Начало Декор

Същият интериор е постепенно скучен и искате да освежите по някакъв начин ситуацията, но грандиозни ремонти с пренареждане на мебели или прехвърляне на мостове струват много. Всичко това принуждава собствениците да търсят по-достъпни решения и нови идеи за домашен декор, които са лесни за изпълнение без помощта на специалисти и строителни екипи. В тази статия ще разгледаме малко този въпрос и ще дадем някои съвети как да подобрите живота си с помощта на най-простите техники за проектиране, които не изискват големи инвестиции.

С подвижен интериор животът ви може да се промени. Ново настроение, нови виждания, нови възможности.

Промяна на интериора!

Промяна на интериора!

Така че, един ден се огледахте и почувствахте спешната нужда да промените нещо в дома ви.

Не подреждайте обзавеждането, не променяйте завесите, не поставяйте отново тапета. Не, това не е така! Искам да направя някаква творческа новост в атмосферата на жилищното настаняване, да променя настроението на къщата, да го превърна в празник. И, разбира се, имаше идея да се направи с помощта на занаятите за декор. Но понякога картината в главата ми е съставена, но не мога да обясня дали няма пари за дизайнера, или просто искам да украсявам къщата със собствените си ръце. С помощта на такива занаяти наистина можете да промените интериора, да донесете индивидуалност и творчество. Идеи за актуализиране на интериора на много, всичко зависи от широчината на обхвата, наличието на средства и свободното време. Например, на стената се появи обичайната картина, а стаята вече гледаше по нов начин. И вие можете да започнете превъплъщението на тази стая от тази картина, въображението ще играе роля тук.

Къщата. Декор. дизайн

Къщата. Декор. дизайн

"Моята къща е моята крепост". Искам да чувствам в къщата си не само защита, но и комфорт, спокойствие и спокойствие. За да направите това, не забравяйте, че вие ​​сами можете да направите за вашия дом интересен декоративен плавателен съд. Така че направете малко от себе си. Тук вашите интересни идеи за декориране на къщата със собствените си ръце ще бъдат полезни.

Разбира се, можете да поканите дизайнер, да опитате да рисувате и да обяснявате какво и как искате да промените. Но не всички резултати задоволяват, може би не толкова обяснено, може би специалистът не разбира, използван е друг материал или дизайнерът може да види резултата по свой начин. Или може би просто няма пари за такива услуги.

Друго нещо за промените в дизайна, които сте започнали сами. Пред очите ви е идея и може би резултатът. Знаеш какво искаш и как трябва да се развие. В този процес разбирате какво да промените, материал, цвят и понякога самата идея. Контролирайте разходите и времето си.

Откъде да вдъхновявате

Откъде да вдъхновявате

Посещавайки изложби, музеи, театри или просто се наслаждавате на разходка в парка, има опция, която ще ви има неустоимо чувство за създаване. И е реалистично да започнете да въплъщавате вашите идеи във вашия дом. Пътуването до материалите в сградата на магазина ще доведе до много повече идеи за декор. Там пред очите ви ще се отворят нови предмети и материали за правене на занаяти със собствените ви ръце.

Опитайте се първо да пренаредите обзавеждането. Така ще дойде едно разбиране, което не ви е удобно и какво искате да промените. Например, в близост до прозореца се отвори повече място или имаше място на стената и искахте да направите нов елемент там. Празен парцел на стената може да бъде украсен с оригинална рисунка или антично огледало. В резултат на това ще искате да промените мебелите за цялостност на интериора. Мебелите не е необходимо да се променят, по-добре е да се мисли как да се трансформира вече на разположение. Кабинетът или бюфетът могат да бъдат направени със специални материали, като се използва определена техника.

Впечатляващо зониране на приемането. Влизате в офиса на дизайна, който съвпада със стила на средата на миналия век, от хола, където се изпълнява модерна идея за дизайн.

Странно пътешествие от настоящето до миналото и обратно.

Когато е по-добре да промените интериора

Когато е по-добре да промените интериора

Основен ремонт - най-успешното време за смяна на интериора. В къщата има само голи стени, прозорци и врати. Има възможност да погледнете всичко с нов стил, нищо не се свързва със старите неща. Остава да затворите очите си и да си представите как всичко ще се грижи за успешното внедряване на вашата идея.

Ако вдъхновението не дойде, то с първите стъпки на поетите ангажименти, то непременно ще се появи. Факт е, че голите стени веднага ще дадат всички дефекти в дизайна и истинския размер. Тогава идеите на интериора ще започнат да се появяват и първите скици на декорните елементи.

В "голи" форма, жилището ще отвори всички неща, които дотогава скриха килими, полилеи и други мебели. Ще бъде съставена ясна картина на всички проблемни области. Например, много тясна стая, или ниски тавани, лошо осветление, местоположението на вратите. И тогава трябва да вземете под внимание всички предимства и недостатъци, за да изберете правилния стил и по този начин ремонтните материали и подходящите мебели.

Идеи и стил

Идеи и стил

В случаите, когато няма време за ремонт, няма средства или има опасения да не се ремонтира ремонта, обмислете възможностите за местна декорация.

Ето някои идеи за декорация на къщата със собствените си ръце

Премахваме завесите или покривалото или и двете, и ги подрязваме с парцали, ресни или мъниста. Покривалата за покривки също могат да преминат през процеса на обновяване. Бродерията винаги изглежда добре за такива неща.



Получаваме интересни снимки или тематични карти. Можете също да комбинирате. Украсяваме стената по обичайния начин или я поставяме в рамки. Хаотично, диагонално, кръгът ще дойде до главата. Като опция можете да разгледате поставянето на снимки на мебели. Помислете за създаването на щанда. Прозоречни рамки или стари интериорни врати в това ще ви помогнат.

