Как да избера подходящия прозорец на хамелеона?

Идеята за хамелеонските очила е известна на света от дълго време. По принцип тези продукти се използват при производството на очила с различни ориентации. Наскоро, а именно в началото на 2010 г., американската фирма RavenBrick представи на света иновативните си продукти - windows-хамелеон. Този продукт все още не е достигнал пазара на ОНД, но има отлична алтернатива - прозрачен филм с подобни свойства.

Какво различава хамелеонните прозорци от обичайните?

Как да избера подходящия прозорец на хамелеона? Идеята на изобретението е изключително проста: когато яркото слънце грее, прозорците намаляват степента на прозрачност, когато слънцето потъмнява - те идват на девствен външен вид.
Профилът и аксесоарите не се различават от обикновените. Основната функция е на очилата. Те са покрити с филм, направен на базата на нетоксичен полимер, който е способен да промени молекулната си структура в зависимост от температурата на околната среда.
Разработчиците на тези дизайни твърдят, че в защриховано състояние продуктът преминава не повече от 5 слънчева светлина.
Тази функция значително ще спести енергийни разходи. През лятото яркото слънце загрява в стаята и е в него без работещ климатик или вентилатор е просто невъзможно.



Windows - хамелеон изключва появата на акценти, които могат да се поставят при работа с компютър.

Как да изберем хамелеонен прозорец?

Както вече споменахме, в CIS няма прозорци със самообладание.
В редица строителни магазини можете да си купите специален филм със сходни свойства. За да проверите качеството му, ще трябва да разгледате филма на сянка и на светло. На слънце, след няколко секунди, трябва да се засенчи. И след няколко минути и изобщо да стане почти непрозрачен.
Залепването на филма може да бъде поверено на професионалисти, но е напълно възможно да го направите сами. За да не се образуват мехури, повърхността на стъклото е леко навлажнена. Адхезивният слой е направен по такъв начин, че под влияние на вода, но става по-малко упорит и когато изсъхне, връща всичките си свойства. Филмът е залепен от горе до долу. По-добре е да го направите заедно - докато един сантиметър на сантиметър за залепване на стъклото, а другият постепенно да изравнява повърхността. За това филмът трябва да бъде гладен с мека, по-добра кърпа.
Целият процес ще отнеме 30 минути и резултатът ще ви хареса много дълго време.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да избера подходящия прозорец за къща, вила, апартамент?Как да избера подходящия прозорец за къща, вила, апартамент?
Избиране на прозорец pvc подчертаваИзбиране на прозорец pvc подчертава
Избор на цветни пластмасови прозорци нестандартно вътрешно решениеИзбор на цветни пластмасови прозорци нестандартно вътрешно решение
Печеливша интериорна декорация ламиниране на пластмасови прозорци под дървоПечеливша интериорна декорация ламиниране на пластмасови прозорци под дърво
Технологията на ламиниране трансформира пластмасови прозорциТехнологията на ламиниране трансформира пластмасови прозорци
Сортове слънчеви щори на пластмасови прозорциСортове слънчеви щори на пластмасови прозорци
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Избираме пластмасови прозорциИзбираме пластмасови прозорци
Бърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца pБърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца p
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
» » Как да избера подходящия прозорец на хамелеона?
© 2021 BggeHat.com