Пълни разпределителни устройства

Пълен комутаторРазпределителното устройство е електрическа инсталация, състояща се от няколко части. Тя служи за приемане и по-нататъшно превключване на енергия от един тип. Обикновено устройствата се използват в електроцентрали (подстанции), служат като средство за осигуряване на разпределението на енергия в отрасли, центрове за данни, в нефтената промишленост, когато се пробиват кладенци и се извлича масло.

Един от подвидовете на електрическите разпределителни устройства е разпределителни, комплектни разпределителни устройства. Те представляват колекция от така наречените клетки - абсолютно еднакви помежду си блокове, направени под формата на шкафове, които са свързани чрез страничните стени заедно. В зависимост от напрежението на съдържанието вътрешното пълнене на клетката има различна изолация. За ниско напрежение това е солидна изолация, за средно до 35 kW - въздух. Всичко, което надхвърля 35 kW, е потопено в запечатана камера. Преди това за тези цели бяха използвани електрически газови камери - клетки, пълни със специален електротехнически газ. Устройства с такъв остарели метод на изолация все още могат да бъдат намерени за продажба при намаляването на ГИС.

Полето на приложение на пълните разпределителни устройства е широко, поради което доставката на разпределителни устройства се осъществява навсякъде. Най-често електроцентралите се използват за собствени нужди, тъй като те са по-компактни и по-лесни за транспортиране, отколкото други дистрибутори. Те се използват и в промишлеността, за да се гарантира разпределението на енергията между растенията и устройствата. Често те помагат да се осигури енергията от производството на петрол, включително и процеса на производство на нефт, да се нормализира работата на сондажни платформи.



KRU - сложно устройство, така че може да бъде демонтирано в отделни компоненти. Обикновено те включват превключващи устройства в различни количества, свързващи автобуси, движещи се между тях, шини, измервателни устройства, измервателни прибори, спомагателни устройства. Последните обикновено се представят с устройства за застраховка в случай на извънредни ситуации. Това са специални устройства за автоматизация и релейна защита. Между комутационни различни свойства се използват оборудването и схемата на изграждане на клетките (ядат основната верига), някои производители позволяват да ги правят индивидуално по желание на клиента, но по-често те са типични.

Статията е изготвена въз основа на материалите на сайта https://souzelectro.spb.ru/.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Генератор на принципа на работа на дизеловото горивоГенератор на принципа на работа на дизеловото гориво
Публикуване в къщата със собствени ръце на правилата за проектиране и инсталиранеПубликуване в къщата със собствени ръце на правилата за проектиране и инсталиране
Отоплително разпределение на колектораОтоплително разпределение на колектора
Еднофазен електромерЕднофазен електромер
Инсталиране на електромерИнсталиране на електромер
Приложението е лъскавоПриложението е лъскаво
Видове и приложения на тръбопроводитеВидове и приложения на тръбопроводите
Система за отопление на колектораСистема за отопление на колектора
Електрически работи в КиевЕлектрически работи в Киев
Полезен електронен търговец на електронен магазинПолезен електронен търговец на електронен магазин
» » Пълни разпределителни устройства
© 2021 BggeHat.com