Електрически работи в Киев

1

Електрически работи: етапи и последователност

Как да започнем електрическата работа в стаята? При проектирането на функционална електрическа схема, която показва местоположението на разпределителното табло, разположението на разпределението на потоците и текущата връзка.
След това старата система се демонтира със задължителното спазване на правилата за безопасност.

Първият етап на електрически работи в Киев - маркиране на окабеляването, след това - заглушаване на повърхностите и полагане на новия електрически кабел. Когато има розетки и кутии за свързване, се създават дупки за тяхното инсталиране. След това се инсталират разпределителни шкафове, електрически приемници, кутии.

Вторият етап на електромонтажни работи - това е директното инсталиране на електрически кабел на места, съгласно предварително обмислена схема. При инсталирането на система "топъл под" се използва кабел, който се управлява от термостата.



Електрически работи също включват свързването на много други необходими за дома инсталации и системи: интерком, аспиратори, аларми, телевизионни усилватели, звънене, системи за видеонаблюдение и др.
Особено внимание в процеса на електромонтажни работи, изисква свързването на мощни електрически уреди, като: вани с джакузи, перални машини, бойлери, отоплителни котли, електрически готварски печки. Всяка линия трябва да бъде оборудвана с автоматичен предпазител.
След инсталирането на електромера, всички точки на консумацията на електроенергия се насочват към него. След това се инсталират външни рамки и всички светлинни устройства са свързани.

Електромонтажни работи и техните характеристики

Електрически работи изискват знания и опит. Има в този вид работа, както във всеки друг, има свои собствени тънкости и характеристики:

1. Всички проводници са свързани в един кабел в кутиите за свързване, които са прикрепени към стената. Точката на свързване на проводниците задължително се изолира от лента;
2. Кейсове на електрически уреди (електрически печки, перални машини и др.) Са заземени;
3. Телевизионните, антенните и интернет кабелите са изолирани и поставени на дъното на стената или под таблото;
4. За да се избегнат смущения, електрическите и телевизионните кабели никога не се побират заедно;
5. Сумата на капацитета на всяка от системите за електрозахранване не трябва да надвишава 4 kW;
6. Разпределителни кутии, метри, контакти са разположени в зоната за достъп за предотвратяване и ремонт.

И най-ценният съвет: електрически работа в Киев се извършва само от специалисти, които са отговорни за качеството на извършената работа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталирането на електрическата инсталация в дървена къща се извършва при спазване на правилатаИнсталирането на електрическата инсталация в дървена къща се извършва при спазване на правилата
Електрическото подово отопление монтираме ефективна отоплителна система от себе си!Електрическото подово отопление монтираме ефективна отоплителна система от себе си!
Електрическа схема на електрическата инсталация в апартамента и частната къщаЕлектрическа схема на електрическата инсталация в апартамента и частната къща
Поставяме електрическия под плочката за подробни инструкции за монтажПоставяме електрическия под плочката за подробни инструкции за монтаж
Схема за топла връзка на подаСхема за топла връзка на пода
Полагане на топъл под стъпалото стъпка по стъпка от маркировката към замазкатаПолагане на топъл под стъпалото стъпка по стъпка от маркировката към замазката
Бързо нагревател за водаБързо нагревател за вода
За домашни електрически инсталацииЗа домашни електрически инсталации
Електрически работи в дървена къща.Електрически работи в дървена къща.
Проектиране на електрически кабелиПроектиране на електрически кабели
» » Електрически работи в Киев
© 2021 BggeHat.com