Приложението е лъскаво

Приложение на ASP и SHCHAP

Като правило, най-важният въпрос за всяко предприятие, производствено предприятие, голяма обществена сграда или просто жилищна сграда е създаването и поддръжката на операционна система за електрозахранване. Наистина никой от нас днес просто не може да направи без електричество и следователно, на първо място, винаги се предприемат мерки за провеждане на това съобщение. Важно е, че всички горепосочени обекти имат голям брой еднократни потребители, поради което инсталирането на електроенергийната мрежа трябва винаги да отчита този фактор. Особено се отнася до промишлени и промишлени предприятия. Факт е, че голям брой различни автоматизирани устройства и машини са концентрирани тук, които са напълно зависими от електричеството. В резултат на това дори най-малкото напрежение може да доведе до прекъсване на работата, различни видове аварии и дори спешни случаи. Ако в обществени съоръжения подобни ситуации могат да доведат до незначителни проблеми, които лесно могат да бъдат решени, тогава в предприятието всяка секунда ще се окаже значителна загуба. Всъщност поради тази причина на всички подобни обекти се прилагат входно-разпределителните устройства, които са предназначени за приемане и разпределение на електрическата енергия днес. Освен това важно предимство на това оборудване е, че той предпазва от претоварване и къси съединения. Като правило ASPs се придружават от прекъсвачи, които работят в случай на проблеми и заплахи.

Към същата категория устройства принадлежат и SHCHAP - табла за автоматично превключване. Целта на това оборудване е да превключи силата на електрическото оборудване и приоритетите на осветлението в случай на авария. По този начин и двете опции са насочени към избягване на проблеми с електроенергията и предотвратяване на извънредна ситуация. Струва си да се отбележи, че днес не е трудно да се закупи такова оборудване. Заедно с MSB, ABP и NKU, разпределителните и автоматичните разпределителни устройства са свободно достъпни и почти всеки може да ги купи. Напълно различно е инсталирането на това оборудване. Факт е, че инсталирането на устройствата за входящо разпределение и щитовете трябва да се извършва от лице, което има специална квалификация и има достъп до такива дейности. Самата инсталация трябва да бъде направена колкото е възможно по-правилно, така че в бъдеще да нямате проблеми с работата на ASP.



Като правило, първата стъпка е да изберете мястото, където ще се намира ASP, или друго оборудване. Изборът обикновено пада върху изхода на кабелите от подсилената дупка. Важно е дъските да бъдат разположени на височина най-малко 30 см от пода. Това се прави, така че е възможно лесно и безпроблемно да вкарате електрически кабели в щита. За да направите това, можете да инсталирате щит дори и на най-простите стойки, изработени от тухли. След това пробиваме четири отвора за закрепване в щита, след което правим маркировката и пробиваме същите дупки в стената. С помощта на котвени болтове закрепваме щита върху стената.

В бъдеще се събира асамблеята на ASU, първото нещо е да разглобявате кабелите с помощта на специални инструменти, да ги накарате да натискат и да ги монтирате в щита. След като всички кабели са на тяхно място, остава само инсталирането на електромери.

Пълният технологичен процес на монтиране на ASU е доста сложен и затова, ако нямате специални знания и умения, е по-добре да не се опитвате да инсталирате себе си. Освен това днес има много компании, които се занимават с инсталирането на такова оборудване, и затова е по-добре да поверим този въпрос на професионалисти. Така устройствата за разпределение на входа, както и комутационните табла са много важни елементи за всяко голямо съоръжение, в което са налице едновременно няколко консуматора на електричество.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Бойлери за битови газове за промишлена употребаБойлери за битови газове за промишлена употреба
Класификация на местните съоръжения за третиранеКласификация на местните съоръжения за третиране
Промишлени отпадъчни води, както и лечениетоПромишлени отпадъчни води, както и лечението
Характеристики на поддръжката и експлоатацията на сградитеХарактеристики на поддръжката и експлоатацията на сградите
Спестяването на енергия е от значение за всичкиСпестяването на енергия е от значение за всички
Провеждане и ремонт на електрическата мрежа в апартаментаПровеждане и ремонт на електрическата мрежа в апартамента
Как правилно да управлявате сграда или сградаКак правилно да управлявате сграда или сграда
Поддържане на функциите на системата за захранванеПоддържане на функциите на системата за захранване
Промишлени характеристики на настилката и свойстватаПромишлени характеристики на настилката и свойствата
Преглед поведениеПреглед поведение
» » Приложението е лъскаво
© 2021 BggeHat.com