Инфрачервена сауна със собствени ръце

Насладете се на прекрасно здраве - сега е най-популярен за човек. Как да постигнем отлично здраве заедно със съществуващите негативни влияния, които често просто не можем да премахнем замърсения въздух, лошата храна, вредните навици. Има изход - инфрачервена сауна със собствени ръце в апартамента. Няма нищо трудно в самоусъвършенстването на такъв елемент у дома, защото за да се създаде, е необходимо само да се научат някои основни положения на настоящата инсталация. Качествена почивка, която лесно можете да си осигурите само в случай, че всички приложни работи се извършват правилно. Кой не иска да получи прекрасно настроение и вкусно здравословно състояние?

Трябва ли IP в собствената си къща, в апартамента ми?

Трябва ли IP в собствената си къща, в апартамента ми?

Не всеки ще бъде в състояние напълно да отговори на такъв прост въпрос и това, преди всичко, невежеството за такъв положителен продукт като ПР. Който и само сви рамене на такъв въпрос. Това са само онези хора, които са свикнали да посещават сауна, не могат да останат безразлични към такова великолепно начинание. Много често хората се сблъскват с такива неотложни въпроси, когато отдалечено място в сауна трябва да бъде прехвърлено и прехвърлено. Ето защо в нашия активен живот за мнозина има такъв въпрос, как можете да организирате такива полезни и приятни процедури в собственото си гнездо на комфорт и топлина. Сега можете спокойно да комбинирате работния график и да посетите сауната, тъй като сауната е винаги под ръка.

Днес, инфрачервена сауна със собствените си ръце е стимул да се върнете на домашните стени възможно най-бързо.

Разбира се, цената на такива сауни оставя много да се желае, въпреки че на пазара и много от тях са представени, не всеки ще се забавлява. Това е точно такава висока цена не е извинение да се разстроиш. Сега сауна със собствените си ръце не е приказка, а реалност.

Предимства на инфрачервения сауна

Предимства на инфрачервения сауна

Изобилието от предимства просто не ви позволява да назовете всичко наведнъж, само най-значимите предимства от IR сауната в списъка:

IR инфрачервена сауна не може да изгори човек, защото всички елементи, които се загряват в такъв продукт, се държат строго вътре в самата стена от кабината;

Съществува и икономия на електрическа енергия, която не може да се отдаде на предимствата на такъв приятн продукт;

Процедурите не причиняват никакви усложнения, а посещение на такива прости и приятни сауни може дори да е човек с различни заболявания и те няма да му навредят. Тук всичко, преди всичко, е, че такава сауна има само лек начин на затопляне на вълните и затова не може да повлияе на здравето на човека.

Инсталирайте сауни врати в такава сауна просто не е необходимо, защото те са подходящи и прости конвенционални врати от типа на интериорни врати;

Всеки материал тук се оказва приложим за външна декорация. Тя може да бъде:

  • ламинат;
  • панелни стени;
  • шперплат.

Важно е да не се създават пукнатини и е важно сауната да се нагрява леко.

Продукти за сауна

Продукти за сауна

Ясно е, че закупуването на оборудване за сауна не е евтино. Дори сауна със собствените си ръце ще бъде доста скъпа. Това е, което трябва да купите, когато решите да създадете сауна у дома, полезни елементи:

  • панел;
  • рамка;
  • стандартни заготовки.

кадър

кадър

Тази опция е готова да задоволи с цените си, тъй като почти всеки може да си го позволи. Това е само да се събере такава рамка, navryadli, ще бъде лесно, тъй като тук вече е необходимо да персонализирате всеки елемент и строго по размер. Такава конструкция не е получила правилното разпространение само по тази причина.

Стандартни заготовки

Стандартни заготовки

Сауната е направена от стандартни преформи, рядко се инсталира в такива затворени пространства. Доста често такъв вид се поставя на откритата територия на някаква крайградска зона. Този тип регистриране се състои от трупи или греди. Това е, за да се гарантира, че дизайнът е с повишена якост, използвайте принципа на свързване на зъбния канал. Винаги с помощта на канали и болтове следва закрепването на короните. Дебелината зависи и се избира в зависимост от температурата на околната среда.

панели

панели

Сауна на този вид материал е доста издръжлив създаване и предимства на този вариант е, че не може просто да се лесно да събира сауна със собствените си ръце, но и извършени на анализ на нуждите на крайния структурата на лека работа демонтаж ви позволява да преместите продукт от едно място на друго, а без да се прилага свръх-силен удар. Връзката тук е осигурена по начин, сходен със стандартните предформи на технологията за свързване и свързване. Представете си в такива материални и специални канали в стените, благодарение на които е лесно и лесно да поставите необходимия кабел.



