Изграждане на беседка Етапи на строителство

Изграждаме беседка. Етапи на строителство

Всяко беседка е украсата на градината и основното място за почивка за цялото семейство. За тяхното изграждане можете да използвате дърво, ковано желязо, тухли или естествен камък. Те идват в различни форми: кръгли, правоъгълни, шест или осмоъгълни, със залепени стени или огради от ковано желязо.

С ръцете си можете да изградите класически дървен дъб, който може да бъде с различни форми и размери. По правило простите дървени беседки са доста лесни за производство, особено в случай на закупуване на завършени части, които остават да бъдат сглобени на място.



Етапи на строителство

  1. Необходимо е да маркирате района, на който ще бъде построена сградата. В местата за подкрепа установяваме клечки и очертаваме бъдещия бесед с въже.
  2. Инсталирайте опорите. Височината на колоните трябва да бъде около 3 м. Ако има метални опори, по-добре за фиксиране им в почвата е необходимо да се установи страничната скоба или доведено дете на тръбата профил. Ако беседката е напълно дървени, за създаването стълбовете трябва да се изкопае дупка, чиято дълбочина е 50-70 см. Почвата в дъното на кладенец уплътнена, лежерната голям камък или бетон се излива решение. Това трябва да се направи, така че подпората да не падне в почвата под тежестта на цялата структура. Долната част на дървения стълб трябва да се обработва с разтвори на антисептици или битум, за да се предпази от влага. За целите на най-точната вертикална инсталация на стелажите в процеса на използване на нивелираща или строителна линия. Разстоянието между колоната и земята е изпълнено с бетон, който се пробива на всеки 20 см. Стендове, разположени един срещу друг, са свързани един с друг с дъски, които впоследствие образуват тавана на градински беседка. За по-добро фиксиране на дъските върху подпорите е необходимо да се нарязват.
  3. Покривна инсталация. Първо трябва да инсталирате кранове, за инсталирането на които използвате греда от 50 до 70 мм. Те задължително трябва да бъдат еднакви. По принцип маркировката и монтажът на ребрата стъпала се появяват на земята. След това гредите са плътно опаковани с дъски и покрити с покрив.

Ако решите да инсталирате градина беседка в мястото, което е с твърда настилка, а след това в долната част на подкрепата, от която се нуждаете, за да прикрепите метални обувки, размери зависят от зоната на покритие. Ако е асфалт, тогава се нуждаете от обувка от 150 до 150 мм, а в случай на бетон покритие, след това от 100 до 100 мм.

Е, ако искате да създадете стилни и модерни пергола ще трябва да Bar крак 1100 mm и повече, които можете да намерите, като посетите logatask.ru. Има само качествен продукт на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Gazebo собствени версии на строителството на сгради за отдих на вилатаGazebo собствени версии на строителството на сгради за отдих на вилата
Метални павилиони с метални ръцеМетални павилиони с метални ръце
Арбат с огромно месо на огън по всяко време на годинатаАрбат с огромно месо на огън по всяко време на годината
Arbor за даване на собствените си ръце кой да избере и как да се изградиArbor за даване на собствените си ръце кой да избере и как да се изгради
Арбат на бар поставиха конструкция със собствените си ръцеАрбат на бар поставиха конструкция със собствените си ръце
Как да направите камина в беседка, практиката на изграждане на беседка и каминаКак да направите камина в беседка, практиката на изграждане на беседка и камина
Плюсове и минуси на колонни основиПлюсове и минуси на колонни основи
Функции на стоманен декор върху прозорци и видове защитни решеткиФункции на стоманен декор върху прозорци и видове защитни решетки
Озеленяване на вашия сайтОзеленяване на вашия сайт
Рустикални мебели за беседкаРустикални мебели за беседка
» » Изграждане на беседка Етапи на строителство
© 2021 BggeHat.com