Фалшив като елемент на декорация на пластмасовия прозорец

Декорирането на PVC дограма се използва, за да се промени драстично отварянето на прозореца. Поради това, пластмасови прозорци с фалшиво свързващо вещество ще бъдат оригинално решение на съвременния дизайн. Това е външно оформление под формата на декоративен профил, който е монтиран отстрани на улицата към стъклената единица. Продуктът има лепилна основа, с която да се фиксира.

Погрешно свързване често се използва при проектирането на къщи за къщи за балкони. Също така декорът се използва за подчертаване на елегантността на линиите на фасадните архитектурни структури. Продуктът изглежда страхотно на големи прозоречни конструкции или панорамни стъкла.

Fascia функция

Такива подложки могат да бъдат с различни ширини - 25, 27, 36 и 45 mm, което прави възможно създаването на пластмасови прозорци в различни архитектурни направления. Обикновено те се правят в класически или готически стил. Оформленията имат оригинален бял цвят, но могат да бъдат променени на сянка на профила.

На задната страна на оформлението има защитен филм, който се отстранява и се получава лепилна основа, благодарение на която е възможно да се създадат различни модели.

Стикерът на продуктите е изработен от готови пластмасови конструкции, които могат да бъдат декорирани симетрично от двете страни. Обикновено декорът е изработен от пластмаса. Пластмасовите външни оформления могат да бъдат инсталирани самостоятелно.

Предимства и недостатъци на прозорците с фалшива дупка

Фалшивата облицовка има много предимства:

• Универсалност;
• оригиналност на дизайна;
• Възможност за закрепване към завършени прозорци;
• Възможност за замяна на стари облицовки с нови продукти;
• Ламиниране в тона на профила на прозореца;
• Увеличаване на шумоизолационните свойства на изолационното стъкло;
• Увеличете якостта на прозоречната конструкция.

Можете да инсталирате falshreshing на пластмасови прозорци от различни видове и размери. Външните оформления визуално разделят отвора на прозореца в отделни сегменти, което му позволява да придобие изключителност. Собствениците на такива структури създават впечатлението, че живеят в историческа архитектурна структура. При съседите и минувачите обикновено се възхищават дизайните с невярно обвързване.
Основният недостатък на фалшивите подложки е способността им да натрупват прах или мръсотия, което е много трудно да се отървем особено от свързванията. Допълнителен недостатък на продукта се счита за краткотрайна конструкция. За разлика от вътрешните облицовки, външният декор може лесно да се повреди.

Видове фалшиви свързващи материали



По правило потребителите използват два вида декор върху PVC прозорците:

• Виена - това е външно свързване на облицовки, което има уплътнителен уплътнител. Този вариант обаче оказва неблагоприятно влияние върху топлоизолационните свойства на стъкленото устройство;

• Типични пластмасови капаци се предлагат в ширини от 18, 26 и 45 мм. Свързващите вещества са покрити с лак или са завършени с цветни филми.

Монтиране на falshresplets на прозорци в дома

Преди да инсталирате фалшивите наслоявания върху повърхността на изолационното стъкло, маркирането се извършва с помощта на маркер или молив. То трябва да бъде направено възможно най-точно, т.е. в пълно съответствие със скицата.

Закрепването на оформлението на прозореца с двоен стъклопакет трябва да бъде направено в следната последователност:

• В съответствие с маркировката фиктивни подложки се нарязват на парчета с остър нож, така че ръбовете са плоски и гладки;
• За точност на размерите режещите парчета трябва да бъдат прикрепени към маркировките на стъклото;
• След проверка на съответствието на размерите се отстранява защитно фолио;
• Пластмасовите ленти се закрепват към стъклото с лек натиск;
За да се осигури здравината на продукта, мястото на фугите на лентите трябва да се обработва със силиконов уплътнител. Трябва да се прилага така, че да не се оцветява стъклото.

Нагоре са описани стъпките за закрепване на фалшивата форма с обичайния модел. Но понякога собствениците на пластмасови прозорци имат желание да превърнат прозореца си в дизайнерски шедьовър, като използват сложни форми и линии. За да направите това, е по-добре да потърсите професионална помощ, защото производството на сложни скици изисква наличието на специален инструмент, висока точност и точност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасови прозорци с прозорецПластмасови прозорци с прозорец
Избор на цветни пластмасови прозорци нестандартно вътрешно решениеИзбор на цветни пластмасови прозорци нестандартно вътрешно решение
Инсталиране на дограма от пластмаса до ключИнсталиране на дограма от пластмаса до ключ
Използване на платна в дървена къща на пластмасови прозорциИзползване на платна в дървена къща на пластмасови прозорци
Пластмасови сводести прозорци неподражаем стил за селска къщаПластмасови сводести прозорци неподражаем стил за селска къща
Стилен дизайн на пластмасови прозорци, използвайки оформлениетоСтилен дизайн на пластмасови прозорци, използвайки оформлението
Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?
Бърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца pБърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца p
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Подмяна на перваза на прозорецаПодмяна на перваза на прозореца
» » Фалшив като елемент на декорация на пластмасовия прозорец
© 2021 BggeHat.com