Газов уред gf4

VC G4Едно от най-важните устройства, което често се използва за определяне на разхода на гориво при домашни условия. Различните устройства, които се използват за извършване на такива измервания, са многобройни и всички те имат значителни различия помежду си. В тази статия ще разгледаме по-отблизо газовия метър G4 от Elster.

Устройството и техническите характеристики на газовото устройство

Газовото устройство се състои от специално затворено помещение, в което са разположени камерни агрегати и измервателни камери. Техническите характеристики на продукта се определят директно от твърди центрове, които се свързват с механизма за разпределяне на газ и редуктора чрез лостове.

От своя страна трябва да се отбележи, че този механизъм съдържа няколко превключващи се клапани, управлявани от специални еластични мембрани. Газовият уред Elster G4 има специални клапани, които осигуряват нежен всмукване на гориво от камерите.

Газовият уред от дружеството Elster работи съгласно следния принцип. Когато горивото влезе в кухината на камерата от системата, една от камерите се напълни. Значително увеличение на обема в една от камерите води до факта, че газът започва да тече в друга камера и измества натрупания там газ чрез специален клапан. С този прост трансфер на гориво идва от една камера в друга и активира всмукателните и изпускателните клапани. Този процес се повтаря няколко пъти, така че газомерът g4 отчита разхода на гориво.VK G4 брояч

Техническите характеристики на газовия уред включват наличието на специален блокиращ елемент, който предотвратява обратното движение на механизма. Устройството показва показанията в кубични метри, чийто брой отразява разхода на гориво.

Устройството на газовия уред Vk g4 също така предполага наличието на специален биметален компонент с термични компенсационни свойства. Този компонент избягва неточности при отчитане на показания, които възникват при температура на горивото, различна от стандартните условия.

Газомер в g4 технически характеристики и отличителни черти

Устройството от фирмата Elster е създадено въз основа на класическата схема, която се оказа доста добре доказана. Една от основните отличителни белези на газовия уред, която ясно се отразява в неговия паспорт, е специален клапан.Газомер VK G4



Паспортът за газови уреди съдържа информация, че този елемент позволява да се получат най-точните показания и осигурява ниска чувствителност на устройството към влиянието на околната среда.

Паспортът за газовия уред g4 съдържа информация, че устройството не изисква поддръжка и е проектирано за дълъг срок на експлоатация. Освен това паспортът на газовия уред съдържа информация за датата на пускане на устройството и датата на последната проверка.

Заслужава да се отбележи, че ако паспортът в Elster съдържа информация, че проверката е била извършена преди повече от 3 години, трябва да се свържете с специалист по газификация.

Как да спрете газовия уред g4

Доста голям брой хора, които искат да спестят пари за сметки за комунални услуги, се чудят как да спрат газовия уред в G4? Струва си да се отбележи, че е доста трудно да се спре устройството от този вид.

Това се дължи на факта, че е невъзможно да се спрат дизайнерските характеристики. Подвижните диафрагми на устройството са изработени от синтетичен материал, който не позволява спирането му с помощта на магнити. Освен това спирането на продукта е изключително трудно и защото е оборудвано със специално устройство, което предотвратява хода на връщане.

Само такъв специален неодимов магнит може да спре такова устройство. За да спрете устройството, магнитът трябва да бъде поставен в областта на механизма с металните елементи. Въпреки това, индивидуалните варианти имат антимагнитна защита, така че не всяко устройство може да спира по този начин.

Счетоводните устройства от компанията Elster са едно от най-точните и модерни устройства. Използването на такива устройства позволява значително да се спести плащане на синьо гориво и да се извърши цялостно потребление на потреблението му.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Преглед на газомеритеПреглед на газомерите
Замяна на газмер в частна къщаЗамяна на газмер в частна къща
ЕлектромериЕлектромери
Газов брояч g4Газов брояч g4
Период на живот на газовия уредПериод на живот на газовия уред
Газомери за частни къщиГазомери за частни къщи
Газов пистолет за опънати таваниГазов пистолет за опънати тавани
Газов брояч с термокрекреторГазов брояч с термокрекретор
Проверка на газомеритеПроверка на газомерите
Електрически брояч с дистанционно управлениеЕлектрически брояч с дистанционно управление
» » Газов уред gf4
© 2021 BggeHat.com