Избор на типа и вида на вътрешните врати

Принудителна или планирана поддръжка. И тогава много хора имат въпрос, как да спестят пари? Какъв тип врати да изберем? Винаги има няколко опции, но все пак гледайте тук и направете избор за вас.

Ние в тази статия ще се опитаме да помогнем с избора на материал за интериорни врати.

Вратите могат да бъдат разделени на два основни типа:

• Глухи - това са обикновени гладки платна, които могат да допълват различни видове облицовки: инкрустации, огледала, дърворезби и др.
• Остъклени - това е тъкан, с различна форма на слотовете за поставяне на стъкло.

Избор на врати според материала:

• Дървен материал - понастоящем голям брой различни видове дърво се използват за производството на такива врати. Разбира се, по-популярните продукти са по-достъпни, например, като бор, пепел и др. Ексклузивните и скъпи са направени от махагон, дъб и други редки породи.
Предимствата на такива врати са: повишена здравина, топло и звукоизолация, голям избор от дизайн и текстуриран дизайн, чудесен избор на стойност.
И може би има само един минимален минус тяхната устойчивост на износване ще бъде по-ниска от тази на синтетичните врати.

• Филета - се считат за един от най-популярните продукти, благодарение на дизайна им. Те имат скелетна система, която в сравнение с други продукти има доста малко тегло. Листовете на такава тъкан са направени от панели - плоскости, ленти от ленти и междинни пръти. Тези врати са изработени от лиственица, бор или смърч.

Предимствата на такива врати са: дълготрайна трайност, топло и звукоизолация, висока устойчивост на промени в температурата и влагата, достъпни цени.

Единственият недостатък може да бъде нестандартното производство.

• Изкуствен - тези врати са изработени от ламинат, меламин, дървесни частици, ПДЧ, MDF. Такива врати са много популярни сред хората поради съотношението цена и качество. От MDF, фибростъкло и ПДЧ произвеждат главно фурнирни и панелни врати с покритие от изкуствен или естествен фурнир.
Предимствата на такива врати са: стабилност, деформация и деформиране, лека конструкция.



• Мазонит - изработен от материал, произведен на базата на дървесни влакна. При създаването на такива врати технологията е "сандвич" и се състои от дървена рамка, два фасадни мазетни панела и пълнител. В днешния пазар има различни вариации на озвучителни картини: естествен фурнир, ламиниран паркет, грундирани с покритие, което може да се боядисва и най-прости за озвучителни врати - лакирани с гладка повърхност. Тези врати имат добри качества: надеждност, здравина, звукоизолация и, разбира се, приемлива цена.

• Пластмасови - врати от икономичен клас, лесни за поддръжка, устойчиви, устойчиви на влага. По принцип тези врати се използват в помещения, където е необходимо непрекъснато да се поддържа чистота: детска градина, поликлиника, болници и др. И както често се използва в промишлени и офис сгради. Те могат да харесат феновете на необичаен дизайн с техните форми и декор.

• Стъкло - при избора на такива врати, преди всичко обърнете внимание на дебелината на стъклото, неговата обработка, твърдостта му и т.н. Струва си да изберете врата с по-висока устойчивост на удар, която, когато се счупи, се раздробява и доста големи парчета без остри ръбове. Разнообразието от проекти на завършени работи, както и редът на индивидуалните нишки върху стъклото, ще дадат пълен възмущение във вашето въображение.

Основните критерии, които трябва да обърнат внимание на първо място при избора на интериорни врати.

Безопасност и екологосъобразност. Струва си да се провери дали материалите, от които са направени вратите, са сертифицирани.
Вратата трябва да има еднаква текстура и цвят, без никакви влагания или петна.

Местата на ставите трябва да бъдат перфектно регулирани, без празнини и припокривания.

Геометричната форма също трябва да е идеална, с максимална странична разлика до 1 мм.

За фиксиране на стъклото или други декорирани вложки се използват само висококачествени уплътнители и уплътнения.

Крайният завършек на бельото и корпуса трябва да бъде еднакъв по отношение на цвета и качеството.

"Врати и подове"

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рационален избор на интериорни вратиРационален избор на интериорни врати
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Интериорни врати Как да изберем?Интериорни врати Как да изберем?
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Изборът на съвети за интериорни вратиИзборът на съвети за интериорни врати
Повече за вратитеПовече за вратите
» » Избор на типа и вида на вътрешните врати
© 2021 BggeHat.com