Какъв е топлинният под, неговите предимства и недостатъци?

Floor Heat Plus

Появата на най-новите уникални технологии, които се използват днес за подреждането на жилищните помещения, се дължи не само на факта, че човек се стреми да живее удобно, красиво и удобно. Друга причина е повишаването на цените на енергийните превозвачи, без което за съжаление не е възможно да се управлява. Това е продиктувано от създаването на такава система като топлата подгряваща топлина плюс.

Няколко думи за производителите и техните продукти

Изобретателите и сега производителите на тази новост са служителите на южнокорейската компания Seggi Century Co Ltd. Знаете ли какво е уникалността на тяхното изобретение? Говорете за всички достойни характеристики ние не трябва, ще отбележим само един фактор - отоплителна система плюс удари купят дори и в Япония, където местните производители огромно количество, и тази страна няма да позволи на нейния пазар на продуктите от други страни. Ето за вас и критерия за качество.

Необходимо е да се отдаде почит на южнокорейските продукти и високите им технически характеристики, които се потвърждават от дългия експлоатационен живот и индекса за висока ефективност. И в сърцето на всичко са най-новите разработки и високият професионализъм на персонала. Не забравяйте за използваните технологии и оборудване.

Системата за топло подово отопление плюс се отнася до категорията на отоплението с инфрачервен топлоизточник. Много хора вече вече знаят, че това са специално изработени филмови рогозки, които се полагат под подовата настилка и действат на принципа на инфрачервеното лъчение. Марката или марката Heat Plus е цяла гама от инфрачервени нагреватели, където има различни видове отопляеми подове (80-450 W) и типове проектиране. Тук можете да добавите различни сродни материали. Например, топлоотразяващ субстрат с различен индекс на дебелината.

Съвсем наскоро компанията предложи нов модел, който се нарича топлинна енергия. Това е изключителен отоплителен уред, който може да отоплява цели спортни площадки, паркинги и земеделска земя. Този мощен нагревател има десетократно защита. Той не се интересува от високата концентрация на влажност и лесно се справя с водата.

Всеки, който вече е имал възможност да изпробва топъл удар, знае колко печеливш е. Защото в сравнение с отоплителния кабел спестява консумация на електрически ток до 20. Тук добавяме достатъчно голям гаранционен срок и висока износоустойчивост, което не позволява да се страхуваме от механично влияние. И ако дори един от обектите не успее, топлината плюс ще продължи да работи.

Схема на инсталиране и характеристики на процеса

Термичен филм, непрекъснат

Непрекъснато филмче

Няма разлика от инсталирането на инфрачервена топлинна подова топлина плюс от други марки. Все пак без никакви промени и допълнения. И все пак ние трябва да се занимаваме със самата схема и да привлечем вниманието ви към някои нюанси.

Няма да опишем подробно целия процес на редактиране, но ще покажем всичко схематично:

  • На първо място, подготовката на пода се извършва. Тя трябва да бъде гладка, чиста и издръжлива. Това означава, че първо трябва да проведете всички необходими строителни операции. Подготовка на самия под и необходимите инструменти за този случай.
  • Определя местоположението на термостата. Обикновено той е инсталиран на стена близо до източника на електрически ток. Моля, обърнете внимание, че това устройство не трябва да влияе на нищо - нито на топлина от пода, нито на пряка слънчева светлина, нито на течения. Необходимо е да се определи схемата за полагане на елементите на топъл под, точно изчисляване на консумацията на енергия, изготвяне на електрическа верига. Всичко това се прави на хартия.
  • При избора на термостат е необходимо да се използват препоръките на специалистите и производителя, където е посочено, че мощността на устройството трябва да бъде 20 повече от максималната мощност на топъл под. В случай, че мощността на инфрачервените нагревателни филми надвишава мощността на термостата, инсталирайте 2 или 3 такива устройства в една верига.

Всъщност, този вид топло подове е многослойна конструкция, която включва различни материали. Ако разгледаме инсталирането на топлина плюс върху конкретна основа и се броим от нея, тогава можем да разпределим слоевете по следния начин:

Затопляне на балкона

Топло, практично, бързо

  • Бетонни подове.
  • Топлоизолация от Heat Plus.
  • Самият филм.
  • Заземен слой от същия производител.
  • Топлоразпределящ елемент.
  • Материал за довършителни работи.

Както можете да видите, слоевете и материалите не са толкова малко. Този модел на разпределение на материалите, тяхната точна съответствие с целта е гаранция за качеството на резултата. Но има и други изисквания, които се отнасят и за инсталирането на други марки, защото е почти същият процес. Обръщаме вниманието Ви към следното. Филмът се полага на секции, лентите се съединяват и не се припокриват - строго се забранява. Необходимо е да се изолират контактите, температурният датчик е правилно инсталиран - монтиран е на пода, цялата електрическа верига, включително термостата, е правилно свързана.

Моля, обърнете внимание! Ако филмът Heat Plus трябва да се полага във влажни помещения, препоръчва се усилена хидроизолация.

Заключение по темата

Най-новите технологии все повече проникват в нашето ежедневие. Да ги използваш днес е голям успех. Много потребители се оплакват, че всички тези разработки не са на разположение на обикновения човек на улицата поради високата цена. Вероятно, така е, но не всички вземат под внимание факта, че новостите са възможност да спестите доста скъпи неща. Например, когато става въпрос за отопление, основната цел е да се постигнат комфортни условия на живот и да се плащат възможно най-малко. Системата Heat Plus осигурява такава възможност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избереНай-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере
Оценка на най-добрите пластмасови прозорци в МоскваОценка на най-добрите пластмасови прозорци в Москва
Селска къща и опции за отоплениеСелска къща и опции за отопление
Септик ГуаноСептик Гуано
Модерни офис мебелиМодерни офис мебели
Отоплителни системи на селска къщаОтоплителни системи на селска къща
Видове системи за отопление на къщиВидове системи за отопление на къщи
Подът от девиПодът от деви
Класификация на отоплителните котли и характеристики на тяхното използванеКласификация на отоплителните котли и характеристики на тяхното използване
Местна база за лечение в частна къщаМестна база за лечение в частна къща
» » Какъв е топлинният под, неговите предимства и недостатъци?
© 2021 BggeHat.com