украса

украса

Имаше нужда от ремонт в стаята, но нямаше възможност. В този случай можем да използваме местна декорация. Старите и избледнели тапети могат да бъдат възстановени с карта, затваряйки най-повредените места.

Можете да промените картата с времето. Да кажем, че географското гребло е преодоляно от политическото. Благодарение на тези промени, можете не само да скриете недостатъците на тапетите, но и да подобрите познанията си по география.

Списания и вестници ще бъдат безценни при решаването на проблема с боядисването на тавана. Изрежете изображения, различни размери и форми и ги лепете хаотично на тавана. Получете информационния кабинен ефект. Лъжата ще се счита, може да добави нещо, ако желае.

В някои случаи стаята може да украси стара чугунена батерия. За да направите това, трябва да се почисти, пясък, боядисани с лъскава черна боя и лакирани. Такъв елемент на творчество няма да бъде за всички, които харесват, но някой ще настоява за създаването и прилагането на нови идеи.

мебели

мебели

Добра идея може да бъде актуализирането на мебелите. Сменете тапицерията на столовете, сменете столовете на столовете и капака на дивана - и стаята веднага ще се трансформира. Техниката на тъкане се използва за декориране на кухненски столове, много печеливша възможност. Изглежда, че те са нови.

В стария класически стил декорът на дървена къща ще спечели сърцата на всеки ценител. Една къща извън града или в дача, украсена по този стил, няма да ви оставя безразлична. Можете да вземете кожа или друг материал по Ваша преценка и да я замените с износено тапицерия на дивана или дивана. Покрийте цялата дървена повърхност с декоративен лак с ефект на стареене. Добавете грамофон и самавар, а интериорът ще бъде просто изключителен.

Е, за любителите на люлеещите се столове, има добра идея. Вземете стар стол или стол, поставете дървените арки на него и столът е готов. За по-голяма креативност го закачете на скоба, закрепена към тавана. Ще бъде много необичайно.

Ваканционни идеи за вашата къща

Ваканционни идеи за вашата къща

В навечерието на празниците наистина искам да приспособя обичайната ситуация в моя дом.

Тематичният декор в такива случаи е абсолютно необходим. Ще приложим нашата изобретателност в зависимост от темата на празника.

В Нова година със собствените си ръце, боя прозорците с образи на Snow Maiden, snowmen, Дядо Коледа, и коледни елхи. И вие можете да извлечете магически истории, да изрежете снежинките от салфетки и да ги поръсите със зъби. Цялата фамилия се опитва да лепи хартия венец. Този урок все пак може да се превърне в конкурс за деца, които ще се придържат и ще спечелят. Всички идеи могат да бъдат реализирани с помощта на импровизирани материали и без допълнителни разходи.

Великденският празник ще бъде украсен с pysanka и други тематични декори. На Валентин, топките, картите със сърца и цветя ще бъдат полезни. Добави романтика този ден ще помогне ароматизирани свещи. И, разбира се, Хелоуин. Тук като цяло можете да ускорите, ако имате само време и материали. Първият - жакардовата глава на "Фенера Джак", приготвени екстракти под формата на мумии и черепи, боядисани прозорци по злината, и не забравяйте за ужасните костюми.

Занаятите със собствени ръце

Занаятите със собствени ръце

Всички декорации и декоративни елементи със собствени ръце за къщата могат лесно да бъдат направени от импровизирани материали. Наклони вилица или лъжица и получиха необикновени куки. Някой ще хареса идеята да направи абажур от ръба на колелото от велосипеда. Сложно zadekorirovat и полилей е готов.

Ракла от пластмасови кутии, прости и креативни. Ракита цветя и листа ще се превърне в прекрасна декорация за рамки за снимки и картини. Такъв декор ще бъде за любителите на хора, които предпочитат да работят с естествени материали. Оригиналът може да се превърне в най-обикновената ваза. Първо, увеличаваме обемите с помощта на кърпа или плик, след това се затягаме с низ, въже или колан. Сега добавяме декоративни елементи - мъниста, копчета, черупки, мъниста. Ще бъде интересно да поставите с зърнени или кафе на зърна. Можете да лепете с лепило.

За онези, които обичат прости и изискани, също имат идеи. Например, една крушка изгаря във ваза за красиво цвете. Много внимателно извадете ядрото от крушката, поставете я върху декоративна стойка, също от импровизирани материали и вазата е готова. Елементите на интериора могат да бъдат направени от най-невероятните материали, да комбинират текстури, да създават творчески дизайн. Основното нещо е, че няма рамки, не се страхувайте да експериментирате. Занаяти за къщата със собствен декор ръце - най-подходящ за решаване на много проблеми.

Надяваме се, че нашият съвет ще ви помогне да устроите уютно дома си и ще можете да донесете парче от тази приказка в него.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как и как можете да украсите пода с 6 оригинални решения за декорацияКак и как можете да украсите пода с 6 оригинални решения за декорация
Как да направите къща ремонт?Как да направите къща ремонт?
Полезни съвети за избор на завесиПолезни съвети за избор на завеси
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Няколко съвета за ремонтНяколко съвета за ремонт
Проектиране на нови подходи в модерните кухниПроектиране на нови подходи в модерните кухни
Тайните на интериорен дизайн в апартаментаТайните на интериорен дизайн в апартамента
Интериорът, като отражение на себе сиИнтериорът, като отражение на себе си
Как да изберем пердета, за да създадем правилното настроениеКак да изберем пердета, за да създадем правилното настроение
Нови водопроводни инсталации в банятаНови водопроводни инсталации в банята
» » Начало Декор
© 2021 BggeHat.com