Газов брояч g4

Газов брояч g4Газови м се използват за наблюдение и контрол на количеството на използвания газ, която показва неговата консумация от всички газови уреди (като печка кухня газ, бойлер, бойлер и т.н.). Индикациите за това трябва винаги да са в границите на установеното използване на газ, което съответства на определен размер газ метър.

При маркиране на броячите се изобразяват данните за първоначалното количество консумиран газ от измервателния уред. Следователно, преди избора, трябва да се предвиди каква е целта на придобиването. Трябва да му се даде достатъчно време, за да няма трудности в работата му.

За да направите това, трябва просто да изчислите средната консумация на газ, като добавите всички възможности за измерване, които можете да видите в паспорта на наличните газови артикули. Също така не забравяйте за наличностите около 25-30.

Описание на газовия уред g4

Броячи g4 служат за битови нужди, за целите на търговското газово счетоводство.

Към днешна дата доста популярни са мембрановите инструменти.

Чрез преместване на диафрагмите, когато самата разлика в налягането действително възниква и количеството на консумирания газ е зададено.

Газовият уред g4 е най-разпространеният тип домакински уред в многоетажни апартаменти, къщи. Често те се използват с няколко газови печки, газови колонки или с наличието на плоча и котел, но с ниска мощност на втория.

производство

В Русия броячите на тази извадка са представени както от местни, така и от чуждестранни производители. Най-популярните марки са Gallus (Украйна), SAMGAZ (Украйна), Elster (Словакия), Metrix (Полша).

Газомерите могат да се монтират не само в помещенията, но и по улиците. За тях се използват проби с вътрешен температурен контролер, което се обозначава с буквата "T" в името. С него и правилното измерване при различни температури.SAMGAZ (Украйна)

приложение

Битовият брояч g4 се произвежда съгласно специална документация, която е в съответствие с инсталациите на Европейския съюз за газ, които отговарят на международните метрологични изисквания за измервателните уреди.



Измервателят се използва за наблюдение на използваното гориво от въглеводородно гориво, използвано от определени наематели.

Тялото също така има специално покритие, което го предпазва от възможни въздействия.

Измервателят е оборудван със запушалки, които предпазват от навлизането на различни предмети в интериора. Отпред газовите уреди g4 съдържат информация за вида, максималния и минималния обем на измервания газ, серийния номер и страната, която го е произвела.

Характеристики на газомера g4

  • Времето, след което се изисква проверка на брояча, е от 7 до 8 години;
  • Периодът на използване е повече от 20 години;
  • Сегментът на чувствителност е не по-малък от 0,003 m³ / h;
  • Издръжливост на незаконния достъп;
  • Дългосрочната точност на показанията;
  • Тя е изработена от стоманена обвивка;
  • Капацитет на противотежестта на измервателя dm³: 1,2;
  • Работи при температури от ° C: minus 30 ... + 55;
  • Размери (дължина x ширина x височина), mm: 193 x 171 x 220.

Характеристики:

УдобстваКато се има предвид общата характеристика на газовия уред g4, тип мембрана, той също има някои разлики. На първо място, в производството, от дясната и от лявата страна има различни свързващи тръби, които се характеризират с различна централна дължина. Разстоянието от 110 мм е доста често.

Механичната промяна в обема на измерения газ над температурата в домакинския газмер g4 гарантира правилността и непрекъснатостта на привеждане на количеството обем на газ към стандартни показания. Също така е възможно да се събере информация за количеството използван газ на персонален компютър.

Работа на брояч g4

На първо място, всички задължения и инструкции за безопасността на газовото оборудване и измервателните уреди, включително и изцяло, са на потребителите на природен газ.

След инсталирането на измервателния уред принадлежи на потребителя, който трябва да следи безопасността му. Той трябва да е готов да отчете:

  • Работа на брояч g4Нарушения на уплътненията, индикатори на газомерите, излагане на силно магнитно поле, както и манипулации, които водят до намаляване на показанията;
  • Премахване на уплътнители на газови устройства;
  • Забрана да мине контролни услуги за доставките на газ към местата, където газовите уреди и м газ за измерване на брояч монтаж и демонтаж или газови метра, които пряко се отнасят до редовни инспекции.
  • Неспазване на други правила на тези изисквания

параметри g4 и оборудване

  • Първоначален отпадък: 4
  • Максимално количество отпадъци: 6
  • Минимални отпадъци: 0,04
  1. Стандартно оборудване:
  2. Counter g4.
  3. Всички необходими документи, паспортът на устройството, къде се намират данните на измервателния уред, кога и къде е извършена проверката, гаранциите на издаващото дружество.
  4. Опаковка, която съдържа информация за вида и вида на измервателния уред, контактите и координатите на предприятието, което произвежда устройството, всички необходими сертификати.
  5. Броячът се намира в кутията много удобно, с помощта на специален уплътнител, който не му дава възможност за повреда по време на транспортиране.

Благодарение на газовия уред g4, подобно на другите различни видове, вече е възможно да разберете какво плащате. При липса на метър, трябва да платите газ по тарифа за всички предписани в стаята, въпреки количеството на действително използваното количество газ. Разбира се, основното предимство е, че сега виждаме реално потребление на газ. Проучванията показват, че използването на електромера намалява месечните плащания с 40-50. Това не само ви позволява да запазите, но и да наблюдавате използването на газ.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да заменим газовия уредКак да заменим газовия уред
Замяна на газмер в частна къщаЗамяна на газмер в частна къща
Инсталиране на газомериИнсталиране на газомери
Колко газ консумира газов бойлер за един месец и за един час се изчисляваКолко газ консумира газов бойлер за един месец и за един час се изчислява
Най-добрият тип газмер за апартаментНай-добрият тип газмер за апартамент
Безплатна подмяна на газомерите с мит или реалностБезплатна подмяна на газомерите с мит или реалност
ЕлектромериЕлектромери
Плащания за газ на метърПлащания за газ на метър
Газомери за частни къщиГазомери за частни къщи
Регистриране на водомераРегистриране на водомера
» » Газов брояч g4
© 2021 BggeHat.com