Лесно е да инсталирате този тип строителство директно във вашия апартамент. И панелите за създаване на такъв лесен за потребителя дизайн съществуват в различни размери и от по-малки детайли до части в цялата стена. Това със сигурност е удобно: ако имате нужда от продукти във вашия собствен апартамент, лесно можете да вземете по-малки детайли и просто да създадете хубав дизайн само за секунди. Ако е предвидено такова споразумение за голяма сграда, също така е без съмнение, че е възможно лесно да създавате, защото особено за тези вече налични в търговската мрежа на специални елементи в стената, така че те да ви помогне, за да направи работата по-бързо и без да се намалява качеството на крайния резултат.

Материал за сауна

Материал за сауна

Заедно изграждаме сауна със собствени ръце и готовите проекти са готови да ни помогнат на всяка крачка.

Ето какви материали е по-добре да се вземат за тази работа? Ето списък на материали, дървесни видове, които често се използват за такива продукти:

  • липа;
  • кедър;
  • елша.

И изберете от такъв списък помага не само вкусови предпочитания, но и финансови възможности на човек. Прочетете повече за всеки тип дървесина по-долу:

Лайм дърво - приема малък брой възли, мирише доста приятно. В същото време дървото е лесна за работа и има плюс и красив външен вид.

Сибирски кедър - има високи антибактериални свойства, отличава се с богата и приятна миризма, с красива текстура и цвят.

Кедър канадски - Леко надценена цена, хубава текстура, елегантен цвят.

трепетлика - има най-ниската цена от всички представени породи, но качествата му са доста подобни на липидата.

елша - различен от другите високи нива на устойчивост на деформация само ниска твърдост и ниска устойчивост на гъбички, примамлив тънък и достатъчно хомогенни структура радва.

вентилация

вентилация

Що се отнася до вентилацията на такъв продукт, просто е, че има просто излишък, защото по време на процедурата в този вид сауна няма образуване на високи температури и пара. В този случай е лесно да се създаде малък отвор, който лесно ще регулира специалния вентил, за да се отвори и затвори вътре в самата кабина. Възможно е и въобще да не се създава такава дупка, а периодично да се следва, че излъчването на сауната се осъществява не във времето на нейното несвързано състояние.

Технология на инсталиране

Технология на инсталиране

Дизайн: вътре в кабината могат да се намират или лекомислени, или съседни, както и комбинацията от тях. Много често изчисляването на местата е направено по такъв начин, че в кабината има приблизително такова местоположение: две места и една лежаща. Има много варианти на местоположение. Също така, заслужава да се изчисли колко хора ще са предназначени за сауната. Ако сауната е в апартамента, то е най-приемливо да го направите за един човек, а не за тълпата, но можете да създадете пари за много хора наведнъж.

Място за избор: важно е да изберете удобно място, където няма да има трудности при свързването към кабелите и комуникациите. Хармонично се вписва в мястото, разположено срещу прозореца, ще бъде осигурена игра на цвят, а естетиката винаги ще е на върха.

Комуникации: тази опция изисква издърпване на водоснабдителната и канализационната система или просто създаване на директен изход на открито. И последният вариант осигурява добра вентилация и достъп до чист въздух.

Басейн или мечта

Басейн или мечта

Всъщност можете да създадете басейн, но само ако живеете на приземния етаж или в частна къща. Рискът да направите нещо нередно и малки грешки в създаването на басейн на втория и следващия етаж може неблагоприятно да засегне съседите и просто да получите голям наводнение. Единственият вариант за такъв случай може да бъде само дървени шрифтове, практични и просто евтини. Важно е това да е напълно безопасно за съседите.

Управлението винаги е удобно, а ако става въпрос за сауна, то е от полза и за здравето. Правенето на сауна в апартамента ви е реално. Нови и силни инфрачервени сауни могат да се използват абсолютно за всички хора. За да получите сега такива приятни процедури е възможно в стените на собствената къща и не е необходимо да се прехвърлят няколко пъти процедурите, полезни за собственото здраве. Всичко, от което се нуждаете, е просто да се върнете у дома от работа и ще бъдете посрещнати от сауна и добре за тялото. Не е ли това сънят на съвременния човек?

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Хамам в апартамента създаваме турска парна баня у домаХамам в апартамента създаваме турска парна баня у дома
Запознаване с полуготови пушениЗапознаване с полуготови пушени
Оформлението на къщата е 6x8 със сауна и сауна за добра почивкаОформлението на къщата е 6x8 със сауна и сауна за добра почивка
Комбинирани отоплителни котлиКомбинирани отоплителни котли
Онлайн хазарт удобна почивка по всяко време на деняОнлайн хазарт удобна почивка по всяко време на деня
Оформлението на едноетажна къща е от 8 до 8Оформлението на едноетажна къща е от 8 до 8
Как правилно да оборудвате апартамента си, няколко съветаКак правилно да оборудвате апартамента си, няколко съвета
Открити орнаменти върху градинатаОткрити орнаменти върху градината
Как да подготвим правилно къщата?Как да подготвим правилно къщата?
Време е да направите ремонт в апартамента.Време е да направите ремонт в апартамента.
» » Инфрачервена сауна със собствени ръце
© 2021 BggeHat.com