Кухненски комплект със собствени ръце

Първо трябва да подготвите набор от инструменти:

- резачка за метален или електрически трион;
- свредла с перфоратор;
- квадрат, ниво;
- ключ с ключ и отвертка;
- рулетка, клещи, чук, нож-резачка.

За да монтирате сами кухненския комплект, трябва да имате крепежни елементи: евровинт, силиконов уплътнител, ноктите за мебели, ъглите, винтовете, дюбелите, крепежите, болтовете за закрепване, замазките. С комплекта идва инструкцията за монтаж, която трябва да учите, проверете оборудването на мебелите. След като ги сортирате в отделни нощни шкафове, процесът на изграждане ще бъде много опростен и времето ще бъде запазено.

Първо, палците са сглобени. За тази цел долните и страничните стени се свързват с винтове Euro. Тогава горните пръти се монтират и размерите на диагоналите се проверяват чрез лентата. Те трябва да бъдат равни или да се различават с максимум от 3 mm.

Задната стена е прикрепена със скоби или малки нокти. Самоучастието се използва за закрепване на краката до дъното.

В специалните гнезда се монтират цилиндри и на тях се монтират фасади.

След това шкафът се поставя на краката, вратите се изравняват и дръжките се монтират.



Сглобяването на чекмеджета започва по начин, подобен на монтажа на обикновен пиедестал. След това е инсталирана предната част на кутията. Към кутията отдолу са прикачени ролкови водачи. На вътрешната водеща ролка ще се намира отпред, в кутията зад. И тогава водачите се вмъкват един в друг под ъгъл.

При шарнирни секции не се предлагат чекмеджета. Закрепването на фасадите се прави след закрепване на стена от секция. В задната част на модула са монтирани специални регулиращи се козирки.

Монтажът и монтажът на дъсчицата под мивката се извършват без задна стена. Осъществява се цялостно уплътняване на всички фуги и секции. В шкафа с миялна машина дъното не е монтирано.

От модулите първо се инсталира долният ъгъл. Разстоянието между пода и основата на шкафа трябва да бъде приблизително 100 mm. Между секциите има минимална празнина. Трябва да се помни, че разстоянието от дъното на шкафа до плота трябва да е най-малко 60 см.

За окачени шкафове трябва да използвате монтажна релса. На гърба на шкафа е поставена една част от стойката, а втората е закрепена към стената.

За да инсталирате работния плот на нивото на сградата, проверява се инсталирането на долните модули. Повърхността на всеки модул трябва да бъде на същото ниво.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Закрепване на кухненските шкафове към бара и други варианти на окачванетоЗакрепване на кухненските шкафове към бара и други варианти на окачването
Как правилно да инсталирате тоалетна чиния с ръцете си стъпка по стъпка майстор класКак правилно да инсталирате тоалетна чиния с ръцете си стъпка по стъпка майстор клас
Кухненски мебели със собствени ръцеКухненски мебели със собствени ръце
Монтиране на мивката към стената в банятаМонтиране на мивката към стената в банята
Полагане цокълПолагане цокъл
Обувки за собствени обувкиОбувки за собствени обувки
В какви случаи е възможно да се ремонтират врати и прозорци независимо?В какви случаи е възможно да се ремонтират врати и прозорци независимо?
Трионите за рязане на дърво от собствените си ръце на устройството за рязане на резачкаТрионите за рязане на дърво от собствените си ръце на устройството за рязане на резачка
Инсталиране на пластмасов прозорец стъпка по стъпка инструкция за самополаганеИнсталиране на пластмасов прозорец стъпка по стъпка инструкция за самополагане
Ние правим комарници на пластмасов прозорец със собствените си ръцеНие правим комарници на пластмасов прозорец със собствените си ръце
» » Кухненски комплект със собствени ръце
© 2021 BggeHat.com