустриалните генератори на димНай-важното нещо за индустриалните генератори на дим
Всичко, което искахте да знаете за генератора на триене на димВсичко, което искахте да знаете за генератора на триене на дим
Натоварване назначаване на специално оборудване в строителствотоНатоварване назначаване на специално оборудване в строителството
Предимства и характеристики на дизеловите генераториПредимства и характеристики на дизеловите генератори
Избор на машина за заваряванеИзбор на машина за заваряване
Видове дърводелциВидове дърводелци
Предимства и недостатъци на електроенергията и автомобилитеПредимства и недостатъци на електроенергията и автомобилите
Как да изберем вибратор за бетон?Как да изберем вибратор за бетон?
» » Стени и оградни конструкции на тавана
© 2021 BggeHat.com