Недостатъци на опъвам тавани, нека да разберем

Преди да купите скъп продукт, обичайно е да изучавате неговите характеристики и присъщите му предимства и недостатъци. Същото важи и за строителни и довършителни материали за ремонт на подове. Една от възможностите за тяхното проектиране са опънати тавани: недостатъците и предимствата на такива проекти трябва да бъдат известни, за да не съжалявате за направения избор. На първо място, потребителите се интересуват от въпроса за екологосъобразността на използваните материали и тяхното въздействие върху човешкото здраве.
опъвам тавани в кухнята недостатъци

Помислете за недостатъците на опъна таван

(. Виж снимка) Дизайн на окачени тавани, е както следва: плат, често пришити от няколко сегмента на PVC винил или плат безпроблемно, обезпечени върху метална алуминий или пластмаса франзела (профил) при базовата тавана на помещението. От материала на тъканта на производство е не само външния вид, но също така и метода на монтаж, таваните на мнения имат различни недостатъци, в зависимост от вида им. Освен това има и проблеми, свързани с тяхната работа.
Без зависимост, от това, което се прави опънати тавани - изработени от плат или PVC филми - те имат общи недостатъци, сред които високата цена е основната. Но те служат за дълъг период от време, не е нужно да бъдат поправяни. Вярно е, че хората, които предпочитат периодично да променят интериора и да не търпят постоянство, дълъг период на експлоатация не е предимство, което трябва да се обърне внимание.
Опънати тавани, направени от PVC дефекти, според потребителите, имат следното:
  • Мрежите са изработени от тънък филм от поливинил хлорид. Всъщност дебелина причините размишляват над структурата на здравина и надеждност таван, но в действителност могат да увредят само острието с остър предмет, като, например, коледно дърво или на върха на ски пръчка. Ако това се случи, повърхността на тавана е непоправимо повредена.
  • Работата на опъвания таван е възможна при определен температурен режим (по-подробно: "Опънати тавани: работна температура"). Ако стаята не се отоплява през зимата, той не е зададен, защото тя започва да се справи, и при производството на материала става чуплива. PVC филм при високи температури се протегна и понякога се топи. Ясно е, че такива високи температури в жилищен район не се случи, но вградено осветление с нажежаема жичка увреди тъканта. за да се избегнат проблеми, трябва да изпълни препоръките по отношение на ограниченията за силата и вида на осветление за квадрат нощ potolkov-

    опънати тавани от PVC недостатъци
  • наличието на видими шевове (както на снимката) при декориране на големи площи на района - са недостатъци на опънати тавани в апартамент или офис. За съжаление, без това не е възможно да се направи, особено този проблем се отнася за огледални и гланцови повърхности, където те са по-забележими,




    опънати тавани
  • сложността на инсталационния процес на лентите от тънък слой, което се обяснява с необходимостта от привличане на специалисти за извършване на такава работа, защото това изисква умения и специално оборудване. На първо място, необходимо е правилно да отрежете материала въз основа на свойствата на PVC фолиото, в противен случай е невъзможно да се създаде равна повърхност;
  • домакините в чиито апартаменти са инсталирани опънати тавани в кухнята недостатъци ги виждат в неудобството на измиване на повърхността на платната - сажди от тях изпрани с трудност, тъй като филмът е тънка и не позволява да се положат необходимите усилия, и не можете да използвате почистващи грижи (вж. Как да се измие опъвам тавани).
Независимо от наличието на ласкателни отзиви, недостатъците на опънатите тавани на тъканите карат човек да мисли за целесъобразността да ги инсталира. Този тип плат не притежава толкова разнообразни цветови решения и текстури, колкото PVC филм. Отказването на тавани на тъкани не е необходимо, ако искате да създадете светъл интериор, те могат да бъдат боядисани след инсталирането (прочетете:Плат за тавана в апартамента").
Значителен недостатък на тези таванни конструкции е нестабилността от тежки течове, организирана от страна на съседите, живеещи на върха - тъканта не е в състояние да задържи големи обеми вода. Възстановяването на тавана на тапицерията след такова бедствие е малко вероятно да успее.
недостатъци на опънати тавани за тъкани
Ако водата не е толкова много, след изтичането му таванът ще изглежда все още привлекателен.
Процесът на източване на водата е показан във видеото:

Нейната кърпа не може да се измие с помощта на препарати - може да се избърше със суха или леко влажна кърпа.
Тези потребители, които желаят да инсталират таван от сатен, имат своите недостатъци: произвежда се главно в три нюанса - бял, кремав и млечен, а материалът за производство е само 0,2 милиметра и няма да бъде трудно да го повредите.
Знаейки плюсовете и минусите на този или онзи начин за декориране на тавана, изборът е по-лесен. Що се отнася до недостатъците, те винаги и навсякъде - нищо не е перфектно. Прочетете повече: "Арт печат върху опънати тавани: какво да търсите".
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Простри тавани плюсове и минуси, че си струва да се разгледаПростри тавани плюсове и минуси, че си струва да се разгледа
Платно за опъвам таван, който е по-добре - филм или платПлатно за опъвам таван, който е по-добре - филм или плат
Простри тавани и недостатъциПростри тавани и недостатъци
Как да инсталираме опънати таваниКак да инсталираме опънати тавани
Какви опънати тавани са по-добре плат или PVCКакви опънати тавани са по-добре плат или PVC
Как да изберем екологични опънати таваниКак да изберем екологични опънати тавани
Простри тавани тип PVC и примери за употребаПростри тавани тип PVC и примери за употреба
Stretch таван - плат или PVC, което е по-добреStretch таван - плат или PVC, което е по-добре
Как да инсталирате технологии за окачени тавани технологияКак да инсталирате технологии за окачени тавани технология
Окачен или опънат таван за и противОкачен или опънат таван за и против
» » Недостатъци на опъвам тавани, нека да разберем
© 2021 BggeHat.com